Προς το περιεχόμενο

Iphone X PassFab Unlock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα κατεβασα την εφαρμογη passfab οπου προσπερναει το apple id αλλα λεει στις οδηγειες οτι δε θα μπορω να παρω τηλ, να στειλω μηνυμα και να ανοιγω mb, δεν το δοκιμασα ακομα για να μη κανω καμια γκαφα, εχετε καμια ιδεα εσεις;

• Sad 2
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, GeorgeKappa33 είπε

Παιδες καλησπερα κατεβασα την εφαρμογη passfab οπου προσπερναει το apple id αλλα λεει στις οδηγειες οτι δε θα μπορω να παρω τηλ, να στειλω μηνυμα και να ανοιγω mb, δεν το δοκιμασα ακομα για να μη κανω καμια γκαφα, εχετε καμια ιδεα εσεις;

Κλεμμενο iphone, δεν προκειτε ποτε να δουλεψει.......... ολα τα app και τα unlock ειναι παπατζες!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μέσα στο eBay υπάρχουν πάνω από 1000 iPhone iCloud locked. Με τιμή εξευτελιστική. Πιστεύεις ότι είναι όλοι τόσο ηλίθιοι που δεν σκέφτηκαν να τα ξεκλειδώσουν με ένα πρόγραμμα και να τα πουλήσουν σε φυσιολογικές τιμές?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άν θες να έχεις καλό κάρμα πήγαινε το σε κανένα εξουσιοδοτημένο service Apple (πχ Infoquest) να το ψάξουν για στοιχεία μήπως και βρεθεί ο ιδιοκτήτης που του το "χάσανε".

Επεξ/σία από tarantino2004
  • Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, GeorgeKappa33 είπε

βασικα μαγκες εγω το αγορασα απο ενα κωλοπαιδι και με το που το εκανα φορματ κλειδωσε και τωρα δε ξερω τι να κανω

Δηλαδή το αγόρασες χωρίς να κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πριν;  

Μεγάλο λάθος αλλά τώρα δεν γίνεται τίποτα. Πάντα κάνουμε επαναφορά πριν αγοράσουμε οποιοδήποτε μεταχειρισμένο!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeKappa33 είπε

βασικα μαγκες εγω το αγορασα απο ενα κωλοπαιδι και με το που το εκανα φορματ κλειδωσε και τωρα δε ξερω τι να κανω

Συγνώμη, δεν ήξερα...!!!

Μπορείς να τον ξαναβρείς να στο ξεκλειδώσει ο ίδιος;;; 

...άν δεν το έχει βρει η κλέψει, βέβαια

Δημοσ.
Στις 16/3/2021 στις 4:09 ΜΜ, koutsis είπε

Δηλαδή το αγόρασες χωρίς να κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πριν;  

Μεγάλο λάθος αλλά τώρα δεν γίνεται τίποτα. Πάντα κάνουμε επαναφορά πριν αγοράσουμε οποιοδήποτε μεταχειρισμένο!

το αγορασα ξεκλειδωτο πηγα σπιτι το εκανα φορματ και κλειδωσε

Στις 16/3/2021 στις 5:15 ΜΜ, tarantino2004 είπε

Συγνώμη, δεν ήξερα...!!!

Μπορείς να τον ξαναβρείς να στο ξεκλειδώσει ο ίδιος;;; 

...άν δεν το έχει βρει η κλέψει, βέβαια

οχι το κωλοπαιδι με μπλοκαρε στο φβ λεω να παω αστυνομια αλλα δε ξερω ανα θα κανουν κατι και δε ξερω αν θα παρω και τα λεφτα μου πισω

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, GeorgeKappa33 είπε

το αγορασα ξεκλειδωτο πηγα σπιτι το εκανα φορματ και κλειδωσε

οχι το κωλοπαιδι με μπλοκαρε στο φβ λεω να παω αστυνομια αλλα δε ξερω ανα θα κανουν κατι και δε ξερω αν θα παρω και τα λεφτα μου πισω

Φίλε μου τι εννοείς; ήταν ξεκλείδωτο και κλείδωσε μόνο του μετά; δεν γίνεται αυτό. Μάλλον απλώς δεν είχε pin για ξεκλείδωμα της οθόνης αλλά υπήρχε Apple account στο κινητό που βγαίνει μόνο με επαναφορά. Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων έκανες πριν το αγοράσεις;;; 

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.

Δεν έχει σημασία αν είχε Apple Account ή όχι η συσκευή όταν την πήρε. Το "Activation Lock" δεν βγαίνει αυτόματα με την επαναφορά, μην γράφουμε ανακρίβειες. Πρέπει πρώτα να απενεργοποιηθεί το "Find My iPhone" είτε μέσα από τις ρυθμίσεις του iCloud στην συσκευή, είτε από την διαχείριση του Apple Account μέσω browser. Μετά μπορεί να γίνει άνετα η επαναφορά. Ο T/S προφανώς και αγόρασε συσκευή στην οποία δεν έχουν γίνει αυτά τα βήματα ή απλά ήταν κλεμμένη από τον προηγούμενο και του την πούλησε.

Τ/S, αν η αγοραπωλησία έγινε μέσω FB, στείλε ένα μήνυμα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ρωτώντας τους τι μπορεί να γίνει μιας και έπεσες θύμα απάτης μέσω Internet.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Δεν έχει σημασία αν είχε Apple Account ή όχι η συσκευή όταν την πήρε. Το "Activation Lock" δεν βγαίνει αυτόματα με την επαναφορά, μην γράφουμε ανακρίβειες. Πρέπει πρώτα να απενεργοποιηθεί το "Find My iPhone" είτε μέσα από τις ρυθμίσεις του iCloud στην συσκευή, είτε από την διαχείριση του Apple Account μέσω browser. Μετά μπορεί να γίνει άνετα η επαναφορά. Ο T/S προφανώς και αγόρασε συσκευή στην οποία δεν έχουν γίνει αυτά τα βήματα ή απλά ήταν κλεμμένη από τον προηγούμενο και του την πούλησε.

Τ/S, αν η αγοραπωλησία έγινε μέσω FB, στείλε ένα μήνυμα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ρωτώντας τους τι μπορεί να γίνει μιας και έπεσες θύμα απάτης μέσω Internet.

Φίλε μου έχω αγοράσει καμία δεκαριά μεταχειρισμένα iphone και έχω πουλήσει αλλά τόσα. Μην μου λες λοιπόν ότι λέω ανακρίβειες! Το μόνο που εχεις να κάνεις ειναι επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων στο κινητό και βγαίνουν αυτόματο όλα ( σου έρχεται μάλιστα και mail ότι απενεργοποιηθηκε το find my phone όταν ξεκινήσει η επαναφορά, αφού δηλαδή μπει το pin και κατόπιν το Apple Id στο κινητό) απλά ο φίλος δεν έκανε επαναφορά και το πήρε έτσι και όταν πήγε μετά να κάνει επαναφορά του ζήτησε το Apple Id.

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.

Η συσκευή λογικά πουληθηκε activated αλλά με FMI ON aka activation lock οπότε με την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων το κινητό ζήτησε ενεργοποίηση, ο server είδε FMI ON και ζητήθηκαν τα credentials. Γιατί τέτοια μανία να πάρετε φθηνό iPhone; 

Το κινητό σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθει και μάλιστα με μικρό σχετικά κόστος αλλά προκύπτει και το ηθικό του θέματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Finn είπε

Η συσκευή λογικά πουληθηκε activated αλλά με FMI ON aka activation lock οπότε με την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων το κινητό ζήτησε ενεργοποίηση, ο server είδε FMI ON και ζητήθηκαν τα credentials. Γιατί τέτοια μανία να πάρετε φθηνό iPhone; 

Το κινητό σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθει και μάλιστα με μικρό σχετικά κόστος αλλά προκύπτει και το ηθικό του θέματος.

Αλήθεια είναι κακό να θέλεις φτηνότερο iphone? Δεν έχουν όλοι χιλιάρικα να δώσουν . εγώ έχω πάρει 5-6 μεταχειρισμένα στη μισή τιμή του καινούριου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ! Το θέμα είναι να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πριν δώσεις τα λεφτά στον πωλητή. Τόσο απλό, πιο απλό δεν γίνεται!

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αλήθεια είναι κακό να θέλεις φτηνότερο iphone? Δεν έχουν όλοι χιλιάρικα να δώσουν . εγώ έχω πάρει 5-6 μεταχειρισμένα στη μισή τιμή του καινούριου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ! Το θέμα είναι να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πριν δώσεις τα λεφτά στον πωλητή. Τόσο απλό, πιο απλό δεν γίνεται!

Άλλο φθηνό κι άλλο η χαμηλή τιμή βγάζει μάτια. Δε ξέρω πόσο το πήρε ο TS αλλά όταν βλέπεις στις αγγελίες 350 για ένα iPhone X και ο άλλος το δίνει 200-250 ε παίζει και κάτι να μην ειναι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...