Masterchief5 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 λοιπόν έχω μια μητρική b450 aorus elite και μια rx 460 Asus την άσπρη και την βλέπω κάπως να πέφτει ενώ δεν είναι τόσο βαριά κ; Ι μεγάλη κάρτα έχετε κανένα tip? μήπως δεν την έβαλα καλά επειδή μου έχει νομίζω εμφανίσει προβλήματα όπως freezaρουν τα Windows και νομίζω το πρόβλημα είναι σας να βγαίνει σιγά σιγά.. δεν ξέρω τι να κανω
Nik1239 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 52 λεπτά πριν, Masterchief5 είπε λοιπόν έχω μια μητρική b450 aorus elite και μια rx 460 Asus την άσπρη και την βλέπω κάπως να πέφτει ενώ δεν είναι τόσο βαριά κ; Ι μεγάλη κάρτα έχετε κανένα tip? μήπως δεν την έβαλα καλά επειδή μου έχει νομίζω εμφανίσει προβλήματα όπως freezaρουν τα Windows και νομίζω το πρόβλημα είναι σας να βγαίνει σιγά σιγά.. δεν ξέρω τι να κανω Αν κατάλαβα καλά είναι βαριά η κάρτα και κρέμεται λίγο στο τέλος της Δώσε μια φωτογραφία αν μπορείς
catmaster Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Masterchief5 είπε λοιπόν έχω μια μητρική b450 aorus elite και μια rx 460 Asus την άσπρη και την βλέπω κάπως να πέφτει ενώ δεν είναι τόσο βαριά κ; Ι μεγάλη κάρτα έχετε κανένα tip? μήπως δεν την έβαλα καλά επειδή μου έχει νομίζω εμφανίσει προβλήματα όπως freezaρουν τα Windows και νομίζω το πρόβλημα είναι σας να βγαίνει σιγά σιγά.. δεν ξέρω τι να κανω Δεν είναι τέρας η rx 460 , κανονικά δεν θα επρεπε να υπάρχει προβλημα, κάνε μια επανατοποθετηση να κουμπωσει σωστα και δωσε προσοχή στο βιδωμα στο case. 1
XristosQts Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Ε βαλε κάτι τέτοιο Κρύβεις το καλώδιο, την κρατάει στην θέση της και είναι όμορφο. https://www.skroutz.gr/s/19961953/Deepcool-GH-01-A-RGB.html 1
Masterchief5 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Αν κατάλαβα καλά είναι βαριά η κάρτα και κρέμεται λίγο στο τέλος της Δώσε μια φωτογραφία αν μπορείς άσε το βρήκα ευχαριστώ πάντως 59 λεπτά πριν, catmaster είπε Δεν είναι τέρας η rx 460 , κανονικά δεν θα επρεπε να υπάρχει προβλημα, κάνε μια επανατοποθετηση να κουμπωσει σωστα και δωσε προσοχή στο βιδωμα στο case. ευχαριστώ πολυ👍
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 47 λεπτά πριν, Masterchief5 είπε το βρήκα Τι ήταν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα