firestorm5031 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Καλησπερα σε λιγες μερες τελειωνει το συμβολαιο μου στην cosmote. πληρωνω 36 ευρω το μηνα με 50αρι ιντερνετ απεριοριστα σταθερα καποια λεπτα προς κινητα και διεθνη.. Ειμαι ΑΘΗΝΑ και στην περιοχη μου εχουμε οπτικες ινες .. σκεφτομαι μηπως αξιζει να βαλω wind γιατι με το ιδιο προγραμμα ειναι 26 ευρω το μηνα αλλα δεν ξερω αν αξιζει σαν εταιρια... εχει κανεις καμια γνωμη ή εμπειρια να με βοηθησει τι να βαλω?
TheoAlex50 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Ρώτα κανέναν φίλο σου με wind. Για να το έχουν τόσο χαμηλά μήπως η ταχύτητα δεν είναι όπως πρέπει? Εννοείται πως αν είσαι για απλό browsing δεν θα έχεις θέμα.
rhtoras Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Για εμένα εφόσον είσαι Αθήνα και με την προϋπόθεση οτι το internet είναι που σε καίει δες τους wisp παρόχους. Ξεκινάς από inalan και πας και σε άλλους ανάλογα την περιοχή. Yπάρχουν skytelecom και novellcom και άλλες πιο μικρές. Μπορείς να δεις και πράτεις αναλόγως. Η Skytelecom έχει και πρόγραμμα που δοκιμάζεις για ένα διάστημα και μετά πας αν θες. Θα δοκίμαζα τσάμπα να δω αν αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα