Gatoskylo8 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας, μπορεί να μου πει κάποιος αν στο οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ πρέπει μετά από έναν εκκαθαριστικό να ακολουθεί έναντι; Ο πρότελευταιος λογαριασμός μου ήταν εκκαθαριστικός, έδωσα τις ενδείξεις ελπίζοντας πως θα βγει πάλι εκκαθαριστικός (όπως έκανα και παλαιότερα) και τελικά βγήκε έναντι. Πήρα στο τηλεφωνικό τους κέντρο και μου είπαν πως ενώ έβλεπαν τις ενδείξεις που έδωσα, έπρεπε να βγει έναντι αυτήν τη φορά. Στην ερώτηση μου γιατί τότε τις έδωσα αφού ούτως ή άλλως δεν θα λαμβάνονταν υπόψην, ο υπάλληλος μου είπε πως δεν χρειαζόταν να το κάνω. Εγώ γνώριζα πως μια χαρά γίνεται να βγαίνει κάθε δίμηνο εκκαθαριστικός (μία με δική μου ένδειξη, μία με υπαλλήλου του ΔΕΔΔΗΕ), έχει αλλάξει κάτι; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από Gatoskylo8
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Ο εναντι εχει επανω τις ενδείξεις που έδωσες? Αν και δεν παιξει και μεγαλο ρολο αν θα δινεις ενδείξεις ή οχι, ετσι και αλλιως ο υπολογισμός ειναι τετραμηνιαιως και αυτο δεν αλλάξει
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 49 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Γεια σας, μπορεί να μου πει κάποιος αν στο οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ πρέπει μετά από έναν εκκαθαριστικό να ακολουθεί έναντι; Ο πρότελευταιος λογαριασμός μου ήταν εκκαθαριστικός, έδωσα τις ενδείξεις ελπίζοντας πως θα βγει πάλι εκκαθαριστικός (όπως έκανα και παλαιότερα) και τελικά βγήκε έναντι. Πήρα στο τηλεφωνικό τους κέντρο και μου είπαν πως ενώ έβλεπαν τις ενδείξεις που έδωσα, έπρεπε να βγει έναντι αυτήν τη φορά. Στην ερώτηση μου γιατί τότε τις έδωσα αφού ούτως ή άλλως δεν θα λαμβάνονταν υπόψην, ο υπάλληλος μου είπε πως δεν χρειαζόταν να το κάνω. Εγώ γνώριζα πως μια χαρά γίνεται να βγαίνει κάθε δίμηνο εκκαθαριστικός (μία με δική μου ένδειξη, μία με υπαλλήλου του ΔΕΔΔΗΕ), έχει αλλάξει κάτι; Ευχαριστώ. Eιτε αργησες να δωσεις μετρηση , ειτε φανηκε αργα στο συστημα η μετρηση και δεν την ελαβαν υποψη , τα τελευταια 2 περιπου χρονο εχω μονο εκαθαριστικους δινοντας μετρησεις
Gatoskylo8 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Eιτε αργησες να δωσεις μετρηση , ειτε φανηκε αργα στο συστημα η μετρηση και δεν την ελαβαν υποψη , τα τελευταια 2 περιπου χρονο εχω μονο εκαθαριστικους δινοντας μετρησεις Εντός της προθεσμίας έδωσα τις ενδείξεις και μάλιστα τηλεφωνικά στον ΔΕΔΔΗΕ. Άρα μου είπαν ψέματα/έκαναν λάθος. 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ο εναντι εχει επανω τις ενδείξεις που έδωσες? Αν και δεν παιξει και μεγαλο ρολο αν θα δινεις ενδείξεις ή οχι, ετσι και αλλιως ο υπολογισμός ειναι τετραμηνιαιως και αυτο δεν αλλάξει Όχι, δεν είχε τις ενδείξεις που έδωσα (αλλά το περίεργο είναι πως στη ΔΕΗ τις έβλεπαν αυτές που έδωσα). Νομίζω παίζει έναν μικρό ρόλο, εξοικονομείς λίγα λεφτά.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Εντός της προθεσμίας έδωσα τις ενδείξεις και μάλιστα τηλεφωνικά στον ΔΕΔΔΗΕ. Άρα μου είπαν ψέματα/έκαναν λάθος. Γιατί δεν την καταχώρησες κατευθείαν; https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/ 1
SB_1957 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Εντός της προθεσμίας έδωσα τις ενδείξεις και μάλιστα τηλεφωνικά στον ΔΕΔΔΗΕ. Άρα μου είπαν ψέματα/έκαναν λάθος. Όχι, δεν είχε τις ενδείξεις που έδωσα (αλλά το περίεργο είναι πως στη ΔΕΗ τις έβλεπαν αυτές που έδωσα). Νομίζω παίζει έναν μικρό ρόλο, εξοικονομείς λίγα λεφτά. Εμείς δίνουμε τις μετρήσεις ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ https://ivr.deddie.gr/(S(jgqe4c55izgdqlegrp5solj4))/Login.aspx Και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα. Ό, τι δώσαμε αυτό αναγράφεται και στον λογαριασμό! 1
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Εντός της προθεσμίας έδωσα τις ενδείξεις και μάλιστα τηλεφωνικά στον ΔΕΔΔΗΕ. Άρα μου είπαν ψέματα/έκαναν λάθος. Όχι, δεν είχε τις ενδείξεις που έδωσα (αλλά το περίεργο είναι πως στη ΔΕΗ τις έβλεπαν αυτές που έδωσα). Νομίζω παίζει έναν μικρό ρόλο, εξοικονομείς λίγα λεφτά. Aν δεν εχει τις ενδείξεις, τι συζηταμε Οχι δεν κερδίζεις τιποτα απολυτως
Gatoskylo8 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί δεν την καταχώρησες κατευθείαν; https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/ Μα υποτίθεται τις δίνεις τηλεφωνικά για μεγαλύτερη ασφάλεια, άλλωστε είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Όπως και να 'χει, θα πρέπει τώρα να πάρω πίσω τη ΔΕΗ και να αρχίσω να τους βρίζω αφού δεν καταλαβαίνουν αλλιώς και έχουν ηχογραφηθεί τα λάθη τους; Και το χειρότερο είναι πως η τηλεφωνήτρια το επιβεβαίωσε κιόλας με κάποιον υπεύθυνο. 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Aν δεν εχει τις ενδείξεις, τι συζηταμε Συζητάμε πως έδωσα τις ενδείξεις για να βγει εκκαθαριστικός (όπως έκανα εδώ και πολύ καιρό) και τελικά βγήκε έναντι.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Gatoskylo8 είπε Μα υποτίθεται τις δίνεις τηλεφωνικά για μεγαλύτερη ασφάλεια, άλλωστε είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Τωρα θα γελασω
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Μα υποτίθεται τις δίνεις τηλεφωνικά για μεγαλύτερη ασφάλεια, άλλωστε είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Τις δίνεις απο εκει και καταχωρούνται άμεσα.Εγω έτσι έκανα .
Nabuko Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί δεν την καταχώρησες κατευθείαν; https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/ 15 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Εμείς δίνουμε τις μετρήσεις ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ https://ivr.deddie.gr/(S(jgqe4c55izgdqlegrp5solj4))/Login.aspx Και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα. Ό, τι δώσαμε αυτό αναγράφεται και στον λογαριασμό! Δεν σε αφήνει να το κάνεις κάθε μήνα ή δίμηνο (ανάλογα πως πληρώνεις) Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από Nabuko
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν σε αφήνει να το κάνεις κάθε μήνα ή δίμηνο (ανάλογα πως πληρώνεις) Μα υποτίθεται την άλλη ένδειξη την βλέπουν μονοι τους.Εσύ δίνεις την ενδιάμεση. Και λεω υποτίθεται γιατί κοντεύω χρόνο που δεν εχουν πάρει ενδειξη στο δικό μου ρολόι.Ακόμα και εκκαθαριστικός που ήρθε είχε ένδειξη απο το μυαλό του εργολάβου.
Nabuko Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Εγώ που πληρώνω με τον μήνα μπορώ να δώσω μόνο μια φορά ηλεκτρονικά ένδειξη ανά 4 μήνες, παίρνω 3 έναντι και 1 εκκαθαριστικό
Gatoskylo8 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μίλησα και με τον ΔΕΔΔΗΕ, είναι ξεκάθαρα λάθος της ΔΕΗ. Μπορείς κανονικά στο οικιακό τιμολόγιο να παίρνεις ανά δύο μήνες μόνο εκκαθαριστικό δίνοντας μία εσύ τις ενδείξεις και μία ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ. Άντε γιατί αυτοί οι άσχετοι στη ΔΕΗ κοίταζαν να με βγάλουν τρελό.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 51 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Μίλησα και με τον ΔΕΔΔΗΕ, είναι ξεκάθαρα λάθος της ΔΕΗ. Μπορείς κανονικά στο οικιακό τιμολόγιο να παίρνεις ανά δύο μήνες μόνο εκκαθαριστικό δίνοντας μία εσύ τις ενδείξεις και μία ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ. Άντε γιατί αυτοί οι άσχετοι στη ΔΕΗ κοίταζαν να με βγάλουν τρελό. Το γράφει Για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία καταχώρισης ενδείξεων της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ ; Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία καταχώρισης ενδείξεων, τότε η ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ θα ακυρώσει αυτόματα την προγραμματισμένη εκτίμηση των καταναλώσεων σας και αντί αυτής θα υπολογίσει τη συνολική σας διμηναία κατανάλωση, η οποία προκύπτει ως διαφορά της ένδειξης που καταχωρήσατε από την ένδειξη που είχε καταγράψει η Εταιρεία μας πριν δυο μήνες. Εάν δεν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία σημαίνει ότι επιλέγετε τον κατ’ εκτίμηση υπολογισμό καταναλώσεων με τον τρόπο που περιγράφηκε ακριβώς πιο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα