Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο e infinity


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει αγοράσει κάποιος φωτογραφικό εξοπλισμό από e-infinity τους τελευταίους μήνες??? Αν ναι, παρακαλώ ενημερώστε με σχετικά με το τι παίζει με αγορά από Ηνωμένο Βασίλειο αν υπάρχει χρέωση στο τελωνείο, εγγύηση εξοπλισμού για Ελλάδα και χρόνος αποστολής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω έρχονται από αποθήκη Ιρλανδίας οπότε με το τελωνείο είσαι οκ. Εγγύηση εξοπλισμού στην Ελλάδα δυστυχώς δεν παίζει και ενίοτε επειδή δεν είναι ελληνική εισαγωγή δεν στο επισκευάζουν γενικότερα (έχω διαβάσει σε άλλες ομάδες πως κάποιοι μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν τις αντιπροσωπείες μετά την λήξη της εγγύησης για επισκευή, επί πληρωμή φυσικά, αλλά δεν είναι ο κανόνας, συνήθως καταφεύγεις σε τρίτα μαγαζιά). Χρόνος αποστολής normal γενικά δεδομένης και της κατάστασης 5-10 εργάσιμες ανάλογα και με το που βρίσκεσαι. 

Επεξ/σία από pifilos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγόρα εγώ στο black friday που πέρασε, χωρις να έχει blackfriday αλλά πολύ καλύτερες τιμές απ'όλους.μόλις παρήγγειλα μου έστειλαν μηνυμα επιβεβαίωσης καθώς κ ενημέρωναν για τη γλώσσα του μενού και φώτογραφία το κουτί με το s/n. από Αγγλία ήρθε χωρίς τελωνείο σε 12 μέρες

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 6 μήνες μετά...

καλησπερα . στις 27 σεπτεμβριου εκανα παραγγελια εναν φακο απο το συγκεκριμενο μαγαζι και ακομα να το στειλουν στην DHL . Τον παρηγγειλα απο εκει καθως ειχα διαβασει και απο εδω στο φορουμ γενικα καλες κριτικες και ακομη 2 γνωστοι μου παρηγγειλαν απο εκει και δεν αργησε καθολου. σε μια βδομαδα ειχαν ερθει τα πραγματα τους. εμενα τωρα εχουν περασει τοσες μερες και ακομα τιποτα. παιρνω τηλ την DHL , μ λενε οτι δεν το χουν στειλει σ αυτους. Μιλαω με το ινφινιτυ, μου λενε οτι μες στη βδομαδα θα παραλαβω. Με κοροιδευουν μαλλον , τι να πω. Οσον αφορα παντως την δικη μου εμπειρια εχω απογοητευτει παρα πολυ. Σιγουρα δε θα ξαναπαραγγειλω απο αυτους. Προτιμω να δωσω 100 ευρω παραπανω και να παω εδω στην Αθηνα να παρω επιτοπου αυτο που θελω παρα να ταλαιπωρουμαι τοσες μερες και να με κοροιδευουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι εγχώριοι καταστηματάρχες νομίζω ότι πέτυχαν το στόχο τους . Η Ε.Ε. πλέον σε αγορές από τέτοια καταστήματα θα μας φορτώνει το ΦΠΑ της χώρας μας , στην ελλάδα το 24% . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...