Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Προσπαθώ να αγοράσω ένα πλυντήριο πιάτων από τα Media Markt με 12 άτοκες δόσεις. Δοκίμασα με δυο κάρτες, μια Visa και μια Mastercard της ίδια τράπεζας. Γράφω τα στοιχεία της κάρτας (χρεωστικές και οι δυο) και μου λέει ότι είναι λάθος. Μήπως παραλείπω κάτι;

Επίσης δοκίμασα από δυο διαφορετικά browser κι από το κινητό, όμως δεν άλλαξε κάτι.

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, intruder99 είπε

Καλησπέρα σας. Προσπαθώ να αγοράσω ένα πλυντήριο πιάτων από τα Media Markt με 12 άτοκες δόσεις. Δοκίμασα με δυο κάρτες, μια Visa και μια Mastercard της ίδια τράπεζας. Γράφω τα στοιχεία της κάρτας (χρεωστικές και οι δυο) και μου λέει ότι είναι λάθος. Μήπως παραλείπω κάτι;

Για να πάρεις με δόσεις δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα όπως παντού? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Για να πάρεις με δόσεις δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα όπως παντού? 

Δεν ξέρω, πρώτη φορά είπα να αγοράσω με δόσεις. Άρα δηλαδή δεν γίνεται με χρεωστική;

Βρήκα αυτό στις συχνές ερωτήσεις.

Επίσης, μπορείς να πραγματοποιήσεις συναλλαγές με κάρτα εντόκως επιλέγοντας και έως 36 δόσεις.

Οι αγορές με άτοκες δόσεις αφορούν σε αγορές που γίνονται μόνο με πιστωτική κάρτα και συμμετέχουν όλες οι κάρτες.

Τώρα δεν έχω καταλάβει αν μπορώ να επιλέξω έντοκες δόσεις με την κάρτα που έχω ή αναγκαστικά χρειάζομαι πιστωτική.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, intruder99 είπε

Δεν ξέρω, πρώτη φορά είπα να αγοράσω με δόσεις. Άρα δηλαδή δεν γίνεται με χρεωστική;

Επίσης, μπορείς να πραγματοποιήσεις συναλλαγές με κάρτα εντόκως επιλέγοντας και έως 36 δόσεις.

Οι αγορές με άτοκες δόσεις αφορούν σε αγορές που γίνονται μόνο με πιστωτική κάρτα και συμμετέχουν όλες οι κάρτες.

Τώρα δεν έχω καταλάβει αν μπορώ να επιλέξω έντοκες δόσεις με την κάρτα που έχω ή αναγκαστικά χρειάζομαι πιστωτική.

Ναι χρειάζεται υποχρεωτικά Πιστωτική κάρτα για δόσεις άσχετα αν είναι έντοκες η άτοκες εκτός από της δόσεις π.χ. του Κωτσόβολου που είναι με Καταναλωτικό δάνειο. Εκεί δεν χρειάζεσαι Πιστωτική. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Επίσης δοκίμασα από δυο διαφορετικά browser κι από το κινητό, όμως δεν άλλαξε κάτι.

Ανν καταφέρεις με χρεωστική κάρτα να ψωνίσεις με δόσεις να μας πεις και εμάς τον τρόπο.

Διάβασε/ενημερώσου για τις διαφορές καρτών ανάμεσα σε Χρεωστική και Πιστωτική από την Τράπεζα σου 🙂

Δημοσ.

Οι αγορές με άτοκες δόσεις αφορούν σε αγορές που γίνονται μόνο με πιστωτική κάρτα

Τι δεν καταλαβαίνεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Τι δεν καταλαβαίνεις; 

Και μετά γράφει για άτοκες και πιστωτική. Είπα μήπως υπάρχει καμία διαφοροποίηση ανάμεσα στις έντοκες και τις άτοκες δόσεις. Να 'ναι καλά ο φίλος @asdfnikos που το εξήγησε ξεκάθαρα. Έπρεπε δηλαδή να το ξέρω από πριν; 

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ.
4 ώρες πριν, intruder99 είπε

Και μετά γράφει για άτοκες και πιστωτική. Είπα μήπως υπάρχει καμία διαφοροποίηση ανάμεσα στις έντοκες και τις άτοκες δόσεις. Να 'ναι καλά ο φίλος @asdfnikos που το εξήγησε ξεκάθαρα. Έπρεπε δηλαδή να το ξέρω από πριν; 

Δυστυχώς δεν γίνεται και μάλιστα είσαι τυχερός που δεν στην δέχτηκε γιατί κάποια μαγαζιά αν χρησιμοποιήσεις χρωστική σε χρεώνουν όλο το ποσό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...