Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε δεύτερο monitor


snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα pc με rx480 και windows 10, η κύρια μου οθόνη είναι μια hp27es και πήρα πρόσφατα μια φορητή 15αρα οθονη απο κίνα επίσης διαθέτω και έναν προτζέκτορα της epson. Μέχρι τώρα δούλευα τον υπολογιστή σε duplicate display δηλαδη

HDMI 1 Hp27es
HDMI 2 Projector

είχα δοκιμάσει πιο παλιά να κάνω extended display και μου δημιουργούσε πρόβλημα αναβόσβηνε η οθόνη και χανόταν η taskbar και τα εικονίδια οπότε δεν με άφηνε να πατήσω τίποτα αλλό παρά το πρόγραμμα που είχα ανοιχτό εκείνη την στιγμη (ήταν σα να κράσαρε ο explorer συνέχεια). Λέω θα έχουν διαφορά με τα hertz η οι αναλύσεις οπότε δεν ασχολήθηκα κιόλας γιατί με βόλευε το duplicate display. 

Πλέον που πήρα το φορητό μόνιτορ θα ήθελα να κάνω extended display και να έχω

HDMI 1 HP27es
HDMI 2 portable monitor

Δοκίμασα να το κάνω extended αλλά έχω τα ίδια προβλήματα που είχα και με τον projector η οθόνη αναβοσβύνει και τα εικονίδια χάνονται σα να κρασάρει ο explorer. Στο duplicate παίζουν όλα κανονικά. Δοκίμασα να συνδέσω την νεα οθόνη μόνη  της ολά καλά. Τη νέα οθόνη με τον projector σε duplicate το ιδιο πρόβλημα. Έβγαλα και ξαναπέρασα τους drivers τα ίδια, άλλαξα αναλύσεις και hertz το ίδιο πρόβλημα.

Εχεί αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι πως το έλυσε;

Δοκίμασα την οθόνη με τα ίδια καλώδια στο laptop μου και λειτουργεί μια χαρά σε extended αρά δεν φταίει το καλώδιο. Έχω τα τελευταία drivers και ενημερωμένα windows και κάνει το ίδιο πρόβλημα ακόμα και αν βγάλω εντελώς τους drivers.

Επεξ/σία από snik
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά την βρήκα την άκρη, απεγκατέστησα κάποια προγράμματα που  αλλαζάν το theme των windows καθώς και κάποια utilities της gigabyte, καποιο απο αυτά απο ότι φαίνεται δημιουργούσε το πρόβλημα και τώρα όλα λειτουργουν κανονικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...