Προς το περιεχόμενο

Wind 100 Κορυδαλλος


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας! Εχω δελεαστικη προσφορα σε σχεση με αυτα που πληρωνω τωρα για 100ρα γραμμη! 33 δηλαδη που ειναι η προσφορα σε αντιστοιχη 40 που δινει η Cosmote  για τα ιδια πραγματα! Προς το παρον ειμαι στην Cosmote   50  fiber  ειμαι τρομερα ευχαριστημενος απο θεμα  ταχυτητας σταθεροτατη   και συνεχειας υπηρεσιων και ms  σε παιχνιδια ονλαιν! Τωρα σκεπτομαι να παω σε  Wind  βεβαια  οπως ολοι εχουμε διαβασει  τα τερατα γιαυτη την εταιρεια αλλα η οικονομικη προσφορα ειναι δελεαστικη!  Σκεφτομαι   να παω με δεδομενο οτι τεχνικος του οτε που ειχα ρωτησει τοτε που ηρθε να μου βαλει την συνδεση στον οτε μου ειπε οτι η γραμμη μου ειναι πεντακαθαρη και στο ΟΤΕ τουλαχιστον ανετα πιανω και 200  αν θελω επειδη το μετρησε στο ΚΟΥΤΙ πριν ερθει στο σπιτι μου! Τωρα λεω επειδη ειναι ιδιοκτητο δικτυο της  WIND  θα εχω την ιδια ποιοτητα παροχων; ΓΙατι πολυ αερα δινει στις 100ρες και φοβαμαι μην μπουκωσει και αρχισω τα μπινελικια η να παραμεινω στη Cosmote  και να δωσω αυτα τα 7 παραπανω που ζηταει!  Τι εμπειρια εχετε εσεις απο την  WIND Fiber και αν υπαρχει καποια ποιο τοπικη εμπειρια εδω κορυδαλλο ΝΙΚΑΙΑ θα ηταν εκτιμητεα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα!! Συγγενής μου στον Κορυδαλλό εχει 100αρα wind..Την εχω δοκιμασει απειρες φορές.. Παει σφαίρα με 3-4 υπολογιστες, ταμπλετ, 2-3 κινητα, ολα ταυτόχρονα συνδεδεμένα... Το εχω δοκιμάσει 4μηνες + με καθημερινή χρηση και ζήτημα να κολλησε 1-2 φορες (και αυτες μαλλον λογω ρεύματος).. Εκανα download σειρα σε 10'-15', που στο σπίτι μου (24αρα Vodafone) μου παίρνει 8-9 ωρες.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στον Κορυδαλλο τις καμπινες τις εχει η Wind. Λογικα θα εισαι μια χαρα αν αλλαξεις. Να εχεις υποψιν οτι τα router που δινει η wind ειναι σιγουρα κατωτερης ποιοτητας απ του ΟΤΕ, τουλαχιστον οσον αφορα wifi κλπ.

Εγω ειμαι της λογικης αν δουλευει καλα μη πειραξεις τιποτα, εσυ ξερεις βεβαια ποσο η καθημερινοτητα σου επιρρεαζεται απ την απωλεια συνδεσης σε περιπτωση καποιας αναποδιας στη μεταβαση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 27/3/2021 στις 2:18 ΠΜ, LaMereda είπε

Αφού είσαι ευχαριστημένος μην αλλάζεις πάροχο.

Δες αν καλύπτεται η περιοχή σου από τη δράση sfbb για 100αρα με 29€/μήνα από ΟΤΕ: https://www.sfbb.gr/

 

ο κορυδαλλος δεν εχει fiber to home με την δραση. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...