Con_stant1ne Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Καλησπερα! Εχω ενα θεμα με την ταχυτητα του νετφλιξ σε smart tv. Εχω 100αρα οπτικη ινα και τηλεοραση samsung KU6400. Με μετρηση που κανω ασυρματα στο browser της τηλεορασης απο fast.com πιανω 60mbps. Ομως οταν κανω μετρηση μεσα απ την εφαρμογη του νετφλιξ στην τηλεοραση, πιανω 12-14mbps και το θεμα ειναι οτι για να παιξει 4k απαιτει 25 και πανω. Επισης οταν μπαινω νετφλιξ μεσα απ το ps4 και κανω μετρηση απο κει, πιανω 55mbps. Οποτε κατι παιζει με την εφαρμογη της τηλεορασης. Να την διαγραψω δεν γινεται. Ειχα βαλει dns 8.8.8.8 και προσφατα 1.0.0.1 που ειναι πιο γρηγορο αλλα παλι τα ιδια. Μιλησα με νετφλιξ και samsung αλλα δεν εβγαλα ακρη. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;
kage Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 15,Κατι το βλέπεις αν πατήσεις info όταν παίζει η σειρά.. Άνοιξε όλα τα mode apo wifi b g n na από το μόντεμ...αλλιώς βάλε εθερνετ Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2021 από kage
Con_stant1ne Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Εχεις δικιο. Πατησα info στο netflix και εδειξε 15+ και 2160. Απλα μου κανει εντυπωση που στη μετρηση δειχνει 12-14.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα