Aggeluska 285 Δημοσ. Τρίτη στις 07:59 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:59 πμ Μένω στα Πετράλωνα και είχα CYTA από την εποχή που ήρθε Ελλάδα μέχρι και τώρα που την έχει εξαγοράσει η vodafone. Ωστόσο, από τότε που την πήρε η vodafone ουσιαστικά δεν έχω ίντερνετ και παρόλο που έχω πάρει άπειρες φορές την vodafone, λύση δεν έχει βρεθεί. Το συμβόλαιο μου έληξε και θέλω να πάω σε άλλη εταιρία. Μέχρι τώρα πλήρωνα 21€ για 24αρα, σταθερά και 5 ώρες κινητά. Θα ήθελα κάτι ανάλογο. Ποια εταιρία προτείνετε; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
adsl2+ 86 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:21 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 06:21 πμ Σιγουρέψου ότι δεν έχεις καλωδιακό πρόβλημα ,διότι όπου και να πας τα ίδια θα έχεις , αν η περιοχή σου δίνει VDSL όλοι θα σε σπρώξουν προς τα εκεί Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Twoface 382 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:42 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 12:42 μμ Ότι είπε και ο φίλος από πάνω. Βεβαιωσου πρώτα όχι στην περιοχή σου υπάρχει VDSL. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα