Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν έχω μια μητρική b450 aorus elite 

και μια rx 460 Asus την άσπρη και την βλέπω κάπως να πέφτει ενώ δεν είναι τόσο βαριά κ; Ι μεγάλη κάρτα έχετε κανένα tip? μήπως δεν την έβαλα καλά επειδή μου έχει νομίζω εμφανίσει προβλήματα όπως freezaρουν τα Windows και νομίζω το πρόβλημα είναι σας να βγαίνει σιγά σιγά.. δεν ξέρω τι να κανω

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Masterchief5 είπε

και μια rx 460 Asus την άσπρη και την βλέπω κάπως να πέφτει ενώ δεν είναι τόσο βαριά κ; Ι μεγάλη κάρτα έχετε κανένα tip? μήπως δεν την έβαλα καλά επειδή μου έχει νομίζω εμφανίσει προβλήματα όπως freezaρουν τα Windows και νομίζω το πρόβλημα είναι σας να βγαίνει σιγά σιγά.. δεν ξέρω τι να κανω

Αν κατάλαβα καλά είναι βαριά η κάρτα και κρέμεται λίγο στο τέλος της 

Δώσε μια φωτογραφία αν μπορείς 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Masterchief5 είπε

Δεν είναι τέρας η rx 460 , κανονικά δεν θα επρεπε να υπάρχει προβλημα, κάνε μια επανατοποθετηση να κουμπωσει σωστα και δωσε προσοχή στο βιδωμα στο case.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Αν κατάλαβα καλά είναι βαριά η κάρτα και κρέμεται λίγο στο τέλος της 

Δώσε μια φωτογραφία αν μπορείς 

άσε το βρήκα ευχαριστώ πάντως 

59 λεπτά πριν, catmaster είπε

Δεν είναι τέρας η rx 460 , κανονικά δεν θα επρεπε να υπάρχει προβλημα, κάνε μια επανατοποθετηση να κουμπωσει σωστα και δωσε προσοχή στο βιδωμα στο case.

ευχαριστώ πολυ👍 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...