Teos1994 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 20 λεπτά πριν, geodrako είπε Έπεσε και Μ.Παρασκευή και το Support είναι κλειστό. Ελπίζω να μη γίνει καμία μαλακία μέχρι να ανοίξουν Δευτέρα Αδερφέ ακύρωσε τις κάρτες που έχεις συνδεμένες στο PayPal.
kouraf16 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Μου συνέβη κάτι λιγότερο "κινηματογραφικό". Από Σεπτ2019 καταλάθος έκανα format το παλιό μου κινητό που είχε το 2FA app χωρίς να κάνω backup. Ιαν2020 κατάλαβα τι μαλακία είχε παιχτεί γιατί τότε χρειάστηκε να αγοράσω κάτι με paypal. Επί ένα χρόνο, μέχρι τον Ιαν2021 τους έπαιρνα τηλ (είχαν κλείσει τότε λόγω lockdown) έστελνα μηνύματα στο facebook, email, twitter και πάντα η απάντηση ήταν "μπες στο λογαριασμό σου για να μιλήσεις με support" - "μα δε μπορώ" - "αξιολογήστε την εξυπηρέτησή σας". Τελικά τον Φεβ2021, έφτιαξα ένα δεύτερο paypal με άλλο email και τους έστειλα ικετευτικό email, μαζί με ότι case numbers μου είχαν δώσει επί ένα χρόνο, και είπα κάντε ό,τι θέλετε, μιλήστε με την τράπεζα της κάρτας, κάντε ρισετ τον κωδικό μου, ζητήστε μου ταυτότητα (έχω ξαναδώσει, όταν μου είπαν να την δώσω για να αποδείξω ότι δεν είμαι Ιρανός τρομοκράτης όσο σπούδαζα Κύπρο), μόνο βγάλτε το 2FA. Ε πρώτη φορά δεν έπεσα σε μ***κα υπάλληλο, και έβγαλε το 2FA και ξαναπέκτησα πρόσβαση. Κουλ και εύκολο το paypal, αλλά το support τους παναγία μου ε. 1
TheoAlex50 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 55 λεπτά πριν, kouraf16 είπε Μου συνέβη κάτι λιγότερο "κινηματογραφικό". Από Σεπτ2019 καταλάθος έκανα format το παλιό μου κινητό που είχε το 2FA app χωρίς να κάνω backup. Ιαν2020 κατάλαβα τι μαλακία είχε παιχτεί γιατί τότε χρειάστηκε να αγοράσω κάτι με paypal. Επί ένα χρόνο, μέχρι τον Ιαν2021 τους έπαιρνα τηλ (είχαν κλείσει τότε λόγω lockdown) έστελνα μηνύματα στο facebook, email, twitter και πάντα η απάντηση ήταν "μπες στο λογαριασμό σου για να μιλήσεις με support" - "μα δε μπορώ" - "αξιολογήστε την εξυπηρέτησή σας". Τελικά τον Φεβ2021, έφτιαξα ένα δεύτερο paypal με άλλο email και τους έστειλα ικετευτικό email, μαζί με ότι case numbers μου είχαν δώσει επί ένα χρόνο, και είπα κάντε ό,τι θέλετε, μιλήστε με την τράπεζα της κάρτας, κάντε ρισετ τον κωδικό μου, ζητήστε μου ταυτότητα (έχω ξαναδώσει, όταν μου είπαν να την δώσω για να αποδείξω ότι δεν είμαι Ιρανός τρομοκράτης όσο σπούδαζα Κύπρο), μόνο βγάλτε το 2FA. Ε πρώτη φορά δεν έπεσα σε μ***κα υπάλληλο, και έβγαλε το 2FA και ξαναπέκτησα πρόσβαση. Κουλ και εύκολο το paypal, αλλά το support τους παναγία μου ε. Επειδή μάλλον θα αλλάξω κινητό και εγώ σε λίγες μέρες, τι εννοείς με το 2fa? Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση εκτός από το να ξέρω τους κωδικούς πρόσβασης μου?
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 22 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Επειδή μάλλον θα αλλάξω κινητό και εγώ σε λίγες μέρες, τι εννοείς με το 2fa? Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση εκτός από το να ξέρω τους κωδικούς πρόσβασης μου? Μάλλον εννοεί πως αν αλλάξεις νούμερο, κατηργησε πρώτα το 2fa και αφού ενημερώσεις το προφίλ με το νέο νούμερο ενεργοποίησε το πάλι. Διότι σε διαφορετική περίπτωση θα απαιτείται confirmation code που θα στο στέλνει στο παλαιό νούμερο και θα μπλοκάρει όλη η διαδικασία μαζι με το account. 1
TheoAlex50 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε Μάλλον εννοεί πως αν αλλάξεις νούμερο, κατηργησε πρώτα το 2fa και αφού ενημερώσεις το προφίλ με το νέο νούμερο ενεργοποίησε το πάλι. Διότι σε διαφορετική περίπτωση θα απαιτείται confirmation code που θα στο στέλνει στο παλαιό νούμερο και θα μπλοκάρει όλη η διαδικασία μαζι με το account. Ααα κατάλαβα. Καλά νούμερο δεν πρόκειται να αλλάξω άρα όλα οκ.
Teos1994 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, kouraf16 είπε Μου συνέβη κάτι λιγότερο "κινηματογραφικό". Από Σεπτ2019 καταλάθος έκανα format το παλιό μου κινητό που είχε το 2FA app χωρίς να κάνω backup. Ιαν2020 κατάλαβα τι μαλακία είχε παιχτεί γιατί τότε χρειάστηκε να αγοράσω κάτι με paypal. Επί ένα χρόνο, μέχρι τον Ιαν2021 τους έπαιρνα τηλ (είχαν κλείσει τότε λόγω lockdown) έστελνα μηνύματα στο facebook, email, twitter και πάντα η απάντηση ήταν "μπες στο λογαριασμό σου για να μιλήσεις με support" - "μα δε μπορώ" - "αξιολογήστε την εξυπηρέτησή σας". Τελικά τον Φεβ2021, έφτιαξα ένα δεύτερο paypal με άλλο email και τους έστειλα ικετευτικό email, μαζί με ότι case numbers μου είχαν δώσει επί ένα χρόνο, και είπα κάντε ό,τι θέλετε, μιλήστε με την τράπεζα της κάρτας, κάντε ρισετ τον κωδικό μου, ζητήστε μου ταυτότητα (έχω ξαναδώσει, όταν μου είπαν να την δώσω για να αποδείξω ότι δεν είμαι Ιρανός τρομοκράτης όσο σπούδαζα Κύπρο), μόνο βγάλτε το 2FA. Ε πρώτη φορά δεν έπεσα σε μ***κα υπάλληλο, και έβγαλε το 2FA και ξαναπέκτησα πρόσβαση. Κουλ και εύκολο το paypal, αλλά το support τους παναγία μου ε. Αδερφέ εγώ δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Ίσα ίσα επειδή δεν ξέρω αγγλικά εβαλα φίλο μ να μιλήσει και ήταν πολύ εξυπηρετική. Πείρα απευθείας το λογαριασμό μου πισο και την ίδια ημέρα ενημερωτικό μαιλ ότι θα μου επιστρέψουν τα λεφτά που μου κλάπηκαν. 5 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Ααα κατάλαβα. Καλά νούμερο δεν πρόκειται να αλλάξω άρα όλα οκ. Αδερφέ αν έχεις ενεργοποιημένη την προστασία 2FA μέσο Authenticator απλώς απενεργοποίησετω και μετά στο νέο κινητό ξανά ενεργοποίησετω
9-11 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Στις 4/5/2021 στις 7:12 ΜΜ, kouraf16 είπε Μου συνέβη κάτι λιγότερο "κινηματογραφικό". Από Σεπτ2019 καταλάθος έκανα format το παλιό μου κινητό που είχε το 2FA app χωρίς να κάνω backup. Ιαν2020 κατάλαβα τι μαλακία είχε παιχτεί γιατί τότε χρειάστηκε να αγοράσω κάτι με paypal. Επί ένα χρόνο, μέχρι τον Ιαν2021 τους έπαιρνα τηλ (είχαν κλείσει τότε λόγω lockdown) έστελνα μηνύματα στο facebook, email, twitter και πάντα η απάντηση ήταν "μπες στο λογαριασμό σου για να μιλήσεις με support" - "μα δε μπορώ" - "αξιολογήστε την εξυπηρέτησή σας". Τελικά τον Φεβ2021, έφτιαξα ένα δεύτερο paypal με άλλο email και τους έστειλα ικετευτικό email, μαζί με ότι case numbers μου είχαν δώσει επί ένα χρόνο, και είπα κάντε ό,τι θέλετε, μιλήστε με την τράπεζα της κάρτας, κάντε ρισετ τον κωδικό μου, ζητήστε μου ταυτότητα (έχω ξαναδώσει, όταν μου είπαν να την δώσω για να αποδείξω ότι δεν είμαι Ιρανός τρομοκράτης όσο σπούδαζα Κύπρο), μόνο βγάλτε το 2FA. Ε πρώτη φορά δεν έπεσα σε μ***κα υπάλληλο, και έβγαλε το 2FA και ξαναπέκτησα πρόσβαση. Κουλ και εύκολο το paypal, αλλά το support τους παναγία μου ε. Join the club. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα