Palaii Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Έκανα συνδρομή σε μία ιστοσελίδα με 30 ευρω τον μηνα. Η ιστοσελιδα ηταν ικανοποιητική και προσεφερε ολα οσα ήθελα. Ωστόσο θέλω να ακυρώσω τη συνδρομή μου και κάτι πάει λαθος και δεν μπορώ να το κάνω. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την ιστοσελίδα ωστόσο Ούτε αυτό κατάφερα. Τι θα μπορούσα να κάνω; Το όνομα της ιστοσελίδας ειναι betnenjoy.com και για την πληρωμή χρησιμοποίησα την χρεωστική μου κάρτα ( visa Τράπεζα Πειραιώς) Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από Palaii
TheoAlex50 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Πως έκανες συνδρομή? Μέσω της τραπεζικής σου κάρτας?
Palaii Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 9 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Πως έκανες συνδρομή? Μέσω της τραπεζικής σου κάρτας? Ναι με την τραπεζική μου κάρτα.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Αν δεν δινεις πληροφορίες, ειναι πολυ δύσκολο να βοηθήσει κάποιος. Ποια σελίδα, πως πληρώνεις, ποια κάρτα, κλπ κλπ
Palaii Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αν δεν δινεις πληροφορίες, ειναι πολυ δύσκολο να βοηθήσει κάποιος. Ποια σελίδα, πως πληρώνεις, ποια κάρτα, κλπ κλπ Ευχαριστώ για την πληροφορία εκανα επεξεργασία το αρχικό ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα