jjjjjmp 0 Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Καλησπέρα σας παιδιά, θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ απο cosmote καρτοκινητό να πάω σε vodafone cu καρτοκινητό με το ίδιο νούμερο. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Ukforthemoment 1.851 Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Φορητότητα λέγεται ,επικοινωνείς με την vodafone . Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
kallonos 97 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 11 ώρες πριν, jjjjjmp είπε Καλησπέρα σας παιδιά, θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ απο cosmote καρτοκινητό να πάω σε vodafone cu καρτοκινητό με το ίδιο νούμερο. Για να πας σε cosmote καρτοκινητό που ξέρω η αίτηση γίνεται σε κατάστημα και υπάρχει χρέωση στα 30€. Τώρα για τη Vodafone δεν ξέρω τι χρεώνει και αν χρεώνει.. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
adsl2+ 86 Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου Στις 2/4/2021 στις 1:28 ΜΜ, jjjjjmp είπε Καλησπέρα σας παιδιά, θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ απο cosmote καρτοκινητό να πάω σε vodafone cu καρτοκινητό με το ίδιο νούμερο. https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/ Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα