intruder99 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Προσπαθώ να αγοράσω ένα πλυντήριο πιάτων από τα Media Markt με 12 άτοκες δόσεις. Δοκίμασα με δυο κάρτες, μια Visa και μια Mastercard της ίδια τράπεζας. Γράφω τα στοιχεία της κάρτας (χρεωστικές και οι δυο) και μου λέει ότι είναι λάθος. Μήπως παραλείπω κάτι; Επίσης δοκίμασα από δυο διαφορετικά browser κι από το κινητό, όμως δεν άλλαξε κάτι. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από intruder99
TheoAlex50 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, intruder99 είπε Καλησπέρα σας. Προσπαθώ να αγοράσω ένα πλυντήριο πιάτων από τα Media Markt με 12 άτοκες δόσεις. Δοκίμασα με δυο κάρτες, μια Visa και μια Mastercard της ίδια τράπεζας. Γράφω τα στοιχεία της κάρτας (χρεωστικές και οι δυο) και μου λέει ότι είναι λάθος. Μήπως παραλείπω κάτι; Για να πάρεις με δόσεις δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα όπως παντού?
intruder99 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Για να πάρεις με δόσεις δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα όπως παντού? Δεν ξέρω, πρώτη φορά είπα να αγοράσω με δόσεις. Άρα δηλαδή δεν γίνεται με χρεωστική; Βρήκα αυτό στις συχνές ερωτήσεις. Επίσης, μπορείς να πραγματοποιήσεις συναλλαγές με κάρτα εντόκως επιλέγοντας και έως 36 δόσεις. Οι αγορές με άτοκες δόσεις αφορούν σε αγορές που γίνονται μόνο με πιστωτική κάρτα και συμμετέχουν όλες οι κάρτες. Τώρα δεν έχω καταλάβει αν μπορώ να επιλέξω έντοκες δόσεις με την κάρτα που έχω ή αναγκαστικά χρειάζομαι πιστωτική.
asdfnikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, intruder99 είπε Δεν ξέρω, πρώτη φορά είπα να αγοράσω με δόσεις. Άρα δηλαδή δεν γίνεται με χρεωστική; Βρήκα αυτό στις συχνές ερωτήσεις. Επίσης, μπορείς να πραγματοποιήσεις συναλλαγές με κάρτα εντόκως επιλέγοντας και έως 36 δόσεις. Οι αγορές με άτοκες δόσεις αφορούν σε αγορές που γίνονται μόνο με πιστωτική κάρτα και συμμετέχουν όλες οι κάρτες. Τώρα δεν έχω καταλάβει αν μπορώ να επιλέξω έντοκες δόσεις με την κάρτα που έχω ή αναγκαστικά χρειάζομαι πιστωτική. Ναι χρειάζεται υποχρεωτικά Πιστωτική κάρτα για δόσεις άσχετα αν είναι έντοκες η άτοκες εκτός από της δόσεις π.χ. του Κωτσόβολου που είναι με Καταναλωτικό δάνειο. Εκεί δεν χρειάζεσαι Πιστωτική. 1
kormos Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, intruder99 είπε Καλησπέρα σας. Προσπαθώ να αγοράσω ένα πλυντήριο πιάτων από τα Media Markt με 12 άτοκες δόσεις. Δοκίμασα με δυο κάρτες, μια Visa και μια Mastercard της ίδια τράπεζας. Γράφω τα στοιχεία της κάρτας (χρεωστικές και οι δυο) και μου λέει ότι είναι λάθος. Μήπως παραλείπω κάτι; Επίσης δοκίμασα από δυο διαφορετικά browser κι από το κινητό, όμως δεν άλλαξε κάτι. 1 ώρα πριν, intruder99 είπε Δεν ξέρω, πρώτη φορά είπα να αγοράσω με δόσεις. Άρα δηλαδή δεν γίνεται με χρεωστική; Βρήκα αυτό στις συχνές ερωτήσεις. Επίσης, μπορείς να πραγματοποιήσεις συναλλαγές με κάρτα εντόκως επιλέγοντας και έως 36 δόσεις. Οι αγορές με άτοκες δόσεις αφορούν σε αγορές που γίνονται μόνο με πιστωτική κάρτα και συμμετέχουν όλες οι κάρτες. Τώρα δεν έχω καταλάβει αν μπορώ να επιλέξω έντοκες δόσεις με την κάρτα που έχω ή αναγκαστικά χρειάζομαι πιστωτική. Ανν καταφέρεις με χρεωστική κάρτα να ψωνίσεις με δόσεις να μας πεις και εμάς τον τρόπο. Διάβασε/ενημερώσου για τις διαφορές καρτών ανάμεσα σε Χρεωστική και Πιστωτική από την Τράπεζα σου 🙂
andreas1gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, intruder99 είπε Οι αγορές με άτοκες δόσεις αφορούν σε αγορές που γίνονται μόνο με πιστωτική κάρτα Τι δεν καταλαβαίνεις;
intruder99 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Τι δεν καταλαβαίνεις; Επίσης, μπορείς να πραγματοποιήσεις συναλλαγές με κάρτα εντόκως επιλέγοντας και έως 36 δόσεις. Και μετά γράφει για άτοκες και πιστωτική. Είπα μήπως υπάρχει καμία διαφοροποίηση ανάμεσα στις έντοκες και τις άτοκες δόσεις. Να 'ναι καλά ο φίλος @asdfnikos που το εξήγησε ξεκάθαρα. Έπρεπε δηλαδή να το ξέρω από πριν; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από intruder99
georgerov Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, intruder99 είπε Επίσης, μπορείς να πραγματοποιήσεις συναλλαγές με κάρτα εντόκως επιλέγοντας και έως 36 δόσεις. Και μετά γράφει για άτοκες και πιστωτική. Είπα μήπως υπάρχει καμία διαφοροποίηση ανάμεσα στις έντοκες και τις άτοκες δόσεις. Να 'ναι καλά ο φίλος @asdfnikos που το εξήγησε ξεκάθαρα. Έπρεπε δηλαδή να το ξέρω από πριν; Δυστυχώς δεν γίνεται και μάλιστα είσαι τυχερός που δεν στην δέχτηκε γιατί κάποια μαγαζιά αν χρησιμοποιήσεις χρωστική σε χρεώνουν όλο το ποσό.
mecanomecano Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δοσεις=δανειο απο τραπεζα=πιστωτικη BTW τα Media Markt ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στην ελληνικη αγορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα