gsisr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα! χρειάστηκε να κάνω μια επέμβαση και μου δώσανε 10 μέρες άδεια. ψάχτηκα με το ικα να δω πως θα γίνει η διαδικασία για να τις πληρωθώ, με τα πολλά κλασικό μπάχαλο δεν το σήκωνε κανείς. Μετά από πολλές προσπάθειες βρήκα ένα τηλέφωνο και μου πρότειναν να κάνω online αίτηση για το επίδομα από το e-efka. έκανα τη διαδικασία προωθήθηκε η αίτηση από το σύστημα στον εργοδότη μου, ο οποίος με τη σειρά του την επιβεβαίωσε ηλεκτρονικά από τη πλατφόρμα. χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; ή μόνο υπομονή;
dionisis1925 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Λογικά πρέπει να σε ενημερώσουν για το πότε θα σου μπει το επίδομα από το ΙΚΑ, εγώ είχα κλείσει ραντεβού και πήγα από εκεί , σε 10 λεπτά είχα τελειώσει, εμένα τα λεφτά μπήκαν σε 10 μέρες. 1
Manolo7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 διαβασα οτι αν καποιος εχει παρει επιδομα ασθενειας δικαιουται ξεχωριστο επιδομα δωρου (αναλογικα)απο τον εφκα ωστοσο οι πληροφοριες στο ιντερνετ ειναι ελαχιστες,με ενα γκουγκλαρισμα βρηκα ενα περσινο αρθρο που το αναφερει αλλα δεν υπαρχει πλατφορμα η ενημερωση πουθενα, το ποσο λογικα θα ειναι μικρο αλλα δεν σκοπευω να τους το χαρισω https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/322573/poioi-dikaioyntai-doro-xristougennon-apo-ton-efka-ksekinoyn-oi-ilektronikes-aitiseis εχει κανει καποιος την διαδικασια?
st@kas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Σωστά θα πρέπει να πάρεις αναλογικά δώρο για τις ημέρες που ήσουν σε αναρρωτικη. Αν τα χαρτιά σου τα είχες κάνει δια ζώσης πρέπει να τους κάνεις μια υπενθύμιση στον υπάλληλο για να προχωρήσει την πληρωμή. Προϋπόθεση είναι να έχει τελειώσει η αναρρωτικη σου άδεια.
Manolo7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, st@kas είπε Σωστά θα πρέπει να πάρεις αναλογικά δώρο για τις ημέρες που ήσουν σε αναρρωτικη. Αν τα χαρτιά σου τα είχες κάνει δια ζώσης πρέπει να τους κάνεις μια υπενθύμιση στον υπάλληλο για να προχωρήσει την πληρωμή. Προϋπόθεση είναι να έχει τελειώσει η αναρρωτικη σου άδεια. Ευχαριστώ. Δια ζώσης τα είχα κανει ωστοσο τι εννοείς να κάνω υπενθύμιση? Να με συμπεριλάβει στις πληρωμές οταν θα πληρωνουν το δωρο? Εγω να παρω τηλέφωνο αλλα δεν έχουν κάποιο αρχείο?
st@kas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Ναι ναι, γιατί συνήθως είναι πολλά τα επιδόματα και χάνετε η μπάλα. 1
Eleanaki1910 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα σε ολους. Ηθελα να σας ρωτησω , βγηκα θετικη στον κορονοιο 23/11-2/12. Πηρα χαρτι γιατρου , χαρτι ΕΟΔΥ και βεβαιωση εργοδοτη, τα κατεθεσα στο gov.gr , στις 12/12 εγινε η ηλεκτρονικη επιβεβαιωση απο τον εργοδοτη ωστοσο τα χρηματα ακομη δεν εχουν μπει. Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις ποσο διαστημα περνα απο την ημερομηνια καταθεσης δικαιολογητικων. Επισης διαβασα παραπανω οτι το δωρο μπαινει με αναλογια, εφοσον εκανα ηλεκτρονικα την αιτηση πως θα κανω αιτηση και για το δωρο Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα