Alice1997 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα.Θα ήθελα να πάρω μια γνώμη από άτομα που έχουν λίγη πάραπανω πείρα σε αυτό το θέμα.Εδω και ένα μήνα μαζί με την γυμναστική που κάνω με δικό μου γυμναστή διατηρώ μια καλή σχετικά διατροφή και παίρνω μια πρωτεϊνη αδυνατίσματος την Diet whey.Ειχα χάσει 2 κιλά πράγμα σπάνιο για μένα.Ηταν 1 κιλό για ένα μήνα κ το πήρα 30 ευρώ Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε μια πρωτεϊνη αδυνατίσματος που να είναι καλή στα 1.800 με 2.000 gr.+και να μην ξεπεράσει το 50 ευρώ. Θα εκτιμήσω τις γνώμες σας. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, Άλις. Το συμπλήρωμα πρωτεϊνης είναι ψιλά γράμματα. Δύο είναι τα κλειδιά στην προσπάθειά σου: η διατροφή κι η άσκηση. Δεν χρειάζεσαι καν συμπληρώματα, για να το πω με απλούστερα λόγια. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια σωστά δομημένη διατροφή, σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα. Εφόσον διατηρείς ένα ήπιο θερμιδικό έλλειμμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις μείωση. Την πρωτεϊνη δεν την χρειάζεσαι, αν μέσω των τροφών σου μπορείς να πάρεις τα γραμμάρια που χρειάζεσαι.
Alice1997 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση.Το θέμα ότι αυτό ας το πω προβληματακι το να χάνω δύσκολα κιλά είναι στην πορεία της ζωής μου μόνιμο.Δοκιμασα αυτό με το πρόγραμμα και το έλλειμμα θερμίδων.Η πρωτεϊνη ήταν η πρώτη μέθοδος που έκοψε την τάση λαιμαργίας μου και ανταποδωσε μαζί με τις προσπάθειες μου.για κανένα λόγο δεν θα παιρνωγια πάντα πρωτεϊνη είναι απλά ένα μπουάτ για αυτό ρωτάω για προτάσεις τέτοιου είδους για να είναι κ λίγο πιο οικονομικό σε μένα.
Dante80 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ότι είπε η φίλη παραπάνω. Σωστή και ισορροπημένη διατροφή, ένα μικρό θερμιδικό έλλειμμα με σκοπό την απώλεια σωματικού λίπους και άσκηση για την διατήρηση της μυϊκής μάζας. Προσωπικά, προτείνω να ρίξεις μια ματιά στον εθνικό διατροφικό οδηγό για ενήλικες. Είναι πολύτιμος βοηθός για να αναπτύσσουμε μια ισορροπημένη διατροφή, και κυρίως για να δημιουργούμε καλές διατροφικές συνήθειες που θα κρατήσουν σε βάθος χρόνου. http://www.diatrofikoiodigoi.gr/default.aspx?page=home Αν βλέπεις πως η πρωτεϊνη σε βοηθά όσον αφορά την όρεξη (πράγμα που ισχύει! και επιστημονικά), τότε κανόνισε να την προσθέτεις καθημερινώς στην διατροφή σου. Όχι με συμπληρώματα, δεν χρειάζονται καν. Με φαγητό! Δεν υπάρχει οργανισμός που να ξεπερνά τους φυσικούς νόμους της θερμοδυναμικής. Αν η ενέργεια που λαμβάνεις είναι λιγότερη από αυτή που καις, τότε θα χάσεις βάρος. Καλή τύχη στην προσπάθειά σου! Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2021 από Dante80
fredd0 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 28 λεπτά πριν, Alice1997 είπε Καλησπέρα.Θα ήθελα να πάρω μια γνώμη από άτομα που έχουν λίγη πάραπανω πείρα σε αυτό το θέμα.Εδω και ένα μήνα μαζί με την γυμναστική που κάνω με δικό μου γυμναστή διατηρώ μια καλή σχετικά διατροφή και παίρνω μια πρωτεϊνη αδυνατίσματος την Diet whey.Ειχα χάσει 2 κιλά πράγμα σπάνιο για μένα.Ηταν 1 κιλό για ένα μήνα κ το πήρα 30 ευρώ Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε μια πρωτεϊνη αδυνατίσματος που να είναι καλή στα 1.800 με 2.000 gr.+και να μην ξεπεράσει το 50 ευρώ. Θα εκτιμήσω τις γνώμες σας. εχω την αισθηση οτι μπερδευεσαι. Η Diet Whey ειναι πρωτεινη γαλακτος (Whey) με καπως (οχι πολυ) λιγοτερες θερμιδες απο τη κανονικη (diet). Αν θυμαμαι καλα καπου 10% λιγοτερες θερμιδες. Δε προκαλει απωλεια βαρους. Δεν ειναι "πρωτεινη αδυνατισματος". Τωρα αν θες σωνει και καλα πρωτεινη που να γραφει Diet την Phd ξερω ( δεν την εχω παρει προσωπικα) https://www.phd.com/eu/shop/diet-whey/diet-whey-powders αλλα αν τη συγκρινεις με την "απλη" οχι Diet αντιστοιχη πρωτεινη του, θα δεις οτι οι διαφορες (σε θερμιδες) ειναι μικρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Alice1997 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση.Το θέμα ότι αυτό ας το πω προβληματακι το να χάνω δύσκολα κιλά είναι στην πορεία της ζωής μου μόνιμο.Δοκιμασα αυτό με το πρόγραμμα και το έλλειμμα θερμίδων.Η πρωτεϊνη ήταν η πρώτη μέθοδος που έκοψε την τάση λαιμαργίας μου και ανταποδωσε μαζί με τις προσπάθειες μου.για κανένα λόγο δεν θα παιρνωγια πάντα πρωτεϊνη είναι απλά ένα μπουάτ για αυτό ρωτάω για προτάσεις τέτοιου είδους για να είναι κ λίγο πιο οικονομικό σε μένα. Δεν είπα πως είναι κακό να πάρεις το συμπλήρωμα πρωτεϊνης. Το αναφέρω έτσι, επειδή, ξεκινώντας, όλοι έχουν την πεποίθηση ότι η σκόνη πρωτεϊνης είναι κάτι σούπερ ουάου που θα κάνει την διαφορά. Όχι. Συμπληρώνει μόνο τα γραμμάρια πρωτεϊνης που πρέπει να παίρνουμε σε καθημερινή βάση. Επίσης, ισχύει ό,τι είπαν τα παιδιά παραπάνω. Δεν θα κάνει την διαφορά η diet σε σχέση με την απλή whey. Αν καταλαβαίνω καλά, το θέμα είναι ότι είναι με γεύση, γι' αυτό σου κόβει κάπως το να ψάχνεις να φας βλακειούλες. Υπό αυτή τη σκέψη: πάρε ό,τι θες. Τώρα, αν υπάρχει και κάτι άλλο που δυσκολεύει τις προσπάθειές σου (θυρεοειδής ή κάποια διατροφική διαταραχή), θα πρέπει να κοιταχτεί ομοίως, και μάλιστα πρωτίστως. Για ό,τι άλλο χρειαστείς, εδώ είμαστε. edit: Δεν υπάρχει ανδρική και γυναικεία πρωτεϊνη. Just marketing. Μπορείς να πάρεις όποια θες. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2021 από Mrs. Hyde
SabotazNic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 45 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Αν καταλαβαίνω καλά, το θέμα είναι ότι είναι με γεύση, γι' αυτό σου κόβει κάπως το να ψάχνεις να φας βλακειούλες. Αν γινεται και για αυτον τον λογο, μπορεις να δεις και καποιο ροφημα με φρουτα κτλ σε μπλεντερακι
MariosX Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Θα προσθέσω κάποια πράγματα: Για την απώλεια βάρους, πραγματικά το μοναδικό που χρειάζεται είναι θερμιδικό έλλειμμα. Βέβαια, όμως η πρωτεινη (γενικά, όχι αποκλειστικά για τα συμπληρώματα διατροφής) διαφέρει σε κάποια χαρακτηριστικά. - Να αισθανθεί καλύτερα κορεσμό - Σε σύγκριση με υδατάνθρακες και λιπαρά, καίγεται και απορροφάται εύκολα - Έχει συνήθως χαμηλότερο γλυκαιμικο δείκτη και διεργηρει χαμηλότερα την ινσουλίνη. Τώρα, όπως σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέχεις, γιατί πολύ απλά δεν είναι τόσο αθώα. Πολλά από αυτά τα συμπληρώματα διατροφής, περιέχουν βαρέα μέταλλα τα οποία προκαλούν φλεγμονές στον εγκέφαλο. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16898674/#:~:text=Both heavy metals have been,protein turnover%2C and brain inflammation. Υπάρχουν άπειρα, έγκυρα επιστημονικά άρθρα για τα βαρέα μέταλλα. Άρα λοιπόν, καλή επιλογή για το συμπλήρωμα πρωτεΐνης, αλλά ψάξε καλά ώστε να πάρεις μία καθαρή (χωρίς βαρέα μέταλλα). Εγώ την τελευταία πρωτεϊνη που είχα ψάξει είναι Gold Standard On Optimum Nutrition Αυτά
StamTheMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, Alice1997 είπε παίρνω μια πρωτεϊνη αδυνατίσματος Δεν υπαρχει τετοιο πραμα. 3 ώρες πριν, Alice1997 είπε Ειχα χάσει 2 κιλά πράγμα σπάνιο για μένα. 3 ώρες πριν, Alice1997 είπε με την γυμναστική που κάνω με δικό μου γυμναστή Νομιζω οτι πρεπει να αλλαξεις γυμναστη, 2 κιλα σε ενα μηνα ειναι τραγικο,οσο δυσκολα και αν χανεις βαρος. Εκτος και αν εχεις μπλεξει με κανεναν herbalife,που εκει δε σε σωζει ουτε ο θεος
Nabuko Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 14 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν υπαρχει τετοιο πραμα. Υπάρχουν Diet proteins αλλά προφανώς δεν την παίρνεις και αδυνατίζεις αυτόματα, αλλά την παίρνεις σαν συμπλήρωμα όταν κάνεις διατροφή για αδυνάτισμα. Μάλλον εκεί υπάρχει μια παρανόηση 1
magicnumbers Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Οχι γλυκα,οχι φαγητο αργα η καμπυλη ζαχαρου θα ειναι ομαλη κ ο μεταβολισμος θα δουλευει χωρις να τεμπελιαζει.Η ασκηση που ηδη κανεις σε βαζει σε σωστο δρομο.Τα συμπληρωματα δε τα εχεις αναγκη.
StamTheMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, Nabuko είπε Υπάρχουν Diet proteins αλλά προφανώς δεν την παίρνεις και αδυνατίζεις αυτόματα, αλλά την παίρνεις σαν συμπλήρωμα όταν κάνεις διατροφή για αδυνάτισμα. Μάλλον εκεί υπάρχει μια παρανόηση Σαφως υπαρχουν,αλλα δεν "αδυνατιζουν",απλως δεν εχουν τοσες θερμιδες οσο οι αλλες. Μονο εμενα ενοχλησε το γεγονος οτι εχασε 2 κιλα σε ενα μηνα;
Nabuko Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Μονο εμενα ενοχλησε το γεγονος οτι εχασε 2 κιλα σε ενα μηνα; Δεν γνωρίζουμε πολλά δεδομένα. Δεν γνωρίζουμε αν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, θυρεοειδή, διαβήτη κλπ. Δεν γνωρίζουμε με τι ρυθμούς γυμνάζεται. Δεν γνωρίζουμε το πρόγραμμα διατροφής και κυρίως αν ακολουθεί αυτό το πρόγραμμα. Δεν γνωρίζουμε τι στόχους έχει. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις