Προς το περιεχόμενο

3 στον αέρα S04Ε33: Συνέντευξη με τον Νίκο Καλλιάνη (Cosmote TV), Facebook, Spotify, LG και...Mortal Kombat


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Ξεχωριστό podcast το σημερινό, με τους "3 στον αέρα" να φιλοξενούν τον κ. Νίκο Καλλιάνη, εμπορικό διευθυντή της Cosmote TV.

Μαζί μιλάμε για τη "Νέα Cosmote TV" που συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας και η οποία αποτελεί το μέλλον της τηλεόρασης από τη στιγμή που βασίζεται σε streaming πλατφόρμα. Ο κ. Καλλιάνης μοιράζεται ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία μεταξύ των οποίων τα trends που δημιουργήθηκαν στην πανδημία, αλλά και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η νέα Cosmote TV. Παράλληλα ενημερωνόμαστε για το τι έρχεται το επόμενο διάστημα στην υπηρεσία, όχι μόνο σε επίπεδο περιεχομένου αλλά και λειτουργιών, όπως τα interactive στατιστικά κατά τη διάρκεια αγώνων.

Επόμενο θέμα η LG και η ενημέρωση που είχαμε από τη νοτιοκορεατική εταιρεία για την πορεία της στη χρονιά της πανδημίας, κυρίως σε ότι αφορά την κατηγορία των τηλεοράσεων και των λευκών συσκευών. Η εταιρεία ετοιμάζεται να φέρει τους δικούς της φορητούς υπολογιστές στην ελληνική αγορά αλλά και άλλες κατηγορίες προιόντων. Συνεχίζουμε με ΕΕΤΤ και την έναρξη δημόσιας διαβούλευσης που στόχο έχει την κατάργηση των δικτύων χαλκού και την επέκταση των δικτύων οπτικών ινών. Κλείνουμε με κινηματογραφική συζήτηση που περιλαμβάνει τις εντυπώσεις μας από το Mortal Kombat αλλά και τα Oscars.

Αναλυτικά

00:00 - Μπλα μπλα
00:50 - Σχόλια
07:30 - Συνέντευξη Νίκος Καλλιάνης από Cosmote TV
40:48 - LG
49:00 - Spotify
51:04 - Facebook
54:15 - YouTube
55:22 - ΕΕΤΤ
58:-05 - Mortal Kombat
1:00:52 - Oscars

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό θα ήταν όταν έχετε τέτοιους καλεσμένους να κάνετε μια προετοιμασία μαζεύοντας ερωτήσεις του κοινού. Τώρα 37 λεπτά ακούγαμε πράγματα που τον απλό χρήστη δεν τον ενδιαφέρουν. Κι εγώ όπως κι ο gkas1973 πχ θα ήθελα να μάθω τον λόγο που δεν υπάρχει η εφαρμογή της cosmote στο Apple TV 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...