Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, πήγα τον προηγούμενο Σεπτέμβριο στη Νova για 100αρα γραμμή και εξαρχής έπιανα καθαρά 60, σαν να μη έφτανε αυτό έχω και σύντομες διακοπές καθημερινά τους τελευταίους 2-3 μήνες. Το είχα αναφέρει εξαρχής αλλά για δικούς μου λόγους δεν προχώρησα σε ραντεβού με τεχνικό(μεγάλη χαζομάρα), το έκανα όμως στις 20κατι Φεβρουαρίου και μετά από δυο επισκέψεις έβγαλαν πόρισμα ότι φταίει η Nova και δεν υπάρχει δυνατότητα επισκευής. Αυτά τα έμαθα μετά από δικό μου τηλεφώνημα και μου είπε ο υπαλλήλος ότι θα με καλέσουν από το τμήμα προσφορών να μου προτείνουν κάτι άλλο. Κοντεύει να συμπληρωθεί μήνας και ακόμα τίποτα. Και αυτό έχοντας επικοινωνήσει εγώ στο μεσοδιάστημα δυό φορές μέσω τσατ με την υποστήριξη, με τον υπάλληλο να με διαβεβαιώνει ότι το έχει προωθήσει κτλ.

Από ότι διάβασα ο κανονισμός της ΕΕΤΤ λέει ότι αν περάσουν 30 μέρες από την επιβεβαίωση της βλάβης και δεν έχει φτιαχτεί, έχεις δικαίωμα να καταγγείλεις αζήμια τη σύμβαση. Πώς προχωράμε όμως? Για αρχή να απευθυνθώ σε ΕΕΤΤ ή Nova για το σπάσιμο του συμβολαίου? Σε μια βδομάδα περίπου θα συμπηρωθεί το 30ήμερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επικοινώνησε γραπτώς με νόβα με μαιλ για να έχεις κ αποδεικτικό γραπτά από εκείνους κ ανάλογα τι θα σου απαντήσουν κ αν θα φτιαχτεί σε συγκεκριμένη ημερομηνια (θα πρέπει να σου πουν ημερομηνία όχι αόριστα πάλι) η βλάβη ή όχι κανείς μετά αίτημα στην ΕΕΤΤ. 

Αναφορά σε κείμενο

Κατ’ αρχήν, επιδιώξτε την επίλυση του προβλήματος με την εταιρεία που σας παρέχει την υπηρεσία.

Προφορική επικοινωνία

Ενημερώστε την εταιρεία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Σημειώστε όλα τα σχετικά στοιχεία της επικοινωνίας, όπως:

• Ημερομηνία.
  • Όνομα και θέση υπαλλήλου.
  • Ημερομηνία ανταπόκρισης της εταιρείας, μετά την πρώτη επικοινωνία

•  
Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...