lefteris210 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 καλησπέρα , οτι παιχνίδι παω να τρέξω απο Gamepass μου βγάζει το συγκεκριμένο Error , και δεν μπορώ να βρω τι φταίει , αν γνωρίζει κάποιος θα το εκτιμούσα κ μπορεί να βοηθήσει, ευχαριστώ !
vps Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Έλεγχος της εγκατάστασης των αρχείων του παιχνιδιού Κάποτε μου έβγαζε κάποια λάθη από το τείχος προστασίας σε κάποια παιχνίδια ...τσέκαρε Αυτά μου ήρθαν ...δεν ξέρω αν βοήθησα
lefteris210 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, vps είπε Έλεγχος της εγκατάστασης των αρχείων του παιχνιδιού Κάποτε μου έβγαζε κάποια λάθη από το τείχος προστασίας σε κάποια παιχνίδια ...τσέκαρε Αυτά μου ήρθαν ...δεν ξέρω αν βοήθησα Εκανα 2-3 φορες εγκατασταση τπτ, ειδα το firewall το επιτρεπει μια χαρα δεν μπλοκαρει τπτ . δοκιμασα κ στον C install τπτ. απελπισμενος.... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2021 από lefteris210
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 chkdsk (αν εχεις την τελευταια ενημερωση των 10) και sfc /scannow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα