JDROGAS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δεν μαλωνω κανεναν παρεξηγηθηκα προφανως....... Απλα οταν καποιος ρωταει γνωμες και συμβουλες, και κανει τελικα αυτο που εχει στο μυαλο του απο το πρωτο ποστ τοτε τι χρειαζομαστε εμεις να εκφερουμε αποψη; Eνταξει τωρα φτασαμε να εχουμε διαφωνια εν ετει 2021 για τον εαν ειναι αργος η γρηγορος ενας ssd εναντι ενος hdd; 😁 5
LaMereda Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, TuxedoPenguin είπε Τοσα χρονια χρησιμοποιω σκληρο και δεν μου φανηκε αργος Δυστυχώς δεν ξέρεις τι χάνεις.. 5
TuxedoPenguin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Ηθελα να ειμαι μεσα στο budget μου μεχρι 380€. Στο μελλον θα βαλω εναν nvme m2 για το os. Διαλεξα να τα παρω απο ενα καταστημα μετα γιατι ειδα οτι τα μεταφορικα εβγεναν πολυ περισσοτερα αν τα επερνα απο το skroutz. Επισης οταν ειχα προσπαθησει να παραγγειλω το build απο το e-shop, η gt 1030 και ο i3 δεν ηταν διαθεσιμος. Δεν ηθελα να μεινω με εναν i5 10400f και να περιμενω ποτε θα ειναι σε stock η gt 1030 ή να πεσουν οι τιμες στις καρτες γραφικων. Αν οι τιμες πεσουν στις καρτες θα βαλω μαλλον μια gtx 1650 ή μια rx 580 1
niko13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Εχουν καπου δικιο τα παιδια, γιατι προσπαθησαν να σε στειλουν στο σωστο δρομο αλλα τελικα μαλλον παρασυρθηκες απο τη χαμηλη τιμη του 3200g σε σχεση με το σκρουτζ τωρα. Και λεω τωρα γιατι αν δεις εξελιξη τιμης του 3200g γενικα θα δεις πως τα 108 ευρο δεν ειναι κ κανενα ιστορικο super low τιμης. Εχει παει κ κατω απο 100.Ο μονος τροπος που εχει μια μικρη λογικη η επιλογη σου θα ηταν αν ελεγες πως δεν σκοπευεις ποτε να βαλεις gpu, οποτε να πει καποιος πως θυσιασες τα extra threads κ mhz για καλυτερα ενσωματωμενα. Οπως και να εχει αγοραστηκε τωρα, καλοριζικο να ειναι. 3
catmaster Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 9 ώρες πριν, TuxedoPenguin είπε Δεν νομιζω οτι τον χρειαζομαι, ενας 1tb hdd ειναι πολυ καλος για εμενα. Και για μένα ο παλιός φορέας δισκέτας floppy των 5.1/4'' (μη σου πω και 3.5'' που χώραγαν διπλά data) είναι πολύ καλός , αλλά η πραγματικότητα με διαψεύδει ασύστολα 2
leros2004 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Οπότε άνοιξες 1 θέμα, και τελικά πήρες αυτά που δεν χρειαζόταν να ανοίξεις το θέμα εδώ. Πά μάλ... Απο την άλλη σε δικαιολογώ για τον 3200, γιατί 1030 & 10100 ήθελες άλλα 40€.. Βέβαια όπως τα έκανες, όταν θα πάρεις κάρτα θα θες και cpu πάλι
TuxedoPenguin Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) UPDATE: το εκανα oc στα 1.3375v 4ghz cpu, 3200mhz ram cl161.35v soc 0.9875v, 1500mhz 0.98v igpu. τρεχει τελεια τα games σε linux pop_os 20.04 με proton και wine στο playonlinux Με τον σκληρο δεν ειχα προβληματα, κανει write γυρω στα 150mb. Και κανει boot γυρω στα 20 δευτερολεπτα. gtav-1080p, vsync on, fxaa on, distance scaling 100, vehicle density 80, low 45-50fps avg hitman 3 mendoza map 720p low 60-65fps avg metal gear solid v tpp 1080p med 60fps (lock) csgo(native στα linux) 1080p fxaa on 134fps avg Στις 30/3/2021 στις 9:09 ΜΜ, leros2004 είπε Βέβαια όπως τα έκανες, όταν θα πάρεις κάρτα θα θες και cpu πάλι Δεν θα βαλω καρτα, rx570 600ε Επεξ/σία 16 Μαΐου 2021 από TuxedoPenguin
RTW4ever Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Στις 29/3/2021 στις 11:36 ΠΜ, JDROGAS είπε Eιναι εντελως λαθος το σκεπτικο σου και θα το δεις στην πορεια. Σου προτεινουμε intel λογω τιμων και επιδοσεων και τελικα παιρνεις amd. Eσυ προτιμας να παρεις εναν αργο amd που ταχα εχει καλη τιμη; Ποια ειναι η καλη τιμη οταν ενας intel i3 10100 με γραφικα ξεκιναει απο 116 ευρω και ειναι 20-30% ταχυτερος (και λιγο λεω) Δες εδω εν ολιγοις τι πηρες και τι σου προτειναμε https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-10100-vs-AMD-Ryzen-3-3200G/4075vsm824486 https://nanoreview.net/en/cpu-compare/intel-core-i3-10100-vs-amd-ryzen-3-3200g Δεν νοειται σημερινος υπολογιστης να δουλευει το λειτουργικο και τις εφαρμογες του με hdd (μηχανικο δισκο) οταν μια καθημερινη ταχυτητα ενος hdd ειναι 100 και του πιο αργου ssd/nvme 1000. Μαλιστα με ρωτουσες εαν θα εχεις fps drops με τον hdd και σου ανεβασα και βιντεο για να δεις. Ακομα ακομα στα 400 ευρω εβγαινε να παρεις και καρτα γραφικων μαζι με ιντελ 10100f (83 ευρω) χωρις ενσωματωμενα γραφικα. Σε κανα μηνα που θα φορτωσεις ολες σου τις εφαρμογες και τα παιχνιδια και θα αρχισουν οι ανασυγκροτησεις τα update κλπ με τον hdd τοτε θα καταλαβεις τι σφαλμα εκανες για 30 ευρω. Και μετα αναφερεις συνεχως το overclocking ενω απο την αλλη θα εχεις hdd. Καλοδουλευτα σου ευχομαι οπως και να'χει (αλλωστε δικα σου ειναι τα χρηματα) Ενα μονο δεν καταλαβαινω και πρεπει να το πω. Γιατι μπαινεις και ζητας τις συμβουλες μας οταν απο την αρχη εχεις χαραξει πορεια να παρεις ryzen πχ και hdd. Ποιο το νοημα να μπαινουμε εμεις στη διαδικασια να ψαχνουμε καταστηματα,build,και διαφορα αλλα τετοια χαζα που κανουμε εμεις εδω.....κι εσυ μετα να παιρνεις τα εντελως αντιθετα 😕 Ε να μην το κάνεις. Δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε με το χρόνο σας από το να ψάχνετε καταστήματα κλπ. για άλλους; Και μάλιστα στο 90% των περιπτώσεων να σας γράφουν κανονικά, να αγοράζουν ότι να 'ναι ή να μην απαντάνε καν τι αγόρασαν τελικά; Πραγματικά ο μαζοχισμός φτάνει σε ουράνια ύψη. Το παραπάνω είναι γενικό σχόλιο, δεν αναφέρεται ειδικά στο νηματοθέτη.
JDROGAS Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 9 ώρες πριν, RTW4ever είπε Πραγματικά ο μαζοχισμός φτάνει σε ουράνια ύψη. Πραγματικα τωρα αυτο το σκεφτηκες που το εγραψες; Απλα βοηθαμε οταν και εαν μπορουμε,συνηθιζεται εαν δεν κανω λαθος αυτο στα φορουμ....... Τωρα εαν εχω κατι καλυτερο να κανω κι αυτο δεν κολλαει καπου. Ειχα καιρο,ασχοληθηκα τη συγκεκριμενη στιγμη,και εαν ξανα-εχω (που δεν το ευχομαι) παλι θα προσπαθησω να βοηθησω.
GH 61 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, RTW4ever είπε Δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε με το χρόνο σας Εχουμε φωτεινο παραδειγμα εσενα. Μας ανοιξες τα ματια με τις 1110 αναρτησεις σου. Εσυ ξερεις καλυτερα πως να αξιοποιεις τον χρονο σου. Παιδακια ειμαστε κι εμεις. Ζηλεψαμε την δοξα σου και θελουμε να σε φτασουμε. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από GH 61 1
RTW4ever Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, GH 61 είπε Εχουμε φωτεινο παραδειγμα εσενα. Μας ανοιξες τα ματια με τις 1110 αναρτησεις σου. Εσυ ξερεις καλυτερα πως να αξιοποιεις τον χρονο σου. Παιδακια ειμαστε κι εμεις. Ζηλεψαμε την δοξα σου και θελουμε να σε φτασουμε. Οι ειρωνίες να λείπουν. Άλλοο να γνωρίζεις μια πιθανή λύση και να τη γράψεις, κι άλλο να κάθεσαι να ψάχνεις προϊόντα, καταστήματα και τιμές πόση ώρα, και ο άλλος να σε γράφει και να μην απαντάει καν. Δες σε πόσα νήματα γίνεται αυτό και μετά ξαναμίλα. Και μια που ειρωνεύεσαι ότι είμαι "παλιός", έχω απηυδήσει πλέον να δΐνουμε συμβουλές, να καθόμαστε να γράφουμε, και αυτός που ρώτησε να μην απαντάει καν. Πολύ σπάνια πλέον βοηθάω. Απλά διαβάζω στην τουαλέτα με το τάμπλετ και διασκεδάζω. 1
nickol-us Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Απλά διαβάζω στην τουαλέτα με το τάμπλετ και διασκεδάζω. Μας πέθανες
GH 61 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, RTW4ever είπε Και μια που ειρωνεύεσαι Γιατι το λες αυτο και με πληγωνεις; Εγω σε ειρωνευτηκα; Εγω που ακολουθω το φωτεινο σου παραδειγμα; Εγω που σε ανεβασα στα ματια μου; Να ξερεις μου σκιζεις την καρδια με αυτο που λες. 2 ώρες πριν, RTW4ever είπε έχω απηυδήσει πλέον να δΐνουμε συμβουλές, Και τωρα; Τι θα κανουμε χωρις εσενα; Σε ποιον θα στηριχτουμε; Ποιος θα μας βγαλει απο τα σκοταδια μας; 2 ώρες πριν, RTW4ever είπε Απλά διαβάζω στην τουαλέτα με το τάμπλετ και διασκεδάζω Σε καταλαβαινω απολυτα. Ακολουθεις το σοφο ρητο < Χ@σε ψηλα κι αγναντευε. > Και η απολαυση ειναι ολη δικη σου. (Τελος παντων. Το ξεχ@σαμε τελειως το θεμα.) Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από GH 61
RTW4ever Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 18 ώρες πριν, GH 61 είπε Γιατι το λες αυτο και με πληγωνεις; Εγω σε ειρωνευτηκα; Εγω που ακολουθω το φωτεινο σου παραδειγμα; Εγω που σε ανεβασα στα ματια μου; Να ξερεις μου σκιζεις την καρδια με αυτο που λες. Και τωρα; Τι θα κανουμε χωρις εσενα; Σε ποιον θα στηριχτουμε; Ποιος θα μας βγαλει απο τα σκοταδια μας; Σε καταλαβαινω απολυτα. Ακολουθεις το σοφο ρητο < Χ@σε ψηλα κι αγναντευε. > Και η απολαυση ειναι ολη δικη σου. (Τελος παντων. Το ξεχ@σαμε τελειως το θεμα.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα