Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

φιλε.... σε δικό μου λογαριασμο πέρυσι.... ερχοταν πχ 150 ευρω το τριμηνο. Η ΔΕΗ δεν έλεγε πληρωσε τον τώρα... σου έδινε μια προθεσμια. Εγω έβαζα ξερω γω 50 ευρώ. Αρα εμεναν 100 , τον αλλο μηνα έβαζα 30 άρα έμεναν 70 και μολις εβγαινε ο επομενος εννοειται τον εξοφλουσα ολο το προηγουμενο. Εφοσον μου έδινε αυτη τη δυνατοτητα. Τωρα αν εσυ με πεις κακοπληρωτη προφανως και έχουμε άλλη νοοτροπια. Στο τι σημαινει κακοπληρωτης. Αυτο βεβαια δεν το χω κανει ποτέ σε ενοικιο να το ξεκαθαρισουμε. Πάντα το προ πληρωνα. Γιατι αφορουσε ιδιωτη που επρεπε να παρει τα χρηματα του άμεσα.

Οι ιδιωτες παροχοι που λες μας παιρνουν τηλεφωνο και μας παρακαλάνε να γινουμε πελάτες τους...

Φαντασου ! Παιζει εγω να ζημιώνομαι και δεν έχω κατσει ΚΑΝ να το ψάξω... ακριβως επειδη δεν ασχοληθηκα ποτέ με πενταροδεκάρες. Ο άλλος τι ζορι τραβάει τωρα ; στο ονομα του ειναι αλλα εμεις καταναλωνουμε και εμεις τον πληρώνουμε αυτος δεν ειναι εδώ.

Για κάποιον που δεν ασχολείται με πενταροδεκάρες μια χαρά πλήρωνες εναντι γιατί σε εξυπηρετούσε αντι πχ να το βάλεις με πάγια εντολή .

Ο "άλλος" είναι αυτός που θα κυνηγήσει η δεη αν δεν πληρώσει τον λογαριασμό,όχι εσενα .Αυτο ίσως είναι δύσκολο να τα καταλάβει κάποιος που δεν ασχολείται με πενταροδεκάρες αλλά η δεη έτσι δουλευει. 

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fredd0 είπε

εσυ δεν ειπες, στο πρωτο ποστ, οτι σου ειπε οτι το κοστος επισκευης βαρυνει τον ιδιο (αποδεχτηκε να φτιαχτει δηλαδη) και οτι "αυτες οι δουλειες δε γινονται χειμωνα";

Εσυ δεν ειπες οτι παραλληλα σε "ενοχλει" να πληρωσεις τους λογαριασμους σου;

Εσυ δε ρωτησες γιατι αυτη η εμμονη;

Ε σου εξηγησαμε. Οι λογαριασμοι πληρωνονται στην ωρα τους, οχι οταν θες εσυ. Και ουτε "περιεργος" ειναι καποιος που ζηταει να πληρωσεις το λογαριασμο σου, ουτε αποσκοπει σε καποιο νεφελωδες ωφελος.

Απο κει και περα το "μικρο κουσουρι" οπως ειπες στο αρχικο σου ποστ, ουτε μας εχεις πει τι ειναι ουτε ποσο επειγον ειναι. Αλλα οτι κι αν ειναι δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το λογαριασμο της ΔΕΗ.

Εγω με καθε ειλικρινεια αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν εχεις λεφτα, οποτε πας να συμψηφισεις. Και θα ειχαμε γλυτωσει 7 σελιδες αν απλα ελεγες αυτο, αντι να μας πετας αστειοτητες οτι εισαι πολυ large για λογαριασμους και δε γουσταρεις ανθρωπους που ασχολουνται με λογαριασμους.

Δεν ειπα οτι δε γουσταρω ανθρωπους που ασχολουνται με λογαριασμους. Ειπα οτι δε γουσταρω τυπους που ασχολούνται με ψειρες οι οποιες εν τελει και δεν θα τους ζημιώσουν πουθενά. Δεν θα το γράψω εδω το κουσουρι αλλα υπάρχει. Και ενοχλει που κ που τον ενοικιαστη. Αλλα εν μας νοιαζει αυτο σιγουρα και δεν εχει σχέση με την ΔΕΗ.

Κανονικα ομως αν ησουν ενσυνειδητος ιδιοκτητης θα σε ένοιαζε. Αυτο προσπαθω να πώ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, KoreanW είπε

Βέβαια! Αφού δεν ασχολείσαι, ΣΕ ΚΛΕ-ΒΟΥΝ !

Άκου εγώ τί πιστεύω

να πας να κάνεις φασαρία στη ΔΕΗ
να τους πεις ότι ζημιώνεσαι που πληρώνεις τον έναντι.
Και όλα τα υπόλοιπα.

Μια ερώτηση:
είναι το πρώτο σπίτι που πληρώνεις τους λογαριασμούς;

Και όταν του ζητήσουν τον αριθμό παροχής τι θα πει;Οτι δεν είναι στο όνομά του; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Για κάποιον που δεν ασχολείται με πενταροδεκάρες μια χαρά πλήρωνες εναντι γιατί σε εξυπηρετούσε αντι πχ να το βάλεις με πάγια εντολή .

Ο "άλλος" είναι αυτός που θα κυνηγήσει η δεη αν δεν πληρώσει τον λογαριασμό,όχι εσενα .Αυτο ίσως είναι δύσκολο να τα καταλάβει κάποιος που δεν ασχολείται με πενταροδεκάρες αλλά η δεη έτσι δουλευει. 

Αν η ΔΕΗ εκοβε το ρευμα και ευθυνομουν εγω εννοειται οτι θα πληρωνα εγω τις ζημιές.

Μπαμπουινους βάζετε μέσα στα σπιτια σας και ανησυχειτε τοσο κυριε μου ; εγω παντως δεν ειμαι τέτοιος...

Δημοσ.
Just now, Magic_Nature said:

Πως γινεται να με κλέβουν αλλα για κάποιους να ειμαι εγω ο επιδοξος απατεωνίσκος ;; :D :D

αν ειναι 5-10 ευρω χέστηκα δε κανω κανενα θέμα δεν με ενδιαφέρει.

Οχι δεν ειναι το πρωτο σπιτι που πληρώνω αλλα ειναι το πρώτο σπιτι που δεν εχω γυρισει το λογαριασμο της ΔΕΗ στο ονομα μου... πωπω περιεργο για υποψηφιο ΜΠΑΤΑΧΤΣΗ ε;

Τα ειπαμε μάγκες κάποιοι είστε (ειναι βασικά δεν λέω για σένα) ΔΙΚΑΣΤΕΣ του πληκτρολογιου. :D

Ρε έχεις πιστέψειι αυτούς τους λαμογιοαπατεώνες που σου απάντησαν;

Όχι ρε φίλε, λοιπόν μην το αφήσεις.

Να πας στη ΔΕΗ και να τους καταγγειλεις ότι σε βάζουν να πληρώνεις και τον έναντι.
Και σου κλέβουν και την έκπτωση συνέπειας.

Ακόμα μια ερώτηση:
Στο προηγούμενο σπίτι που είχες τη ΔΕΗ στο όνομά σου,
σου ερχόταν μόνο εκκαθαριστικοί λογαριασμοί;
Από έναντι πώς τα πηγαίνατε; 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι βεβαια με εξυπηρετησε κ μενα που δεν θα πηγαινα στη ΔΕΗ να ανοιγω νεο λογαριασμό. Σε αυτο έχεις δικιο. Αλλα νομιζω οτι δεν θα τον κυνηγησει η ΔΕΗ αν δεν πληρωθει το έναντι.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μονο που θα δώσει την ένδειξη που έχει το κεντρικό ρολόι.Γιατί δεν εχει δικό του ρολόι.Μπορεί να μην έχει καν λογαριασμό στα χέρια του ώστε να ξέρει τον αριθμό παροχής.Και είναι κάτι που πρέπει να ενημερώσει και τους άλλους.

αφού είπε οτι παίρνει το λογαριασμό που αφορά το κεντρικό ρολόι ,στα χέρια , άρα έχει και τα στοιχεία

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε

Αν η ΔΕΗ εκοβε το ρευμα και ευθυνομουν εγω εννοειται οτι θα πληρωνα εγω τις ζημιές.

Μπαμπουινους βάζετε μέσα στα σπιτια σας και ανησυχειτε τοσο κυριε μου ; εγω παντως δεν ειμαι τέτοιος...

Να φανταστείς ότι είμαι ενοικιαστής.Αλλά τέτοια τυπάκια  ούτε σαν γείτονες δεν θα τα ήθελα.Οχι μπαμπουίνους,εξυπνοπούλια.

Μόλις τώρα, korakios είπε

αφού είπε οτι παίρνει το λογαριασμό που αφορά το κεντρικό ρολόι ,στα χέρια , άρα έχει και τα στοιχεία

Τοτε θα είχε δει αν έχει εκπτωση κλπ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KoreanW είπε

Ρε έχεις πιστέψειι αυτούς τους λαμογιοαπατεώνες που σου απάντησαν;

Όχι ρε φίλε, λοιπόν μην το αφήσεις.

Να πας στη ΔΕΗ και να τους καταγγειλεις ότι σε βάζουν να πληρώνεις και τον έναντι.
Και σου κλέβουν και την έκπτωση συνέπειας.

Ακόμα μια ερώτηση:
Στο προηγούμενο σπίτι που είχες τη ΔΕΗ στο όνομά σου,
σου ερχόταν μόνο εκκαθαριστικοί λογαριασμοί;
Από έναντι πώς τα πηγαίνατε; 

Ερχοταν κάθε τριμηνο βασικά.... δεν ξερω δεν κοιταξα τέτοιες λεπτομέρειες απλα εβλεπα την ημερομηνια που ειχε τη τελικη επισημανση για διακοπη ρευματος κ φροντιζα μεχρι τοτε να τα εχω ξοφλησει ολα. Ποιες εκτπωσεις συνεπειας ρε συ δεν ειμαι Public Freak να ψάχνω τετοια εγω... δεν τα ψάχνω αυτα δεν με απασχολουν. Εδω πέσαμε σε περιπτωση. Ο τύπος μου ειχε πει οτι δεν κανει συναλλαγές με αλλες τράπεζες γιατι έχουν λεει κοστος προμηθειας 3 ευρώ. Τρεις λαλούν και 2 χορευουν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Να φανταστείς ότι είμαι ενοικιαστής.Αλλά τέτοια τυπάκια  ούτε σαν γείτονες δεν θα τα ήθελα.Οχι μπαμπουίνους,εξυπνοπούλια.

Τοτε θα είχε δει αν έχει εκπτωση κλπ.

Ποιους δεν θα ήθελες για γειτονιες αυτους που σου λενε οτι αν γινει ζημια και ευθυνονται θα τη πληρώσουν ; αυτοι ειναι τα εξυπνπούλια;;; ενταξει φιλε εσυ με παραθέτεις... μη μου μιλας τοτε αμα δε γουσταρεις τι μου το λες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε

Ποιους δεν θα ήθελες για γειτονιες αυτους που σου λενε οτι αν γινει ζημια και ευθυνονται θα τη πληρώσουν ; αυτοι ειναι τα εξυπνπούλια;;; ενταξει φιλε εσυ με παραθέτεις... μη μου μιλας τοτε αμα δε γουσταρεις τι μου το λες.

ΘΑ πληρωνες και την εγγύηση που αλλάζει  αν έκοβαν το ρευμα;Τα πράγματα που θα  χάλαγαν στο ψυγείο;Τον  γείτονα σου που έχετε μαζί το ρολόι  τον εχεις ενημερώσει;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Δεν ειπα οτι δε γουσταρω ανθρωπους που ασχολουνται με λογαριασμους. Ειπα οτι δε γουσταρω τυπους που ασχολούνται με ψειρες οι οποιες εν τελει και δεν θα τους ζημιώσουν πουθενά. Δεν θα το γράψω εδω το κουσουρι αλλα υπάρχει. Και ενοχλει που κ που τον ενοικιαστη. Αλλα εν μας νοιαζει αυτο σιγουρα και δεν εχει σχέση με την ΔΕΗ.

Κανονικα ομως αν ησουν ενσυνειδητος ιδιοκτητης θα σε ένοιαζε. Αυτο προσπαθω να πώ.

Ναι σιγουρα ΔΕΝ εχει σχεση με τη ΔΕΗ.

Για καποιο λογο που δεν μπορωνα κατανοησω αρνεισαι να καταλαβεις απλα πραγματα. Τα λεφτα του λογαριασμου της ΔΕΗ δε πανε στην τσεπη του ιδιοκτητη, στη ΔΕΗ πανε. Δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με το οποιο προβλημα εχεις εσυ με τον ιδιοκτητη. Εσυ στο μυαλο σου τα συνδεεις γιατι σε συμφερει.

Το οτι ο ιδιοκτητης επιθυμει να εισαι/ειναι συνεπης με τη ΔΕΗ δεν ειναι κουσουρι.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

ΘΑ πληρωνες και την εγγύηση που αλλάζει  αν έκοβαν το ρευμα;Τα πράγματα που θα  χάλαγαν στο ψυγείο;Τον  γείτονα σου που έχετε μαζί το ρολόι  τον εχεις ενημερώσει;

Αν εφταιγα ναι αλλα σου ειπα πως δεν θα κοβοταν το ρευμα απο τη ΔΕΗ. Επειδη δε πληρωσες τον έναντι. Θέλεις να πάρουμε να ρωτησουμε επιτοπου ; πάρε και αν σου πει οτι κοβεται εγω θα παραδεχτω οτι ειμαι ηλίθιος.

Δημοσ.
2 minutes ago, Magic_Nature said:

Ερχοταν κάθε τριμηνο βασικά.... δεν ξερω δεν κοιταξα τέτοιες λεπτομέρειες απλα εβλεπα την ημερομηνια που ειχε τη τελικη επισημανση για διακοπη ρευματος κ φροντιζα μεχρι τοτε να τα εχω ξοφλησει ολα. Ποιες εκτπωσεις συνεπειας ρε συ δεν ειμαι Public Freak να ψάχνω τετοια εγω... δεν τα ψάχνω αυτα δεν με απασχολουν. Εδω πέσαμε σε περιπτωση. Ο τύπος μου ειχε πει οτι δεν κανει συναλλαγές με αλλες τράπεζες γιατι έχουν λεει κοστος προμηθειας 3 ευρώ. Τρεις λαλούν και 2 χορευουν.

ε και συ τότε τί τα θεςτώρα τα ψάχνεις έναντι κ εκκαθαριστικό

μην τα σκαλίζεις και πλήρωνέ τα
γιατί παίζει να φας καμιά φρίκη και με τους λογαριασμούς του προηγούμενου σπιτιού

όταν λέμε προηγούμενο σπίτι νοίκιασες κι ερχόταν ΔΕΗ το τρίμηνο,
εννοούμε πρόαφατα την τελευταία εικοσαετία, έτσι;

Just now, Ukforthemoment said:

Αυτό με το 3μηνο πως σου έχει κολλήσει;

τα οικονομικά αποτελέσματα της ΔΕΗ βγαίνουν ανά τρίμηνο

αν δεν το ξέρεις κύριε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...