Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά παραγγείλα κάτι από αμαζον Ιταλίας , αξίας 37€. 

Όλοι ξέρουμε ότι από Ιταλία Ελλάδα κλπ δεν υπάρχει τελωνείο .

Έλα όμως που ο πωλητής το έστειλε από Κίνα ... Και τώραου εμφανίζει στο tracking number 827931501_SmartSelect_20210420-175200_SamsungInternet.jpg.8a78cde1a01292204898de4e655d3497.jpg

Εν το μεταξύ δεν ελεγε πουθενά ότι κάνει shipping από Κίνα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αμαζον ειναι παγίδα για το σημείο αποστολής.

Αλλα αν δεις τον πωλητή να κατοικοεδρεύει στην κινα, τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια.

Εκείνο το παλιό καλο αμαζον πέθανε, ενα κακέκτυπο του εβαυ παει να γινει και αυτο, και μάλιστα με τιμες διπλάσιες του εβαυ.

.

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το αμαζον ειναι παγίδα για το σημείο αποστολής.

Αλλα αν δεις τον πωλητή να κατοικοεδρεύει στην κινα, τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια.

Εκείνο το παλιό καλο αμαζον πέθανε, ενα κακέκτυπο του εβαυ παει να γινει και αυτο, και μάλιστα με τιμες διπλάσιες του εβαυ.

.

Δεν είδα έδρα , είμαι η αλήθεια , περίμενα ότι αν έκανε shipping από αλλού θα έλεγε κάτι . Παρόλα αυτά τπτ. Το πολύ πολύ αν μου ζητήσουν κανένα 30 Άρι τελωνείο , ακυρώνω την παραγγελία ... 

Δημοσ.

Δεν έγραφε κάτι για Κίνα; Μπας και πάει από Κίνα σε αλλη χώρα της ΕΕ και από εκεί έρθει Ελλάδα; 

Δες μήπως μπορείς να ζητήσεις πίσω τα λεφτά σου επειδή δεν αναφερόταν στα περί Κίνας με αποτέλεσμα να μπει τελωνείο αν και δεν νομίζω να βγάλεις άκρη. 

3 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε

Δεν είδα έδρα , είμαι η αλήθεια , περίμενα ότι αν έκανε shipping από αλλού θα έλεγε κάτι . Παρόλα αυτά τπτ. Το πολύ πολύ αν μου ζητήσουν κανένα 30 Άρι τελωνείο , ακυρώνω την παραγγελία ... 

Αν περάσει τελωνείο και εδώ σου σταλεί με ελτα πληρώνεις ένα 15αρι και ΦΠΑ επί της αξίας. Αν έρθει με courier τότε σε ρωτάνε είτε να το εκτελωνίσεις εσύ που στην καλύτερη τα 15 ευρώ θα γίνουν περίπου 30 συν τον ΦΠΑ, αν στο εκτελωνίσει η courier θα πληρώσεις 70 συν ΦΠΑ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά τα αμαζον θα έπρεπε να πουλανε προϊόντα μονο αυτά της έδρας τους και όχι να αντιγράφουν το εβαυ.

Τεσπα μετα το brexit, εχει φαει μαυρο και το αμαζον απο μένα.

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε

Το πολύ πολύ αν μου ζητήσουν κανένα 30 Άρι τελωνείο , ακυρώνω την παραγγελία ... 

Aυτό που λες δε γίνεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Aυτό που λες δε γίνεται

Γιατί δεν γίνεται ? ανά πάσα στιγμή μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία , απλά τα μεταφορικά δεν τα παίρνεις πίσω και  παίρνεις refund το ποσό έτσι μου είπαν στο amazon support . Εσύ τι ενημέρωση έχεις ? 

24 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν έγραφε κάτι για Κίνα; Μπας και πάει από Κίνα σε αλλη χώρα της ΕΕ και από εκεί έρθει Ελλάδα; 

Δες μήπως μπορείς να ζητήσεις πίσω τα λεφτά σου επειδή δεν αναφερόταν στα περί Κίνας με αποτέλεσμα να μπει τελωνείο αν και δεν νομίζω να βγάλεις άκρη. 

Αν περάσει τελωνείο και εδώ σου σταλεί με ελτα πληρώνεις ένα 15αρι και ΦΠΑ επί της αξίας. Αν έρθει με courier τότε σε ρωτάνε είτε να το εκτελωνίσεις εσύ που στην καλύτερη τα 15 ευρώ θα γίνουν περίπου 30 συν τον ΦΠΑ, αν στο εκτελωνίσει η courier θα πληρώσεις 70 συν ΦΠΑ. 

Δεν έγραφε τπτ... Και αν δεις και την πορεία , πάει από Κίνα Ελλάδα , δεν φαίνεται να περασε από άλλη χώρα . Screenshot_20210420-182629_Chrome.jpg.3db3680af85b603abec9ea5fa6d552bd.jpgSmartSelect_20210420-182717_Chrome.jpg.9eb71194efced99862ec124f5c6f7853.jpg

Εν το  μεταξύ λέει πάνω πάνω ότι όλες.οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ ...  Αλλά γιατί περνάει από τελωνείο στο tracking number ?

SmartSelect_20210420-183052_Chrome.jpg.e4b22640cc2c650ae605bd16bb94d956.jpg

Επεξ/σία από dimitrisdim14
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αντι να βαζεις ολες αυτες τις φώτο θα μπορούσες απλα να βάλεις το λινκ.

Ισχύει απλά επειδή είναι στα ιταλικά είπα να βάλω φωτο μεταφρασμένο  , αλλά βάζω και λινκ .

ΕΔΩ

Επεξ/σία από dimitrisdim14
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Speculoos είπε

Κοίτα, λογικά δεν πρέπει να πληρώσεις τελωνείο. Ο πωλητής UKAuto έχει έδρα την Κίνα

image.png.605760f54011848e20a4a40bf97fa1d1.png

Αλλά όπως γράφει στο help section του Amazon:

image.png.4c6b455d6b1abd937e0954386f7556b6.png

Ωραία . Σ' ευχαριστώ για την παρατήρηση !  Αυτό δεν το είχα εντοπίσει είναι η αλήθεια ... 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Κανονικά τα αμαζον θα έπρεπε να πουλανε προϊόντα μονο αυτά της έδρας τους και όχι να αντιγράφουν το εβαυ.

Τεσπα μετα το brexit, εχει φαει μαυρο και το αμαζον απο μένα.

Το αμαζον Γερμανίας και Ιταλίας και Γαλλίας τι σου φταίει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitrisdim14 είπε

Ισχύει απλά επειδή είναι στα ιταλικά είπα να βάλω φωτο μεταφρασμένο  , αλλά βάζω και λινκ .

ΕΔΩ

Αν σε χρεώσει με τελωνείο κανε ρεπορτ στο αμαζον και ζήτα τους τα έξοδα πίσω

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αν σε χρεώσει με τελωνείο κανε ρεπορτ στο αμαζον και ζήτα τους τα έξοδα πίσω

Εντάξει. Αυτό θα κάνω. Σ'ευχαριστώ..

Δημοσ.

To προϊόν λέει Fullfield by Amazon (FBA) όποτε το θεωρώ αδύνατο να πληρώσεις κάτι. Όταν προκύπτει χρέωση τελωνείου σε προϊόν FBA, από όσο ξέρω, το πληρώνεις στο ταμείο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...