jonis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα. Φρέσκος κάτοχος ενός MacBook Air M1 εδώ και λίγες μέρες και ψάχνω πως μπορώ να ενεργοποιήσω το AppleCare+ Από το site της Apple ενώ μου δίνει την δυνατότητα αγοράς μου γράφει Country or Region of Residence United States και θέλει κάρτα καθώς και διεύθυνση από Αμερική. Βλεπω κάποιους να το δίνουν από eBay αλλά διστάζω. Υπαρχει κάποιος άλλος τρόπος για αγορά ;
djuan1988 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δοκίμασε να κάνεις την αγορά με κάποιο vpn (αξιόπιστο, όχι ότι βρεις με ένα google search).
marmagia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά όταν αγόρασα εγώ απο Αγγλία με vpn και αγγλική κάρτα (και προφανώς διευθυνση αγγλίας) το πήρε κανονικα. μην πάρεις απο ebay, δεν αξίζει το άγχος του αν α ειναι οκ η οχι (υπάρχουν αν δεις στο ιντερνετ περιπτώσεις που μετά απο μήνες έγινε flag απο την apple)
jonis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, djuan1988 είπε Δοκίμασε να κάνεις την αγορά με κάποιο vpn (αξιόπιστο, όχι ότι βρεις με ένα google search). 2 ώρες πριν, marmagia είπε δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά όταν αγόρασα εγώ απο Αγγλία με vpn και αγγλική κάρτα (και προφανώς διευθυνση αγγλίας) το πήρε κανονικα. μην πάρεις απο ebay, δεν αξίζει το άγχος του αν α ειναι οκ η οχι (υπάρχουν αν δεις στο ιντερνετ περιπτώσεις που μετά απο μήνες έγινε flag απο την apple) Ότι vpn και να έβαλα δεν έπαιξε. Δεν αλλάζει η χώρα. Σκέφτηκα να αλλάξω το region του Apple ID σε UK αλλα μου ζητησε να κανω cancel την δωρεαν συνδρομη του apple tv και το αφησα. Βρήκα αυτό https://donotpay.com/learn/virtual-credit-card-with-us-billing-address/ και το ψαχνω. Ευχαριστώ.
djuan1988 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Έχω αγοράσει Macbook από το us store με ελληνική κάρτα και US ip, όπως και Apple care με Ν26 και γερμανική ip για το ίδιο Macbook. Σε ποιο σημείο δε σε αφήνει;
jonis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Έχω αγοράσει Macbook από το us store με ελληνική κάρτα και US ip, όπως και Apple care με Ν26 και γερμανική ip για το ίδιο Macbook. Σε ποιο σημείο δε σε αφήνει;
djuan1988 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δε σε αφήνει να αλλάξεις το United States; Στη περίπτωσή μου στη αγορά από US είχα βάλει Γερμανία και κάρτα της Πειραιώς.
jonis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικά πήγα από εδώ https://checkcoverage.apple.com/gb/en εβαλα την revolut που εχω με uk bin και περασε. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από jonis 1
marmagia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 2 hours ago, jonis said: Ότι vpn και να έβαλα δεν έπαιξε. Δεν αλλάζει η χώρα. Σκέφτηκα να αλλάξω το region του Apple ID σε UK αλλα μου ζητησε να κανω cancel την δωρεαν συνδρομη του apple tv και το αφησα. Βρήκα αυτό https://donotpay.com/learn/virtual-credit-card-with-us-billing-address/ και το ψαχνω. Ευχαριστώ. Μέχρι πριν κάποιο καιρό σε άφηνε να αγοράσεις ακόμα και με ελληνική κάρτα. Τώρα το δυσκόλεψαν. Έχεις virtual card η όντως κάρτα που έχει εκδοθεί από τοπική τράπεζα;
NobodyRankXV Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Και αν χτύπα ξύλο γίνει κάτι ρε παιδιά μετά το στέλνετε στην αντίστοιχη χώρα που κάνατε το apple care ?
jonis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 21 λεπτά πριν, marmagia είπε Μέχρι πριν κάποιο καιρό σε άφηνε να αγοράσεις ακόμα και με ελληνική κάρτα. Τώρα το δυσκόλεψαν. Έχεις virtual card η όντως κάρτα που έχει εκδοθεί από τοπική τράπεζα; Ναι με virtual card της revolut το έκανα. 16 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Και αν χτύπα ξύλο γίνει κάτι ρε παιδιά μετά το στέλνετε στην αντίστοιχη χώρα που κάνατε το apple care ? Νομίζω η κάλυψη που έχεις είναι οπουδήποτε στον κόσμο.
NobodyRankXV Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Τότε επειδή βλέπω ότι και εδω Ελλάδα πουλάνε οι αντιπρόσωποι μέχρι και τα public applecare γιατί να μην πάρει κάποιος από εδώ
jonis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 14 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Τότε επειδή βλέπω ότι και εδω Ελλάδα πουλάνε οι αντιπρόσωποι μέχρι και τα public applecare γιατί να μην πάρει κάποιος από εδώ Αυτό που λείπει όταν αγοράσεις από Ελλάδα είναι το accidental damage protection.
jonis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Έτοιμο. Θα κάνω και ένα τηλέφωνο σήμερα στην εδώ apple για τις λεπτομέρειες. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από jonis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα