Προς το περιεχόμενο

Ξαφνική απώλεια ταχυτητας σε powerline TP-link AV600


billiboo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα χρησιμοποιω απο τον Δεκεμβρη το powerline tp-link AV600 σε συνδεση VDSL με την οποια εχω 49 Download και επιανα κανονικα την ιδια ταχυτητα και μεσω του powerline το οποιο χρησιμοποιω με wifi. Εδω και 1-2 εβδομαδες η ταχυτητα εχει πεσει στο μισο και δεν ειναι καθολου σταθερη . πχ σημερα ειχα 20 Down ενω χτες ειχα 14. εχω κανει pair, εχω αλλαξει πριζα , reset κτλπ αλλα δεν βλεπω τις ταχυτητες που ειχα πριν. εχει κανεις καμια ιδεα? απο την εφαρμογη της tp link λεει οτι στην συσκευη η οποια δημιουργει το δικτυο φτανει 25 αρα το προβλημα ειναι σε αυτο που συνδεεται με το router? 

να πω οτι το upload ειναι κανονικα στα 5  και δεν εχει αυξομιωσεις.

 

ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

      Για να σιγουρευτείς ότι το πρόβλημα είναι από το powerline δοκίμασε τα σε άλλο σπίτι - χώρο.

      Πρόσφατα σε φίλο συνέβη το εξής με τα powerline του: Ξαφνικά εκεί που συγχρόνιζε στα 90 άρχισε να συγχρονίζει στα 20 - 22. Ότι και να κάναμε δεν μπορούσαμε να βρούμε λύση. Τελικά παρατηρήσαμε ότι όποτε βγάζαμε τον πομπό (το powerline που συνδέεται στο router) η σύνδεση στο άλλο powerline ανέβαινε στα 38-40 Mbps.

      Τελικά, όσο και αν σου φανεί παράξενο, το πρόβλημα ήταν ο γείτονας του δίπλα διαμερίσματος. Επειδή και αυτός είχε πρόβλημα είχε βάλει τα ίδια powerlines. Το σήμα λοιπόν περνούσε από το δίκτυο του στο δίκτυο του φίλου (προφανώς ήταν στην ίδια φάση, αν και διαφορετικά ρολόγια Δ.Ε.Η.) και δημιουργούσε πτώση του συγχρονισμού. Το πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή powerlines.

      Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις και αυτό ειδικά όταν λες ότι η εφαρμογή της tp link λέει ότι στην συσκευή η οποία δημιουργεί το δίκτυο φτάνει 25

Επεξ/σία από afm
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...