Ace Of Spades Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, To SE 2020 δεν έχει επιλογή να ξεκλειδώνει με το touch ID χωρίς να με πετάει κατευθείαν στο home screen. Έχω κολλήσει 10 μέρες τώρα και δεν το βρίσκω με τίποτα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από Ace Of Spades
CheOnWeb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Τι εννοείς; Τι θέλεις να κάνει όταν το ξεκλειδώνεις;
deltakilo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Αν εννοείς ότι ξεκλειδώνεις και σε πετάει στην χομ σκριν, το οποίο δεν το θέλεις, τότε απλώς ακούμπα το πλήκτρο χωρίς να το πατήσεις εντελώς.
CheOnWeb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, deltakilo said: Αν εννοείς ότι ξεκλειδώνεις και σε πετάει στην χομ σκριν, το οποίο δεν το θέλεις, τότε απλώς ακούμπα το πλήκτρο χωρίς να το πατήσεις εντελώς. Κι έτσι μπορεί να ξεκλειδώσει. Εξαρτάται απ'τη ρύθμιση "Rest finger to open". Ίσως το "raise to wake" τον βολεύει περισσότερο. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από CheOnWeb
Ace Of Spades Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 48 λεπτά πριν, deltakilo είπε Αν εννοείς ότι ξεκλειδώνεις και σε πετάει στην χομ σκριν, το οποίο δεν το θέλεις, τότε απλώς ακούμπα το πλήκτρο χωρίς να το πατήσεις εντελώς. Μόνο ακουμπάω το δάχτυλο δεν το πατάω. 33 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Κι έτσι μπορεί να ξεκλειδώσει. Εξαρτάται απ'τη ρύθμιση "Rest finger to open". Ίσως το "raise to wake" τον βολεύει περισσότερο. Ναι δεν την βρίσκω αυτή την ρύθμιση ρε παιδιά. Και στο 6s και το 8 και το Χs μια χαρά μόνο ξεκλείδωνα και έβλεπα ειδοποιήσεις . Παίζει να την έχουν αφαιρέσει στο SE αυτή την επιλογή?
CheOnWeb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 1 minute ago, Ace Of Spades said: Μόνο ακουμπάω το δάχτυλο δεν το πατάω. Ναι δεν την βρίσκω αυτή την ρύθμιση ρε παιδιά. Και στο 6s και το 8 και το Χs μια χαρά μόνο ξεκλείδωνα και έβλεπα ειδοποιήσεις . Παίζει να την έχουν αφαιρέσει στο SE αυτή την επιλογή? Here's how to enable the option to rest your finger on Touch ID to unlock your phone: Open the Settings app. Tap General. Choose Accessibility. Select "Home Button." Tap the "Rest Finger to Open" switch. Δεν είναι εκεί; Να σου πω μόνο πως αν το απενεργοποιήσεις και πρέπει να πατάς κάθε φορά για να ξεκλειδώσεις, πιθανόν με τη χρήση να τσακίσεις το Home Button. Αν σε βολεύει, άνοιξε το "Raise to wake" ώστε να ανοίγει η οθόνη όταν σηκώνεις τη συσκευή χωρίς να πατάς τίποτα.
Ace Of Spades Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Here's how to enable the option to rest your finger on Touch ID to unlock your phone: Open the Settings app. Tap General. Choose Accessibility. Select "Home Button." Tap the "Rest Finger to Open" switch. Δεν είναι εκεί; Να σου πω μόνο πως αν το απενεργοποιήσεις και πρέπει να πατάς κάθε φορά για να ξεκλειδώσεις, πιθανόν με τη χρήση να τσακίσεις το Home Button. Αν σε βολεύει, άνοιξε το "Raise to wake" ώστε να ανοίγει η οθόνη όταν σηκώνεις τη συσκευή χωρίς να πατάς τίποτα. Επειδή μάλλον δεν έχω εξηγήσει καλά τι ακριβώς ζητάω... Θέλω εφόσον ανοίξω την οθόνη με το power button, να ξεκλειδώσω το κινητό με touch id για να μου εμφανίσει τις κλειδωμένες ειδοποιήσεις. Εξάλλου ποιό το νόημα να έχουν επιλογή notications>show preview>when unlocked ... αν οταν κάνω unlock με πετάει στο home screen ? Το βρήκα .........έχουν βάλει δύο ρυθμίσεις για Home button . Μια μέσα στο accesibility και άλλη μια μόνη της. 'Αμα κολλάς κολλάς τελικά... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από Ace Of Spades
CheOnWeb Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 12 hours ago, Ace Of Spades said: Επειδή μάλλον δεν έχω εξηγήσει καλά τι ακριβώς ζητάω... Θέλω εφόσον ανοίξω την οθόνη με το power button, να ξεκλειδώσω το κινητό με touch id για να μου εμφανίσει τις κλειδωμένες ειδοποιήσεις. Εξάλλου ποιό το νόημα να έχουν επιλογή notications>show preview>when unlocked ... αν οταν κάνω unlock με πετάει στο home screen ? Το βρήκα .........έχουν βάλει δύο ρυθμίσεις για Home button . Μια μέσα στο accesibility και άλλη μια μόνη της. 'Αμα κολλάς κολλάς τελικά... Χωρίς να είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει απολύτως, έχω την εντύπωση ότι μιλάς για τη συμπεριφορά που συναντάς μόνο στα iPhone με FaceiD. Με το TouchID, όταν ξεκλειδώσεις θα βγεις στη Home Screen. Δεν θυμάμαι να γινόταν κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα