elmario88 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, Καθημερινως δέχομαι κλήσεις από μια εταιρεία που συνεργάζεται με την Εθνική και προσπαθεί να μου πουλήσει κάποια υπηρεσία. Το θέμα είναι ότι έχω βάλει το νούμερο σε μαύρη λίστα, και Παρ όλα αυτά μου έρχεται σε μήνυμα ότι με κάλεσαν. Τι μπορώ να κάνω (αν μπορώ να κάνω κάτι),έτσι ώστε να σταματήσουν να με ενοχλούν; Ευχαριστω
Nabuko Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, elmario88 είπε Το θέμα είναι ότι έχω βάλει το νούμερο σε μαύρη λίστα, και Παρ όλα αυτά μου έρχεται σε μήνυμα ότι με κάλεσαν. Δεν έχεις βάλει αποκλεισμό κλήσεις και μηνυμάτων? Ξέρεις πόσα τέτοια νούμερα έχω εγώ σε αποκλεισμό? άστους να παίρνουν, αφού δε χτυπάει το τηλέφωνο τι σε νοιάζει?
elmario88 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Δεν έχεις βάλει αποκλεισμό κλήσεις και μηνυμάτων? Ξέρεις πόσα τέτοια νούμερα έχω εγώ σε αποκλεισμό? άστους να παίρνουν, αφού δε χτυπάει το τηλέφωνο τι σε νοιάζει? Ναι τα χω βάλει, παρ'ολα αυτά μου έρχεται σαν ειδοποίηση ότι με κάλεσαν , κάτι το οποίο είναι εκνευριστικο. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;
Nabuko Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, elmario88 είπε παρ'ολα αυτά μου έρχεται σαν ειδοποίηση ότι με κάλεσαν τι ειδοποίηση? sms? εμένα δεν έρχεται τίποτα. Μάλλον στο κινητό σου πρέπει να κάνεις καμιά ρύθμιση
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, elmario88 είπε Ναι τα χω βάλει, παρ'ολα αυτά μου έρχεται σαν ειδοποίηση ότι με κάλεσαν , κάτι το οποίο είναι εκνευριστικο. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Ακυρο απο μενα. Δεν ηξερα οτι ειναι push notification Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από NikosKallithea
elmario88 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε τι ειδοποίηση? sms? εμένα δεν έρχεται τίποτα. Μάλλον στο κινητό σου πρέπει να κάνεις καμιά ρύθμιση Push notification
Nabuko Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, elmario88 είπε Push notification απενεργοποίησέ το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα