Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας

Μου ζητάει εδώ σε μια αίτηση ενός νέου μεταπτυχιακού που θέλω να κάνω, να στείλω ηλεκτρονικά μαζί με τα δικαιολογητικά μια φωτογραφία τύπου ταυτότητας ( έγχρωμη)

Βρήκα στο αρχείο του υπολογιστή μου, μια φωτογραφία έγχρωμη που είχα βγει σε φωτογραφείο για το προηγούμενο μεταπτυχιακό που είχα κάνει αλλά είναι μια απλή φωτογραφία.

Πως μπορώ να καταλάβω αν είναι φωτογραφία τύπου ταυτότητας αυτή που έχω ή δεν είναι?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από pavlovic
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pavlovic είπε

Καλησπέρα σας

Μου ζητάει εδώ σε μια αίτηση ενός νέου μεταπτυχιακού που θέλω να κάνω, να στείλω ηλεκτρονικά μαζί με τα δικαιολογητικά μια φωτογραφία τύπου ταυτότητας ( έγχρωμη)

Βρήκα στο αρχείο του υπολογιστή μου, μια φωτογραφία έγχρωμη που είχα βγει σε φωτογραφείο για το προηγούμενο μεταπτυχιακό που είχα κάνει αλλά είναι μια απλή φωτογραφία.

Πως μπορώ να καταλάβω αν είναι φωτογραφία τύπου ταυτότητας αυτή που έχω ή δεν είναι?

Ευχαριστώ

Στα φωτογραφεία τύπου ταυτότητας εννοούν τις φωτογραφίες που απεικονίζεσαι όπως σε αυτές που είναι για ταυτότητα ή διαβατήριο.

Προδιαγραφές αυστηρές και συγκεκριμένες έχουν μόνο όσες προορίζονται για ταυτότητα ή διαβατήριο, καθώς πρέπει να είναι εκτυπωμένες σε συγκεκριμένο τύπο "χαρτιού". 

Όσες προορίζονται για πτυχία, πάσο κ.λπ. εκτυπώνονται όπως όλες οι φωτογραφίες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...