mixzio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) γειας σας θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας. στο χωριο που δεν υπαρχει σταθερη γραμμη λογω απομακρυσμενης περιοχης. 1.εχω ενα modem 4g με καρτα cosomote. 2. παραλληλα επειδη υπαρχει κ δημοσιο δικτυο (αλλα δεν ειναι πολυ σταθερο) εχω βαλει μια κεραια σαν δεκτη που πεφτει σε ενα ρουτερ . θα μπορουσα ολα αυτα να τα συνδιασω ωστε οταν χανετε η συνδεση απο το δημοσιο δικτυο να εχω προσβαση μεσω του 4g. με ενδιαφερει η απομακρυσμεμη προσβασ ωστε να εχω τη δυνατοτητα τα ελενχω καμερες θερμοστατη κλπ. δεν ξερω ποσο κατανοητος γινομαι Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από mixzio
jkoukos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Θέλεις ένα κανονικό Router που να έχει δυνατότητα Multi WAN και Load Balancing. Ένα VFM και σχετικά εύκολο στη ρύθμιση είναι το TL-R470T+. Υπόψη ότι στην περίπτωση της LTE σύνδεσης (σε οποιονδήποτε πάροχο), αν δεν έχεις συμβόλαιο δεν παίρνεις κανονική δημόσια ΙΡ, οπότε δεν θα έχεις πρόσβαση από το διαδίκτυο στο δίκτυο του σπιτιού. Μόνο με συμβόλαιο είναι δυνατόν να έχεις πρόσβαση και να το ζητήσεις από τον πάροχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα