duende Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Στις 13/8/2025 στις 3:24 ΜΜ, Spyipad είπε Παραγγελιά από amazon με delivery date 25/7. Στα ελτα ισχυριζονται οτι υπαρχει αυξημενος φορτος... Χμ, ωραια και μενα που μπηκε για εκτελωνισμο 13/8 βλεπω να παραλαμβανω οταν ανοιξουν τα σχολεια..
john_dr Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Μόλις ΤΩΡΑ μου ήρθε ειδοποίηση από ΕΛΤΑ Κούριερ ότι θα παραλάβω ΣΗΜΕΡΑ δέμα μεταξύ της 9 το πρωί και τις 5 το απόγευμα. 12 λεπτά πριν από αυτό το "5 το απόγευμα". Για την ιστορία έχω παραλάβει εδώ και ώρες. Ακόμα Internet Explorer θα χρησιμοποιούν στα ΕΛΤΑ.
duende Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Με τους εκτελωνισμους πως παει?..παρελαβε κανεις και μετα απο ποσες μερες?
duende Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Στις 15/6/2025 στις 10:37 ΜΜ, Feygatos... είπε Από aliexpress? Και εγώ έχω 14 δέματα κολλημένα μερικά και πάνω από μήνα και πρώτη φορά μου δίνουν επιτόπου 10ψήφια tracking (δηλαδή παραλαβή με acs απότι βλέπω) και δυστυχώς κανένα δεν έχει κουνηθεί εδώ και καιρό, και μερικά πάνω απο 100€ αξία, αλλά πιστεύω θα ξεκολλήσουν όλα μαζί. Τελευταία 4 χρόνια παραλαμβάνω με ελτά, πριν παραλάμβανα με acs και απότι βλέπω από δω και πέρα μάλλον με acs πάλι. Τελικα τι εγινε με αυτα? Ανοιξες dispute?
Feygatos... Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Άνοιξα dispute και πήρα σταδιακά όλα τα χρήματα πίσω, πριν λίγες μέρες πήρα τα τελευταία, τελευταίο 2μηνο έκανα παρα πολλές παραγγελίες απλά έβαλα την οδό ενός φίλου που μένει σε άσχετη περιοχή από μένα και πάντα του πήγαιναν με acs, οπότε όλα πλέον μου έρχονται με acs και μπαίνουν σχεδόν πάντα σε θυρίδα. 1
looperx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά. Πριν 17 μέρες έκανα μία παραγγελία στο Amazon.de και το πακέτο έφυγε την ίδια μέρα. Υποτίθεται με Hrvatska posta και tracking της μορφής PWxxxxxxxxxGR. Από την αρχή όπου κι αν έβαζα το tracking μου έλεγε ότι δεν υπάρχει το πακέτο. Στο track package του Amazon για 2 μέρες έδειχνε updates και μετά τίποτα. Στις 3/9 το parcelsapp λέει ότι το δέμα είναι - Shipment in transit PALLINIS - ELTA αλλά όταν βάζω το tracking στα ΕΛΤΑ ή στη σελίδα των ΕΛΤΑ courier μου λέει ότι δεν υπάρχει το πακέτο. Έχετε καμία ιδέα του τι γίνεται ή του τί πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από looperx
kofer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, looperx είπε Έχετε καμία ιδέα του τι γίνεται ή του τί πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ πολύ! Τέτοιο tracking number λογικά θα έρθει με ΕΛΤΑ courier. Κάνε ένα τηλέφωνο στα κεντρικά να ρωτήσεις γιατί αυτοί βλέπουν στο σύστημα πιο αναλυτικά το ιστορικό από αυτό που φαίνεται στο site. 1
sakisgri Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, looperx είπε Γεια σας παιδιά. Πριν 17 μέρες έκανα μία παραγγελία στο Amazon.de και το πακέτο έφυγε την ίδια μέρα. Υποτίθεται με Hrvatska posta και tracking της μορφής PWxxxxxxxxxGR. Από την αρχή όπου κι αν έβαζα το tracking μου έλεγε ότι δεν υπάρχει το πακέτο. Στο track package του Amazon για 2 μέρες έδειχνε updates και μετά τίποτα. Στις 3/9 το parcelsapp λέει ότι το δέμα είναι - Shipment in transit PALLINIS - ELTA αλλά όταν βάζω το tracking στα ΕΛΤΑ ή στη σελίδα των ΕΛΤΑ courier μου λέει ότι δεν υπάρχει το πακέτο. Έχετε καμία ιδέα του τι γίνεται ή του τί πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ πολύ! Πιστεύω το δέμα έφτασε στην Ελλάδα και πέρασε από το κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στην Παλλήνη Αττικής. Ωστόσο, πιθανόν να μην έχει "σαρωθεί" ακόμα στο σύστημα των ΕΛΤΑ και γιαυτό δεν φαίνεται στο tracking system τους. Θα έλεγα να περιμένεις καμια βδομάδα ακόμα. Τα economy πακέτα πολλές φορές αργούν, περίπου 20–25 ημέρες. Αν φτάσουν 25+ μέρες χωρίς εξέλιξη πήγαινε στην παραγγελία και πάτα "Problem with order" / "Where’s my stuff?" ή "Refund or Replace". Η Amazon καλύπτει πάντα τις αποστολές της, αν δεν παραδοθεί, θα σου επιστρέψει τα χρήματα ή θα ξαναστείλει το προϊόν. 1
duende Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Εκτος απο το geta email που δεν απανταει κανεις, ξερετε καποιο τηλ εκει να μπορεσω να μαθω τι γινεται στο τελωνειο? ειναι απο 13/8 σε αναμονη..
kofer Δημοσ. Τετάρτη στις 01:29 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:29 πμ (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, duende είπε Εκτος απο το geta email που δεν απανταει κανεις, ξερετε καποιο τηλ εκει να μπορεσω να μαθω τι γινεται στο τελωνειο? ειναι απο 13/8 σε αναμονη.. Παλαιότερα χρησιμοποίησα αυτό για το τελωνείο: 2103538122 Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:31 πμ από kofer 1
CheeBam Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Παιδιά καλησπέρα στην παρέα και από μένα έχω παραγγείλει και εγώ κάτι από aliexpress τα περισσότερα τα παρέλαβα έχει μείνει ένα τελευταίο ζόρικο έχει καθυστερήσει 20 ημέρες μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
kofer Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CheeBam είπε Παιδιά καλησπέρα στην παρέα και από μένα έχω παραγγείλει και εγώ κάτι από aliexpress τα περισσότερα τα παρέλαβα έχει μείνει ένα τελευταίο ζόρικο έχει καθυστερήσει 20 ημέρες μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Προσωπικά 15-20 μέρες καθυστέρηση στο τελωνείο με ΕΛΤΑ το θεωρώ φυσιολογικό. Απλά νομίζω λίγη υπομονή θέλει. Και ουσιαστικά είναι 11 εργάσιμες. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από kofer
duende Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 6 ώρες πριν, CheeBam είπε Παιδιά καλησπέρα στην παρέα και από μένα έχω παραγγείλει και εγώ κάτι από aliexpress τα περισσότερα τα παρέλαβα έχει μείνει ένα τελευταίο ζόρικο έχει καθυστερήσει 20 ημέρες μπορεί να βοηθήσει κάποιος; εμενα εχει κλεισει μηνα...υπομονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα