FromMyAshesRRR Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου Hbar, polygon, algo, xlm έτοιμα για μεγάλη κίνηση......όπως το vgb .....και δεν τελείωσε την κίνηση του. Ετοιμαζόμαστε παίδες....
FromMyAshesRRR Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου Η θα σπάσει και θα γκρεμοτσακιστει για να πέσει το σεντιμεντ να πάει στο 30 , να πέσουν τα panic selling, η θα αρχίσει την τρελη άνοδο .
ratatouis97 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε Η θα σπάσει και θα γκρεμοτσακιστει για να πέσει το σεντιμεντ να πάει στο 30 , να πέσουν τα panic selling, η θα αρχίσει την τρελη άνοδο . Ποιο απ' όλα;
FromMyAshesRRR Δημοσ. 20 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Έτσι απλά μιά λίστα τα ΤΟΠ 50 που δέν έκαναν ΑΤΗ. Filecoin XDC Quant Algo FLR SGB και παρα πολλά άλλα. Άν δέν φτάσουν ΑΤΗ τότε θα είναι το πιό περίεργο bullrun που έχω δεί στα 10 χρόνια. Το οτι οι ταλαντωτές δείχνουν πως έχουμε κάνει ήδη το ΤΟΠ δέν το διαγράφω.....αλλα θα είναι εξαιρετικά περίεργο.... 18 hours ago, ratatouis97 said: Ποιο απ' όλα; Το μάρκετ όλο Επεξ/σία 20 Ιουνίου από FromMyAshesRRR
FromMyAshesRRR Δημοσ. 27 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου Δεν γινόταν....Αγορασα αλγκο και ΗΒΑΡ ....locked 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 7 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου Λοιπόν....στο επόνενο κράς (το ξαναείπα στο κανάλι του ΧΡΠ) αλλα θα το ξαναπώ και εδώ γιατί δέν πρόκειτε μόνο για ΧΡΠ. Θα πάω όλα για όλα. Τί θα πάρω..... XLM HBAR ALGO W(wormhole) EXFI Ίσως......ίσως ΦΛΡ ή/και ΣΓΒ. Ίσως περισσότερο ΣΓΒ παρά ΦΛΡ γιατί θα πρέπει τα ΣΓΒ να τα διπλασιάσω σε σχέση με τα ΦΛΡ. Δέν ξέρω αν θα παρω περισσότερα POL. Θέλω να διακυνδινεύσω να αγοράσω και ZIL. Έρχετε αλλαγή σε proof-of-stake και θέλω να αυξήσω τον αριθμό που έχω(πυ είναι μηδαμινός γιατί είχα αγοράσει το 2019 νομίζω. Γενικά εύχομαι να δούμε φεγγάρι σύντομα.....
FromMyAshesRRR Δημοσ. 9 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου On 07/07/2025 at 01:25, ratatouis97 said: Πάλι περιμένουμε κρας, ακόμα δεν συνήλθαμε; Ορίστε βρε ....δεν μπόρεσα να κρατηθώ.....αγόρασα λίγα ακόμα αλγκο POL hbar wormhole......
Sakis_Spooky Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Εμείς πιστοί... ξέρετε που! 🤑😂🚀🌕 Και γνωστοί... παίζουν τα λεφτά τους $SUI και βγάζουν περισσότερα!
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου FLR προσπαθεί να κάνει σπάσιμο και να ξεφύγει....έχετε το νού σας....
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου XLM up.... Algo up.... HBAR up.... Wormhole up.... XRP δέν το συζητάμε κάν.... XDC-FLR-SGB-EXFI incoming..... όλα στον καιρό τους. 1
Sakis_Spooky Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε XRP δέν το συζητάμε κάν.... Γι αυτό μόνο συζητάμε... και μόνο συζητάμε! χαχαχα 😂🤑🚀🚀 Άντε πάμε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις