stamatisloukas Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Καλησπέρα στο φόρουμ. Έχω μια μεγάλη απορία και όποιος ξέρει να μου απαντήσει τον ευχαριστώ πολύ. Σκέφτομαι να πάρω dark plates και skin PS5 αλλά και για κινητό από dbrand. Θα περάσουν τελωνείο ή όχι; Επίσης άσχετα από το τελωνείο, τι κόστος μεταφορικών θα υπάρξει; Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα να μας πουν όσοι το έχουν δοκιμάσει και από προσωπική εμπειρία.
DimosthenisG Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Στις 25/4/2021 στις 1:27 ΜΜ, stamatisloukas είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Έχω μια μεγάλη απορία και όποιος ξέρει να μου απαντήσει τον ευχαριστώ πολύ. Σκέφτομαι να πάρω dark plates και skin PS5 αλλά και για κινητό από dbrand. Θα περάσουν τελωνείο ή όχι; Επίσης άσχετα από το τελωνείο, τι κόστος μεταφορικών θα υπάρξει; Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα να μας πουν όσοι το έχουν δοκιμάσει και από προσωπική εμπειρία. Κάτσε μισή ώρα και βαψτα μαύρα τα plates.... Τα πάντα από Αμερική περνάνε τελωνείο
mindreader Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Επειδη απο Ιουλιο εχουμε τα νεα δεδομενα, μηπως εχει παραγγειλει κανεις; Συμπληρωνουν την ioss φορμα, για να μην διπλοπληρωνουμε φπα και τελωνειο; Τους εχω στειλει και mail εδω και μερες, αλλα απαντηση δεν πηρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα