Jenny95 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Καλησπέρα! Ξέρετε από αυτούς τους τρόπους αποστολής αν μόνο το surface έρχεται με ΕΛΤΑ; Αφορά δέμα από Ιαπωνία και θέλω να αποφύγω να πληρώσω τα μαλλιοκέφαλα μου στο τελωνείο Ευχαριστώ πολύ!
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 11 λεπτά πριν, Jenny95 είπε Καλησπέρα! Ξέρετε από αυτούς τους τρόπους αποστολής αν μόνο το surface έρχεται με ΕΛΤΑ; Αφορά δέμα από Ιαπωνία και θέλω να αποφύγω να πληρώσω τα μαλλιοκέφαλα μου στο τελωνείο Ευχαριστώ πολύ! Αν ο λογο που το ψαχνεις ειναι για να αποφυγεις το τελωνείο, ξεχασε το. Το τελωνείο δεν το γλυτώνεις με τίποτα.
Nabuko Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 11 λεπτά πριν, Jenny95 είπε Ξέρετε από αυτούς τους τρόπους αποστολής αν μόνο το surface έρχεται με ΕΛΤΑ; Eίμαι 99% σίγουρος ότι τα EMS τα εκτελωνίζουν τα ΕΛΤΑ. Δεν βλέπω τον λόγο να πάρεις το surface και να ταλαιπωρείται το κουτί για 2 εώς 4 μήνες 1
Jenny95 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 28 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν ο λογο που το ψαχνεις ειναι για να αποφυγεις το τελωνείο, ξεχασε το. Το τελωνείο δεν το γλυτώνεις με τίποτα. Το τελωνείο ξέρω ότι δεν το γλυτώνω, απλώς θέλω να πληρώσω τελωνείο σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ αντί για κάποιας ιδιωτικής που χρεώνουν ό,τι τους έρθει στο κεφάλι 😩 30 λεπτά πριν, Nabuko είπε Eίμαι 99% σίγουρος ότι τα EMS τα εκτελωνίζουν τα ΕΛΤΑ. Δεν βλέπω τον λόγο να πάρεις το surface και να ταλαιπωρείται το κουτί για 2 εώς 4 μήνες Αυτό το 1% φοβάμαι 😭 Όταν ψάχνω για τα EMS στο google πρώτα πρώτα μου βγάζει τα ELTA courier, αυτά χρεώνουν σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των απλών ΕΛΤΑ ή ό,τι τους έρθει όπως οι υπόλοιποι courier;
safridia Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Εχω παραγγειλει ενα βιβλιο απο Γαλλια, πληρωσα καπου 15€μεταφορικα. Ερχεται με ΕΛΤΑ Ξερει κανεις εαν θα κανουν κινηση να το φερουν σπιτι η θα μου φερουν το χαρτακι ειδοποιησης μονο; Για την ωρα λεει οτι ειναι στο ταχυδρομικο γραφειο της περιοχης μου ΠΡ. ΤΑΧ/ΡΩΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ Π. ΦΑΛ. Αποστολή βρίσκεται στο κατάστημα-Δυνατότητα παραλαβής
kofer Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 3 ώρες πριν, safridia είπε Για την ωρα λεει οτι ειναι στο ταχυδρομικο γραφειο της περιοχης μου ΠΡ. ΤΑΧ/ΡΩΝ = Ελτα Courier, δεν είναι στο ταχυδρομείο. Τα Ελτα Courier συνήθως τα φέρνουν σπίτι, αλλά καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο στο κατάστημα Ν.Σμύρνης - Π.Φαλήρου. 1
Devil_7 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Καλησπέρα. Αν είμαι εκτός θέματος να διαγραφεί. Έχω παραγγείλει από Aliexpress κάποια δέματα και φαίνεται ότι έχουν φτάσει Ελλάδα. Στο aliexpress βλέπω αυτό: 23/05/25 - Package left transit country/region και μου λέει Your order may be delayed by 3-4 days due to an unforeseen logistics issue. Στο universal package tracking βλέπω αυτό 26/05/25 - Package arrived at facility of the local delivery company Δεν ξέρω γιατί έχει κολλήσει. Είναι τρία διαφορετικά δέματα και όλα έχουν το ίδιο status. Συνήθως μου τα φέρνει η ACS. Παίζει να έχουν παραδοθεί στα ΕΛΤΑ? Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα από ali αυτές τις μέρες?
w2o4ts Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, Devil_7 είπε Έχω παραγγείλει από Aliexpress κάποια δέματα... Με πρόλαβες, ετοιμαζόμουν να γράψω παρόμοια ερώτηση! Στην ίδια κατάσταση (και με... ίδια ακριβώς ερωτήματα) κι εγώ. Και καμμία από τις τοπικές courier δε φαίνεται να 'ξέρει' το δέμα μου, μέχρι στιγμής...
Devil_7 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 16 λεπτά πριν, w2o4ts είπε Με πρόλαβες, ετοιμαζόμουν να γράψω παρόμοια ερώτηση! Στην ίδια κατάσταση (και με... ίδια ακριβώς ερωτήματα) κι εγώ. Και καμμία από τις τοπικές courier δε φαίνεται να 'ξέρει' το δέμα μου, μέχρι στιγμής... Ίδιες ημερομηνίες είναι και τα δικά σου; 1
kosmasgr Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Devil_7 είπε Ίδιες ημερομηνίες είναι και τα δικά σου; Όλων 🤣
kofer Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Η μορφή του tracking number θα βοηθούσε. Γενικά πάντως τα πακέτα από Ali θέλουν και λίγη υπομονή.
Devil_7 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Εμένα είναι 10ψηφια και ξεκινάνε όλα από 7641. Επίσης, παραγγέλνω πολύ συχνά τα τελευταία δύο χρόνια και εδικά τους τελευταίους μήνες, σε δέκα μέρες από την παραγγελία, παραλαμβάνω. Εκτος από ένα μεμονωμένο προϊόν που καθυστέρησε λόγο πωλητή.
kofer Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Μόλις τώρα, Devil_7 είπε Εμένα είναι 10ψηφια και ξεκινάνε όλα από 7641. Αυτά θα έρθουν με ACS. Εγώ τα κοιτάω απευθείας μέσω ACS και αν λέει "Η αποστολή δεν βρέθηκε" σημαίνει ότι δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα. 1
w2o4ts Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Να και τα δικά μου (η αναφορά από το parcelsapp): Αναφορά σε κείμενο Tracking number: 7640ΧΧΧΧΧΧ 23 May 2025 08:00 Package arrived at facility of the local delivery company Cainiao 21 May 2025 13:14 Depart from transit country or district Cainiao 21 May 2025 10:43 Parcel outbound from transit facility Cainiao 20 May 2025 10:12 Import customs clearance complete Cainiao 20 May 2025 10:12 Leaving customs Cainiao 20 May 2025 09:55 Import clearance start Cainiao 20 May 2025 09:54 Arrived at customs Cainiao 20 May 2025 05:23 Arrive at transit country or facility Cainiao 19 May 2025 20:09 Arrived at linehaul office Cainiao 04 May 2025 14:07 Left from departure country/region Cainiao 04 May 2025 14:07 Leaving from departure country/region Cainiao 03 May 2025 16:44 Export clearance success Cainiao 03 May 2025 16:00 Export customs clearance started Cainiao 26 Apr 2025 08:36 Arrived at departure transport hub Cainiao 25 Apr 2025 02:31 Shipment data received ATHENS Speedy 24 Apr 2025 23:22 Outbound in sorting center Mayong Town Cainiao 23 Apr 2025 09:55 Inbound in sorting center Mayong Town Cainiao 23 Apr 2025 09:55 Departed from warehouse Όπως βλέπετε, είχαν άλλες δύο 'περίεργες' καθυστέρησεις στην Κίνα, και είναι στο... δρόμο πάνω από 40 μέρες τώρα. Την ίδια περίοδο έκανα διάφορες άλλες παραγγελίες (και το παραπάνω, μάλιστα, είχε γίνει παρέα με 2 άλλα δέματα, που δεν είχαν την ίδια μεταχείριση). Όλα τα άλλα ήρθαν εντός περίπου δεκαημέρου, με παράδοση από την ACS.
pankostas Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ακριβώς το ίδιο και εγώ! Παραγγελία 12-5 και ενώ πάντα σε 10-12 μέρες παραλαμβανα, τώρα για πρώτη φορά είμαι ακριβώς στο ίδιο σημείο που είστε και εσείς! Κάτι παίχτηκε! άνοιξα dispute, γιατί 1η φορά συμβαίνει αυτή η καθυστέρηση! Επεξ/σία 4 Ιουνίου από pankostas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα