cumulus Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Αν και ειμαι σιγουρος οτι εχασα τα χρηματα ,γραφω εδω μπας και ειμαι τυχερος. Πριν ενα χρονο αγορασα απο seller μεσω amazon ενα σερβερ.Προχθες σταματησε να λειτουργει και ειναι μεσα στην εγγυηση.Ο πωλητης μετα απο 2 δικα μου email δεν απαντησε.Στο τσατ που εκανα προχθες με το amazon μου ειπαν οτι θα στειλουν αυτοι email,αλλα πηρα ξανα ,ξερετε τι. Το amazon μου λεει τωρα οτι δεν μπορει να κανει τιποτα,μια δε υπαλληλος μου ειπε να ζητησω πισω τα χρηματα απο την καρτα μου,ενα χρονο μετα! Αν και δεν νομιζω εχει κανεις καμια αλλη ιδεα; Δυστυχως emai για βοηθεια δεν εχουν πια.
cumulus Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 17 λεπτά πριν, dpolal είπε Δεν επισκευάζεται ;; Ειναι σε εγγυηση και αυτο ζηταω να μου το επισκευασει ,δεν ζηταω ενα χρονο μετα καινουργιο,αλλα δεν απανταει και ουτε προκειται .Δεν ξερω εδω αν μπορω να βρω καποιος να το επισκευασει ,qnap server ειναι και ας πληρωσω .Motherboard θελει αλλα δυστυχως δε βρισκω πουθενα να αγορασω,ουτε στο eBay.
Nabuko Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Μήπως να ρωτήσεις στο support εδώ? https://www.qnap.com/en/where-to-buy/europe-cis/greece/nas-distributor
kostasbm Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 ο σελλερ ειναι καταστημα ??? αν ειναι καταστημα και εχεις γραπτη εγγυηση μπορεις να κανεις αμφισβητηση συναλλαγης γιατι αθετηση ορων συναλλαγης .... μπορεις και τηλέφωνικα στη καρτα σου.... εκτος και αν βρεις ακρη και την επισκευασεις και δε θες να μπεις σε διαδικασια
dpolal Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 56 λεπτά πριν, cumulus είπε Ειναι σε εγγυηση και αυτο ζηταω να μου το επισκευασει ,δεν ζηταω ενα χρονο μετα καινουργιο,αλλα δεν απανταει και ουτε προκειται .Δεν ξερω εδω αν μπορω να βρω καποιος να το επισκευασει ,qnap server ειναι και ας πληρωσω .Motherboard θελει αλλα δυστυχως δε βρισκω πουθενα να αγορασω,ουτε στο eBay. Ακόμα και αν απαντούσε, η αποστολή/παραλαβή αντικειμένων από Αγγλία έχει γίνει πλέον κάτι σαν το στοίχημα με το τελωνείο. Καλύτερα να απευθυνθείς στο support της Qnap, όπως σε προέτρεψαν, μήπως και μπορέσουν να βοηθήσουν.
cumulus Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 22 λεπτά πριν, kostasbm είπε ο σελλερ ειναι καταστημα ??? αν ειναι καταστημα και εχεις γραπτη εγγυηση μπορεις να κανεις αμφισβητηση συναλλαγης γιατι αθετηση ορων συναλλαγης .... μπορεις και τηλέφωνικα στη καρτα σου.... εκτος και αν βρεις ακρη και την επισκευασεις και δε θες να μπεις σε διαδικασια Ενα χρονο μετα γινεται αμφισβητηση; Η qnap με email μου εχει πει οτι υποχρεωμενος να το επισκευασει δωρεαν . 12 λεπτά πριν, dpolal είπε Ακόμα και αν απαντούσε, η αποστολή/παραλαβή αντικειμένων από Αγγλία έχει γίνει πλέον κάτι σαν το στοίχημα με το τελωνείο. Καλύτερα να απευθυνθείς στο support της Qnap, όπως σε προέτρεψαν, μήπως και μπορέσουν να βοηθήσουν. Αυτο με το τελωνειο το σκεφτηκα και εγω αλλα πιστευα οτι μπορει να μου εστελναν καποια βεβαιωση .Να ξεκαθαρισω οτι μιλαμε για πανακριβο σερβερ γιαυτο το κυνηγαω.Δυστυχως στο φορουμ της qnap υπαρχουν πολλοι χρηστες με το ιδιο προβλημα και ολοι λενε οτι μαλλον ειναι μαζικο .
kostasbm Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, cumulus είπε Ενα χρονο μετα γινεται αμφισβητηση; Η qnap με email μου εχει πει οτι υποχρεωμενος να το επισκευασει δωρεαν . ναι , η τράπεζα δεν μπορεί να του αρνηθεί , γιατί είναι θέμα εγγύησης που ισχύει για 2 χρόνια αν θα έχει αίσιο τέλος δεν μπορώ να πω.....αλλά δε χάνει και τίποτα ούτε κοστίζει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα