Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Καθημερινως δέχομαι κλήσεις από μια εταιρεία που συνεργάζεται με την Εθνική και προσπαθεί να μου πουλήσει κάποια υπηρεσία. Το θέμα είναι ότι έχω βάλει το νούμερο σε μαύρη λίστα, και Παρ όλα αυτά μου έρχεται σε μήνυμα ότι με κάλεσαν. 

Τι μπορώ να κάνω (αν μπορώ να κάνω κάτι),έτσι ώστε να σταματήσουν να με ενοχλούν;

Ευχαριστω

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, elmario88 είπε

Το θέμα είναι ότι έχω βάλει το νούμερο σε μαύρη λίστα, και Παρ όλα αυτά μου έρχεται σε μήνυμα ότι με κάλεσαν. 

Δεν έχεις βάλει αποκλεισμό κλήσεις και μηνυμάτων? Ξέρεις πόσα τέτοια νούμερα έχω εγώ σε αποκλεισμό? άστους να παίρνουν, αφού δε χτυπάει το τηλέφωνο τι σε νοιάζει?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Δεν έχεις βάλει αποκλεισμό κλήσεις και μηνυμάτων? Ξέρεις πόσα τέτοια νούμερα έχω εγώ σε αποκλεισμό? άστους να παίρνουν, αφού δε χτυπάει το τηλέφωνο τι σε νοιάζει?

Ναι τα χω βάλει, παρ'ολα αυτά μου έρχεται σαν ειδοποίηση ότι με κάλεσαν , κάτι το οποίο είναι εκνευριστικο. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, elmario88 είπε

παρ'ολα αυτά μου έρχεται σαν ειδοποίηση ότι με κάλεσαν

τι ειδοποίηση? sms? εμένα δεν έρχεται τίποτα. Μάλλον στο κινητό σου πρέπει να κάνεις καμιά ρύθμιση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, elmario88 είπε

Ναι τα χω βάλει, παρ'ολα αυτά μου έρχεται σαν ειδοποίηση ότι με κάλεσαν , κάτι το οποίο είναι εκνευριστικο. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Ακυρο απο μενα. Δεν ηξερα οτι ειναι push notification

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

τι ειδοποίηση? sms? εμένα δεν έρχεται τίποτα. Μάλλον στο κινητό σου πρέπει να κάνεις καμιά ρύθμιση 

Push notification

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...