Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολο το forum,

Ειμαι σε αρκετα δυσκολη θεση και θα ήθελα να ρωτησω εαν καποιος ξερει καποια εργασια που να πληρωνει αυθημερον ( ΑΘηνα).

Ειμαι αρκετο καιρο απληρωτος απο την δουλεια μου και εδω και εναν μηνα απολυμενος πλεον. δεν χρειαζεται να προβω σε περισσοτερες πληροφοριες, η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη και τραγικη. Χρειαζομαι αμεσα κατι το οποιο θα μου πληρωσει το φαγητο μου ή εστω να μπορεσω να καλυψω εντος των ημερων καποιες πολυ βασικες αναγκες οπως ενοικιο και ρευμα που χρωσταω.

Εχω βρει καποιες εργασιες αλλα ολες ειναι για τελος του αλλου μηνα,, μεχρι τοτε ομως ειναι επειγον να βρω καποια μεροκαματα (μαυρα ασπρα δεν με νοιαζει χρειαζομαι αμεσα χρηματα)

Καθε γνωμη ή προταση δεκτη

ΥΓ για ευνοητους λογους ο λογαριασμος ειναι νεος, δεν ζηταω ελεημοσυνη απλα γνωμες ή προτασεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γονείς, φίλους, γνωστούς να δανειστείς βραχυπρόθεσμα;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βοηθήσω κάτι πάρα μόνο μια πρόταση. Έχεις ψάξει σε φαγαδικα και μαγαζιά για delivery ; Είναι ίσως η μόνη δουλειά που μπορείς να βρεις κάτι αυτόν τον καιρό, για άλλες δουλειές πολύ δύσκολα και όσο είμαστε σε καραντίνα θα σου λένε από τον επόμενο μήνα και βλέπουμε. 

• Thanks 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα ντελιβερι ολοι ζητανε με δικο μου μηχανακι το οποιο δεν εχω και οσους βρηκα με εταιρικο μηχανακι ειτε ζητανε απαραιτητα προυπηρεσια (την οποια δεν εχω ουτε στο ελαχιστο) και εναν δυο που βρηκα απο μαγαζι σε μαγαζι που ρωτησα μου ειπαν τον αλλον μηνα.

9 λεπτά πριν, JohnGTA είπε

Γονείς, φίλους, γνωστούς να δανειστείς βραχυπρόθεσμα;

Δυστηχως δεν εχω αυτην την πολυτελεια.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε όταν είσαι σε ένα τέτοιο σημείο πρέπει να κάνεις μία μεγάλη θυσία για να το τουμπάρεις. Καλό θα ήταν να ξέρουμε τι κατάρτιση ή προυπηρεσία έχεις αλλά άμα δεν έχεις τίποτα τότε ψάξε για κάτι σε baby sitting / φροντίδα παππούδων & γιαγιάδων ως εσωτερική. Σε αυτές τις δουλειές σε ζουν τσάμπα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις ρεύμα ή φαγητό και  μπορείς να κρατήσεις ένα καλό μισθό στην άκρη. Μπορείς να δεις για δουλειά σε μεταφορική και να κουβαλάς / ανεβοκατεβάζεις πράγματα  οι οποίες δουλεύουν κανονικά αυτό το καιρό. Μπορείς να δεις για delivery σε ταχυδρομικές ή σουπερμαρκετ ή εμπορικά καταστήματα που υποτίθεται έχουν πολύ δουλειά αυτό το καιρό. Δε νομίζω ότι όλοι απαιτούν να έχεις δικό σου όχημα μετακίνησης. Σιγά μην αγοράζει ο κάθε οδηγός το δικό του φορτηγάκι. Μπορείς να ψάξεις δουλειά ως security αφού παίρνουν μέχρι και παππούδες. Δε ξέρω αν λόγω κορονοιού παίρνουν άτομα σε νοσοκομεία σε θέσεις που δεν απαιτούν κατάρτιση όπως να κουβαλάς ασθενείς και τέτοια.

Δε ξέρω πια επαγγέλματα σε πληρώνουν αυθημερών. Νομίζω σε μπαράκι έβγαζες μεροκάματο τη μέρα, για κάτι άλλο δε ξέρω πέρα από ελεύθερα επαγγέλματα αλλά δε ξέρω εκεί που βρίσκεσαι πλέον αν θα ήταν κάτι καλό καθώς θέλει χρόνο για να δουλέψει. Είναι μεγάλο πράγμα να πληρώνεσαι με τη μέρα αλλά δύσκολο.

Από την εμπειρία μου τα παραπάνω δουλεύουν πιο γρήγορα και η ζήτηση είναι συνεχόμενη. Δες μήπως μπορείς να πάρεις και το ΚΕΑ μαζί με επίδομα ενοικίου το οποίο μπορεί να βοηθήσει. Λύσεις υπάρχουν, δεν είναι το τέλος. Ρώτησε και στο δήμο σου μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για άπορους όπως συσίτια ή κάτι τέτοιο.  Το ρεύμα δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί τόσο για τώρα γιατί δε το κόβουν έτσι εύκολα λόγω του Ιού, καλό είναι να κοιτάξεις πως θα σταθεροποιηθείς εργασιακά και να κάνεις οικονομίες στην άκρη. Εγώ σε δύσκολους μήνες έχω βγάλει ακόμη και μήνα μόνο με 40Ε για το φαγητό μου και χωρίς κάνενα άλλο έξοδο αγοράζοντας μόνο φακές, πολτό και ρύζι 365 μαζι με γάλα.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
5 ώρες πριν, giannis-pap είπε

Καλησπερα σε ολο το forum,

Ειμαι σε αρκετα δυσκολη θεση και θα ήθελα να ρωτησω εαν καποιος ξερει καποια εργασια που να πληρωνει αυθημερον ( ΑΘηνα).

Ειμαι αρκετο καιρο απληρωτος απο την δουλεια μου και εδω και εναν μηνα απολυμενος πλεον. δεν χρειαζεται να προβω σε περισσοτερες πληροφοριες, η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη και τραγικη. Χρειαζομαι αμεσα κατι το οποιο θα μου πληρωσει το φαγητο μου ή εστω να μπορεσω να καλυψω εντος των ημερων καποιες πολυ βασικες αναγκες οπως ενοικιο και ρευμα που χρωσταω.

Εχω βρει καποιες εργασιες αλλα ολες ειναι για τελος του αλλου μηνα,, μεχρι τοτε ομως ειναι επειγον να βρω καποια μεροκαματα (μαυρα ασπρα δεν με νοιαζει χρειαζομαι αμεσα χρηματα)

Καθε γνωμη ή προταση δεκτη

ΥΓ για ευνοητους λογους ο λογαριασμος ειναι νεος, δεν ζηταω ελεημοσυνη απλα γνωμες ή προτασεις

Αρχικά βάλε αγγελία σε γνωστά σάιτ, πως ψάχνεις άμεσα δουλειά. Αν έχεις κάποιες τεχνικές γνώσεις, μπορείς να βάλεις τι ξέρεις να φτιάχνεις, μερεμέτια σε σπίτια, υδραυλικά, ηλεκτρολογικα. Ίσως βρεις κάτι σε μεταφορική ή βοηθός σε κάποιο επάγγελμα.

Μπορεί να βρεις μια μόνιμη θέση και να ζητήσεις ένα μικρό ποσό σαν προκαταβολή, ίσως σου δώσουν.

Πάντως είναι δύσκολο να βρεις κάτι που θα σε πληρώνουν αυθημερόν. Ακόμα και μαύρα να είναι θα υπάρχει ο κίνδυνος να φας κλήση για την μετακίνηση σου.

Από την στιγμή που είσαι καιρό απλήρωτος , πρέπει να πιέσεις να σου δώσουν κάποιο ποσό, φαντάζομαι το έχεις ήδη κάνει, αλλά μην απογοητεύεσαι, κάποια στιγμή θα τα πάρεις και αυτά.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, giannis-pap είπε

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα ντελιβερι ολοι ζητανε με δικο μου μηχανακι το οποιο δεν εχω και οσους βρηκα με εταιρικο μηχανακι ειτε ζητανε απαραιτητα προυπηρεσια (την οποια δεν εχω ουτε στο ελαχιστο) και εναν δυο που βρηκα απο μαγαζι σε μαγαζι που ρωτησα μου ειπαν τον αλλον μηνα.

Δυστηχως δεν εχω αυτην την πολυτελεια.

Οκ. Δυστυχώς είναι νόμος στα delivery να ζητάνε μηχανάκι όπως και βενζίνες από τον διανομέα. Εταιρείες με δικό τους πολύ λιγες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...