kardasioa Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ασχοληθώ με πωλήσεις αντικειμένων στο ebay, περίπου 4-5 κιλά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω έχει να κάνει με το shipping worldwide και τα έξοδα αποστολής. Στις επιλογές του listing μου, μου έχει μόνο εταιρείες όπως FedΕx και USPS. Από λίγο search που έκανα στο insomnia, σε ένα παλαιότερο ποστ έλεγε πως μπορώ να στείλω μέσω ΕΛΤΑ, ωστόσο δε βλέπω το ΕΛΤΑ στο ebay. Θα μπορούσε κάποιος που έχει ασχοληθεί με αυτό, να με καθοδηγήσει κάπως στα πρώτα μου βήματα; Είμαι τόσο νέος στο όλο θέμα που δεν ξέρω ούτε τι να ρωτήσω. (Για τις καλύτερες απαντήσεις, θα στείλω δωράκι από αυτά που θα πουλάω! Διακοσμητικά χώρου είναι) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας, και συγνώμη για τις "χαζές" μου ερωτήσεις αλλά πραγματικά νιώθω χαμένος. Χρήστος.
Kostasallinone Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Εγώ πουλάω μέσω ebay Γερμανίας. Όλα τα ebay το ίδιο είναι σαν ένας ενιαίος χώρος αλλά χρησιμοποιώ το Γερμανικό λόγο ευρώ. Ταυτόχρονα έχω ανοιχτό και το Αγγλικό ώστε να ξέρω τι πατάω μιας και Γερμανικά δεν γνωρίζω, βέβαια τώρα τελευταία έχω και του goolge tranlsate με την κάμερα για επιτόπου μετάφραση. Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς με ebay που δεν έχει ευρώ μιας και θα χάσεις σε ισοτιμία. Όπως είπα δεν παίζει ρόλο σε ποιο ebay έγινε η καταχώριση, θα φαίνεται παντού. Στο θέμα της αποστολής εγώ βάζω τις επιγραφές που δεν αναφέρουν εταιρίες όπως standard shipping, economy κοκ, προσέχω βέβαια οι ημερομηνίες στην παράδοση να συμπίπτουν. Καλύτερα να φτάσει πιο νωρίς έχοντας βάλει παράδοση σε 5- 10 ημέρες, παρά το αντίθετο.
DimosthenisG Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Θα πας στα shipping options και θα βάλεις εσύ ότι επιλογή θες πχ worldwide shipping και μια τιμή. Και μετά θα στέλνεις με ΕΛΤΑ με tracking number. Απλά να ξέρεις πλέον δεν συμφέρει το eBay, μεγάλες κρατήσεις PayPal και ακριβά μεταφορικά. Μόνο να αγοράζεις αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα