Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , την Παρασκευή που μας πέρασε , έκανα τον επανασυντονισμό. Πείτε απόψεις , σας άρεσε η νέα εικόνα ;

Επίσης σε αρκετά περιφεριακά κανάλια δεν φαίνεται ο οδηγός προγράμματος όπως πριν , άλλωστε ποτέ δεν τα κοιτούσα. Όμως κοντινό πρόσωπο το χρησιμοποιούσε και μου ζήτησε να το φτιάξω. Δεν μπορώ να φτιάξω κάτι όμως που δεν εκπέμπεται. Αν έχει κάποιος/α άκρη με την Digea , ας το κοιτάξει το θέμα, είναι κρίμα να κόβονται features ...

Δημοσ.
2 hours ago, Jos3ph said:

Καλημέρα , την Παρασκευή που μας πέρασε , έκανα τον επανασυντονισμό. Πείτε απόψεις , σας άρεσε η νέα εικόνα ;

Επίσης σε αρκετά περιφεριακά κανάλια δεν φαίνεται ο οδηγός προγράμματος όπως πριν , άλλωστε ποτέ δεν τα κοιτούσα. Όμως κοντινό πρόσωπο το χρησιμοποιούσε και μου ζήτησε να το φτιάξω. Δεν μπορώ να φτιάξω κάτι όμως που δεν εκπέμπεται. Αν έχει κάποιος/α άκρη με την Digea , ας το κοιτάξει το θέμα, είναι κρίμα να κόβονται features ...

Κι εμένα μου ζήτησε συγγενής να φτιάξω το συγκεκριμένο "πρόβλημα" αλλά απ' ότι φαίνεται είναι feature της digea κι όχι κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις του δέκτη...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...