DownUNDERground Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 @Magic_Nature μάλλον πρέπει να μελετήσεις λίγο πως βγαίνουν και τι σημαίνουν οι λογαριασμοί (δε φαίνεται να ξέρεις καν κάθε πόσους μήνες βγαίνουν), γιατί από άγνοια μάλλον εσύ φαίνεται να καταλήγεις ο "περίεργος" της υπόθεσης όσον αφορά το ρεύμα. Αν έχει το διαμέρισμα αυτόνομο ρολόι (που λογικά έχει) και ο έναντι και ο εκκαθαριστικός βαρύνουν εσένα, πράγμα απόλυτα λογικό. Μην το κουράζουμε. Κατανόησε τι αντιπροσωπεύουν ο εκκαθαριστικός και ο έναντι και θα σου λυθούν οι απορίες.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Τη φτιάχνω τη κουζινα και τα αφαιρω απευθειας φίλε δεν έχει εδω παιχνιδια.... και σιγουρα με πειραξε που δεν μου ειπε το προβλημα εξαρχής ή δεν το έφτιαξε αυτός. Τεσπα Το ρευμα ειναι στο ονομα του.... η εκπτωση συνεπειας που λες ισως να δινει εναν λογο. Ε ωραια πειραζει αμα δεν θέλω να πληρωσω τον έναντι και να τα πληρωσω ολα στον εκκαθαριστικο του 4μηνου αλλωστε και τα εναντι μέσα δεν θα ειναι ; αυτο θελω να καταλάβω. Εμένα τι να με πειράζει;Αυτόν ρώτα. Εγω πάντως αν είναι όλα τοσο αχταρμας κάθε μήνα θα ζήταγα να πληρώνει ο νοικιάρης μου δεη
Magic_Nature Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, korakios είπε Δεν ισχύει όντως . Στον εκκαθαριστικό γίνεται εκκαθάριση , απλό είναι αλλά όπως σου είπα δεν ξέρω για το 5% Μήπως έχετε κοινό ρολόι ? Αν ναι , δε σας συμφέρει εδώ και χρόνια απο τη στιγμή που μπήκαν οι ΥΚΩ (στις ρυθμιζόμενες). Ο ένας επιβαρύνει τον άλλον γιατί μπορεί να ξεπερνάτε κλίμακες . Μιας και είστε ΔΕΗ είναι και η κλίμακα των 2000Kw της ενέργειας... Ρε φιλε δεν ειμαι κανας απατεώνας... σιγα μην ήθελα να τον κλέψω. Απλα αυτος τωρα κατσε να δεις θα κοπτεται για καμια έκπτωση συνέπειας απλα δεν γουσταρω που προσπαθει να κρυφτει και δεν το λέει γιατι σε αυτη τη περιπτωση έχω κ εγώ κέρδος.
DownUNDERground Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε Δεν ισχύει όντως . Στον εκκαθαριστικό γίνεται εκκαθάριση Ναι αλλά μπορεί να πληρώνει κάθε 4 μήνες; 1
korakios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Τη φτιάχνω τη κουζινα και τα αφαιρω απευθειας φίλε δεν έχει εδω παιχνιδια.... οι σωστοί λογαριασμοί κάνουν και τους σωστούς φίλους. Αλλά ας μη το αναλύσουμε μιας και σημασία έχει οτι θα φανεί οτι έχεις δώσει λιγότερα λεφτά και μπορεί άνετα να ξεκινήσει τη διαδικασία έξωσης . Ότι κάνετε με χαρτιά και υπογραφές.... 1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε Ναι αλλά μπορεί να πληρώνει κάθε 4 μήνες; γιατί να μην μπορεί ?
Magic_Nature Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε Ναι αλλά μπορεί να πληρώνει κάθε 4 μήνες; Φίλε κάτι αλλο παιζεται εδώ.... και θα το ανακαλύψω. Οπως ανακαλυψα κ το προβλημα του σπιτιού (που δεν ήξερε και καλά). Και αμα το ανακαλυψω και ειναι πονηριά. Θα ξενερώσω ακομη περισσοτερο.... πως σκέφτονται κάποιοι ρε γαμωτο MY PRECIOUS LYRAAAA ελεος.
DownUNDERground Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε γιατί να μην μπορεί ? Δεν ξέρω. Εγώ πληρώνω κανονικά διμηνία, θεωρώντας ότι έτσι είναι το κανονικό. Δηλαδή σε ιδιώτη αν δεν πληρώνεις τους έναντι είναι οκ ο πάροχος; Δεν είσαι κακοπληρωτής;
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε οι σωστοί λογαριασμοί κάνουν και τους σωστούς φίλους. Αλλά ας μη το αναλύσουμε μιας και σημασία έχει οτι θα φανεί οτι έχεις δώσει λιγότερα λεφτά και μπορεί άνετα να ξεκινήσει τη διαδικασία έξωσης . Ότι κάνετε με χαρτιά και υπογραφές.... γιατί να μην μπορεί ? Γιατί δημιουργείται χρέος και μπορούν να κόψουν την παροχή.
Magic_Nature Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε οι σωστοί λογαριασμοί κάνουν και τους σωστούς φίλους. Αλλά ας μη το αναλύσουμε μιας και σημασία έχει οτι θα φανεί οτι έχεις δώσει λιγότερα λεφτά και μπορεί άνετα να ξεκινήσει τη διαδικασία έξωσης . Ότι κάνετε με χαρτιά και υπογραφές.... γιατί να μην μπορεί ? Ποια διαδικασια έξωσης ρε συ; Εχω αποδειξεις που πληρώνεται μέχρι και 3-4 μέρες πριν μπει ο νέος μήνας. Σιγα μην κάνει διαδικασια έξωσης έχω φωτογραφιες με το θέμα. Αμα θέλει φτηνοτερα ο φιλαράκος ας το έφτιαχνε μονος του. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ θα έχω αποδειξεις για τις επισκευές οι οποιες δεν ξεπερνουν τα 200-300 ευρώ. Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Γιατί δημιουργείται χρέος και μπορούν να κόψουν την παροχή. Η παροχή κοβεται οταν περάσουν 2 λογαριασμοι ανεξοφλητοι... οι κανονικοι ομως οχι οι έναντι. 1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε Δεν ξέρω. Εγώ πληρώνω κανονικά διμηνία, θεωρώντας ότι έτσι είναι το κανονικό. Δηλαδή σε ιδιώτη αν δεν πληρώνεις τους έναντι είναι οκ ο πάροχος; Δεν είσαι κακοπληρωτής; Ναι. Και αμα ο λογαριασμος ειναι στο ονομα του ιδιοκτητη και αυτος παιρνει προσφορά συνέπειας και δεν σου λέει τιποτα..... μια χαρά.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε Ποια διαδικασια έξωσης ρε συ; Εχω αποδειξεις που πληρώνεται μέχρι και 3-4 μέρες πριν μπει ο νέος μήνας. Σιγα μην κάνει διαδικασια έξωσης έχω φωτογραφιες με το θέμα. Αμα θέλει φτηνοτερα ο φιλαράκος ας το έφτιαχνε μονος του. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ θα έχω αποδειξεις για τις επισκευές οι οποιες δεν ξεπερνουν τα 200-300 ευρώ. Η παροχή κοβεται οταν περάσουν 2 λογαριασμοι ανεξοφλητοι... οι κανονικοι ομως οχι οι έναντι. Δεν παίζει ρόλο κανονικός και έναντι. ΤΟ ρολόι έχει μονο την δικιά σου κατανάλωση; Εχες δει υπόλοιπο;Μπορεί αυτός να χρωστάει ήδη
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Ε ωραια πειραζει αμα δεν θέλω να πληρωσω τον έναντι και να τα πληρωσω ολα στον εκκαθαριστικο του 4μηνου αλλωστε και τα εναντι μέσα δεν θα ειναι ; αυτο θελω να καταλάβω. Αν ο λογαριασμός εκδιδόταν στο όνομα σου τότε όχι, δεν θα πείραζε, ας πλήρωνες κάθε 4 η κάθε 8 ή ας μην πλήρωνες ποτέ.
tollisth Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Δεν ξέρω. Εγώ πληρώνω κανονικά διμηνία, θεωρώντας ότι έτσι είναι το κανονικό. Δηλαδή σε ιδιώτη αν δεν πληρώνεις τους έναντι είναι οκ ο πάροχος; Δεν είσαι κακοπληρωτής; Καλά κάνεις αυτό είναι το κανονικό αλλιώς χάνεις την έκπτωση συνέπειας και το πληρώνεις οπότε θέλεις άλλο αυτό όμως
Magic_Nature Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Δεν παίζει ρόλο κανονικός και έναντι. ΤΟ ρολόι έχει μονο την δικιά σου κατανάλωση; Το ρολοι του στούντιο που μένω εγώ ναί. Το διπλανο στούντιο έχει άλλη .... καθε διαμερισματάκι εχει ξεχωριστο μετρητή. και αντι να πληρωνουμε τους εναντι εχουμε κανονισει να βγάζουμε ανα 3-4 μηνες ποτε ερχεται το ποσο που θα πληρώσει ο καθενας στον εκκαθαριστικο... νταξ τωρα δεν μπορω να με ζαλιζουν συνεχεια με αυτά. Τωρα 30 ευρώ ή 40... να πληρωνει ο καθενας φραγκοδιφραγκα.... τι ειμαστε δραχμοφωνιάδες ;
kage Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Θες να μας πεις αν έχεις δηλωμένο συμβόλαιο στο taxis? Αν έχεις ρολόι μετρητή της ΔΕΗ μόνο γ σένα? Αν δεν έχεις τπτ από αυτά...ότι συμφωνησες .... Ενολιγης αν δεν πληρώνεις κάθε 2 μήνες πρέπει να τα βάζει από την τσέπη του μέχρι να τον ξεπληρώσεις στους 4 μήνες... Δεν γίνεται να τα αφήσει απλήρωτα γιατί αν κοπεί η ΔΕΗ θα εκτεθεί κ στους υπόλοιπους π θα μείνουν χωρίς ρεύμα.. κοινή παροχή. Η χρέωση σου δεν έχω ιδέα πως μπορεί να βγαίνει σε έναν τέτοιο λογαριασμό αλλά αφού είναι στούντιο Μαξ να κερδίζεις ή να χάνεις 5 10ε Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από kage
Magic_Nature Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, tollisth είπε Καλά κάνεις αυτό είναι το κανονικό αλλιώς χάνεις την έκπτωση συνέπειας και το πληρώνεις οπότε θέλεις άλλο αυτό όμως Μάλιστα. Αρα αυτος ειναι ο λόγος ! Η έκπτωση ! Και ποση ειναι αυτη η εκπτωση επι του συνολικου ποσου ; Μόλις τώρα, kage είπε Θες να μας πεις αν έχεις δηλωμένο συμβόλαιο στο taxis? Αν έχεις ρολόι μετρητή της ΔΕΗ μόνο γ σένα? Αν δεν έχεις τπτ από αυτά...ότι συμφωνησες .... Ενολιγης αν δεν πληρώνεις κάθε 2 μήνες πρέπει να τα βάζει από την τσέπη του μέχρι να τον ξεπληρώσεις στους 4 μήνες... Kανονικα δηλωμενο. Εννοειται ολα αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις