Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Armor 9E βγήκε σε προσφορά στο Banggood για όσους ενδιαφέρονται. 263.75€ η τελική τιμή μέσω της εφαρμογής.

Επεξ/σία από intruder99
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 14/4/2021 στις 12:43 ΜΜ, intruder99 είπε

Το Armor 9E βγήκε σε προσφορά στο Banggood για όσους ενδιαφέρονται. 263.75€ η τελική τιμή μέσω της εφαρμογής.

Δυστυχως η Αποστολη για αυτη τη τιμη ειναι απο HK.......

Δημοσ.
2 ώρες πριν, KAPSAL είπε

Δυστυχως η Αποστολη για αυτη τη τιμη ειναι απο HK.......

Δεν ξέρω αν το έχεις άμεσα ανάγκη, αλλά απ' ότι γνωρίζω έρχεται σε 3 εβδομάδες. 

Δημοσ.
Στις 16/4/2021 στις 1:24 ΜΜ, intruder99 είπε

Δεν ξέρω αν το έχεις άμεσα ανάγκη, αλλά απ' ότι γνωρίζω έρχεται σε 3 εβδομάδες. 

Το προβλημα ειναι οτι μαλλον ετσι θα περασει τελωνειο η ειναι πολυ πιθανο. Θα το παρω μαλλον απο Ελλαδα. Επειδη δεν το εχω αμεσα αναγκη περιμενω μηπως πεσει λιγο η τιμη..........

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, KAPSAL είπε

Το προβλημα ειναι οτι μαλλον ετσι θα περασει τελωνειο η ειναι πολυ πιθανο. Θα το παρω μαλλον απο Ελλαδα. Επειδη δεν το εχω αμεσα αναγκη περιμενω μηπως πεσει λιγο η τιμη..........

Κατά 99% με  eu priority από  banggood  δεν έχει τελωνείο αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος που έχει ψωνίσει πρόσφατα, έχω καιρό να κάνω αγορά από banggood.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα αγορασα απο Ελλαδα (χωρις ΦΠΑ) το ULEFONE ARMOR 9E.

Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες!

Θα ποσταρω λεπτομερειες σε λιγες ημερες..........

Δημοσ.

Update:

Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, Μπαταρια που κραταει ανετα 3-4 μερες με κανονικη χρηση, απο software ολα οκ, δεν κολλαει πουθενα, η συνδεσιμοτητα δεν εχει κανενα θεμα, οι φωτογραφιες μια χαρα μου φαινονται αν κ δεν με απασχολει το θεμα καθολου.

Το μονο που θελει συνηθεια ειναι το βαρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...