wicked_d Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Έχω μπερδευτεί λίγο... Καταθέτω γνώμη σαν μηχανικός, σαν μισθωτής και σαν ιδιοκτήτης.. 1) Ο ιδιοκτήτης σου λέει να πληρώσεις τους λογαριασμούς για να αποφύγει το πιστόλι. 2) Η ζημιά που έχει γίνει στην κουζίνα, τι θέμα είναι? Ξυλουργικό? Υγρασίας? 3) Πες του να φέρει και εναν ηλεκτρολόγο να βάλει 3 μετρητές ράγας σε κάθε πίνακα να μετράτε το ρεύμα σας με ηρεμία.
papp0us Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όσες φορές και να το επαναλάβεις δεν αλλάζει κάτι, δεν προκύπτει από κάπου ότι δεν το συμφώνησαν. Αν και έχω διαβάσει όλα τα post του ts στο συγκεκριμένο δεν είδα να γράφει κάτι τέτοιο, ο μισθωτής άρχισε να κάνει παράπονα για το "δε θέλω να πληρώνω έναντι λογαριασμό, μόνο εκκαθαριστικό". Το μόνο πράγμα που ο ιδιοκτήτης απέκρυψε - σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ts πάντα - ήταν ένα πρόβλημα σε ένα ντουλάπι. Θεωρητικά δεν υπήρχε συμφωνία. Τι νόημα θα είχε να είχαν κανονίσει να πληρώνονται όλοι οι λογαριασμοί πριν λήξουν και τώρα να παραπονιέται επειδή του λέει οτι ο ιδιοκτήτης οτι πρέπει να πληρώνονται όλοι οι λογαριασμοί πριν λήξουν; Εγώ το λέω γιατί σαν φοιτητής έμενα σε σπίτι με κοινό ρολόι μεν, αλλα ο ιδιοκτήτης δεν μας έκανε τη ζωή πατίνι. Κάθε φορά που έβγαινε λογαριασμός, τα πλήρωνε, και ερχόταν και μας έπαιρνε τα λεφτά. Τι νόημα έχει ΚΑΙ να έχει κάνει την παρανομία, ΚΑΙ να αφήνεις τους ενοίκους να βγάζουν μόνοι τους τα ποσοστά, ο ένας να μην πληρώνει, ο άλλος να πληρώνει, ο άλλος να πληρώνει με καθυστέρηση κτλ; Αμα φοβάται να τα πληρώνει αυτός γιατι θα φάει τάπα ας χωρίσει τα ρολόγια να είναι ήσυχος. Ενιγουιει δε θα διαφωνήσω για σπίτι και χρέη άλλου, αλλα κατι "λυπάμαι τον ιδιοκτήτη" που διάβασα μου πέσανε λίγο βαριά. Λαμόγιο είναι.
EuphangeL Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Σοβαρά, ακόμα προσπαθείτε να εξηγήσετε την ΑΒ σε αυτόν τον άνθρωπο; Ο τύπος έχει τυπώσει t-shirt με στάμπα "αφού δεν το κόβουν, γιατί να πληρώσω;" και ακόμα προσπαθείτε να του εξηγήσετε οτι 1+1 κάνουν 2. Τα μηνιαία κόστη που μπαίνουν στους λογαριασμούς ρεύματος και δεν αφορούν την κατανάλωση ρεύματος πιθανόν να νομίζει οτι τα πληρώνει ο Άγιος ο Θεός. Επίσης μάλλον νομίζει οτι αν στον εκκαθαριστικό κάποιος από τους 3 δεν πληρώσει, άρα ο λογαριασμός μείνει ληξιπρόθεσμος για 2η ή 3η φορά, θα κόψουν το ρεύμα μόνο στους άλλους με κάποιο μαγικό τρόπο. Συζητάμε για borderline πράγματα. Αφήστε την εξέλιξη να πραγματοποιηθεί. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2021 από EuphangeL
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 14 λεπτά πριν, papp0us είπε Ενιγουιει δε θα διαφωνήσω για σπίτι και χρέη άλλου, αλλα κατι "λυπάμαι τον ιδιοκτήτη" που διάβασα μου πέσανε λίγο βαριά. Λαμόγιο είναι. Αν έχει μπλέξει με άνθρωπο που δεν καταλαβαίνει όσοι και να του το λέμε και το παιζει large αλλά δεν πληρώνει τους λογαριασμούς του ναι τον λυπάμαι τον ιδιοκτητη.
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, papp0us είπε Θεωρητικά δεν υπήρχε συμφωνία. Τι νόημα θα είχε να είχαν κανονίσει να πληρώνονται όλοι οι λογαριασμοί πριν λήξουν και τώρα να παραπονιέται επειδή του λέει οτι ο ιδιοκτήτης οτι πρέπει να πληρώνονται όλοι οι λογαριασμοί πριν λήξουν; Δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα ότι η συμφωνία της μίσθωσης έγινε ενώ ο μισθωτής γνώριζε την ιδιαιτερότητα με το ρεύμα, δλδ ότι όλα τα διαμερίσματα παίρνουν ρεύμα από ένα ρολόι ΔΕΔΔΗΕ, και πως κάθε διαμέρισμα έχει "ιδιωτικό" μετρητή κατανάλωσης. Επίσης στα περισσότερα ιδιωτικά συμφωνητικά μίσθωσης που κυκλοφορούν αναφέρεται ρητά ότι ο μισθωτής πρέπει να εξοφλεί όλους τους λογαριασμούς έγκαιρα, τώρα αν ξέρεις ότι δεν υπήρχε συμφωνία επειδή έχεις δει το συμφωνητικό που έχει υπογράψει ο ts ή ήσουν μπροστά τη στιγμή που συμφώνησαν τις λεπτομέρειες και έδωσαν τα χέρια, πάσο. 7 λεπτά πριν, papp0us είπε Εγώ το λέω γιατί σαν φοιτητής έμενα σε σπίτι με κοινό ρολόι μεν, αλλα ο ιδιοκτήτης δεν μας έκανε τη ζωή πατίνι. Κάθε φορά που έβγαινε λογαριασμός, τα πλήρωνε, και ερχόταν και μας έπαιρνε τα λεφτά. Μα το ίδιο ακριβώς κάνει και ο σπιτονοικοκύρης του ts, κάθε φορά που βγαίνει λογαριασμός τους τα ζητάει, άλλο που ο ts έχει αποφασίσει αυθαίρετα να πληρώνει ανά δεύτερο λογαριασμό. 18 λεπτά πριν, papp0us είπε Ενιγουιει δε θα διαφωνήσω για σπίτι και χρέη άλλου, αλλα κατι "λυπάμαι τον ιδιοκτήτη" που διάβασα μου πέσανε λίγο βαριά. Λαμόγιο είναι. Το θέμα όπως ανέφερα και παραπάνω είναι ότι η συγκεκριμένη "λαμογιά" χρειάζεται δύο για να γίνει, επομένως οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός πάνω σε αυτό το θέμα αφορά και τους δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις