Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.. θέλω να αγοράσω κάρτα γραφικών για χρήση γραφείου από σκρουτζ για πλοήγηση στο διαδίκτυο και για ταινίες 1080HD μέσο vlc Player. Το pc είναι παλιό και χάλασε η κάρτα που είχε πάνω sapphire 4870 που με κάλυπτε αρκετά και θέλω κάτι παρόμοιο σε απόδοση. Το bugget είναι   max 100 ευρώ αλλά υπάρχουν και κάρτες στο σκρουτζ που αρχίζουν από 35 ευρω και δεν ξέρω κατα πόσο με καλυπτουν και αν είναι συμβατές με τη motherboard που έχω.. Αξίζει δηλαδή η αγορά μια κάρτας πχ στα 50 ευρώ η θα έχω θέμα με θερμοκρασίες πχ??

Όσο ποιο οικονομική τόσο το καλύτερο για μένα.. 

Η motherboard και Cpu

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. 

Επεξ/σία από vagelis2019
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε

Το pc είναι παλιό

αλλά καλό!

14 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε

θα έχω θέμα με θερμοκρασίες πχ??

Έχει καλό airflow το κουτί;

Τι εισόδους έχει η οθόνη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κουτί έχει ένα μεγάλο φαν μπροστά και πίσω ένα μικρό είναι το hafx της cooler Master  το είχα πάρει για να μείνει.. 

Η οθόνη έχει hdmi vga dvi Samsung syncmaster t220hd

Επεξ/σία από vagelis2019
Δημοσ.

Εντάξη φαίνεται!

Σε πολύ βασική και οικονομική κάποια από αυτές.

Κοίταξα και για 1030, αλλά... από 60-70ε που είχαν πριν λίγο καιρό, πλέον η πιο φθηνή ξεκινά από 105ε.

• Like 1
Δημοσ.

Οτι είπε ο Τέρης. Αν βλέπω καλά δυστυχώς η 710 δεν πιάνει σε επιδόσεις την 4870 αλλά με την τρέλα που επικρατεί στις gpu δεν υπάρχει κάτι άλλο οικονομικό εκεί γύρω. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει πρόβλημα για πλοήγηση και προβολή ταινιών σε 1080p.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία λίγο καλύτερη της 710 η 730. Αν υπάρχει δυνατότητα να ανεβείτε στα 120ε παίρνετε τη GT1030, κάρτα 2 φορές καλύτερη της HD4870!

*Όσες κάρτες έβαλα είναι διαθέσιμες και είναι οι εκδόσεις με GDDR5 μνήμη.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή είναι παλιό το pc αυτές οι κάρτες τρέχουν σε legacy bios η μόνο σε uefi? μην έχω κάνα θέμα και την ανοίξω και μετά δεν μπορώ να την επιστρέψω.. Κάπου διάβασα ότι η σειρά 700 της Nvidia δεν τρέχει σε legacy bios.. Άλλοι λένε ότι τρέχει.. ιδέα δεν έχω guys.. 

Δημοσ.

Από προσωπική μου εμπειρία σε 775 μητρικές (μία γενιά πριν την 1366) έχω τοποθετήσει GT710 και GTX750Ti. Σίγουρα μέχρι 1050Ti υποστηρίζονται κανονικά.

Δημοσ.

H 710 είναι αρκετά παλιά κάρτα, δύσκολο να είναι μόνο uefi bios. Αν θες να είσαι σίγουρος, όταν καταλήξεις πια κάρτα θα πάρεις, πέρνα από το site με τον αριθμό του μοντέλου για επιβεβαιώση ή ρώτα στο κατάστημα πριν προβείς σε αγορά και σε περίπτωση που δεν παίξει έχεις δικαίωμα επιστροφής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η MSI GT710 για κάποιο ανεξήγητο μέχρι στιγμής λόγο δεν παίζουν σε δύο μέλη με 775 και AM2 μητρικές.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, nickol-us είπε

H 710 είναι αρκετά παλιά κάρτα, δύσκολο να είναι μόνο uefi bios. Αν θες να είσαι σίγουρος, όταν καταλήξεις πια κάρτα θα πάρεις, πέρνα από το site με τον αριθμό του μοντέλου για επιβεβαιώση ή ρώτα στο κατάστημα πριν προβείς σε αγορά και σε περίπτωση που δεν παίξει έχεις δικαίωμα επιστροφής.

Εννοείς στο site του κατασκευή της κάρτας έτσι αυτή πχGV-N730D5-2GL δεν βρήκα να λέει κάτι για uefi η legacy support.. Αν ανοίξω την συσκευασία δεν νομίζω να μπορώ να την γυρίσω πίσω...αλλα θα ρωτήσω και στο κατάστημά... 

35 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Η MSI GT710 για κάποιο ανεξήγητο μέχρι στιγμής λόγο δεν παίζουν σε δύο μέλη με 775 και AM2 μητρικές.

Να αυτά δεν μου αρέσουν.. 

Δημοσ.

Ναι αυτό εννοώ. Από την στιγμή που δεν αναφέρει τίποτα δεν βλέπω να έχεις πρόβλημα. Μπορείς να δεις επίσης κριτικές, ποιοί την χρησιμοποίησαν και σε τι σύστημα. Μπορείς να ψάξεις το μοντέλο στο σκρουτζ + legacy bios support.

Δημοσ.

Γενικά πριν λίγο που είδα στις αγγελίες, πέτυχα μια 730 στα 40 ευρώ που είναι σε εκκρεμότητα. Οπότε τσέκαρε και αγγελίες γενικά για low budget κάρτες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, vagelis2019 είπε

Εννοείς στο site του κατασκευή της κάρτας έτσι αυτή πχGV-N730D5-2GL δεν βρήκα να λέει κάτι για uefi η legacy support.. Αν ανοίξω την συσκευασία δεν νομίζω να μπορώ να την γυρίσω πίσω...αλλα θα ρωτήσω και στο κατάστημά... 

Να αυτά δεν μου αρέσουν.. 

Πριν λίγο καιρό έβαλα σε παλιό pc  775 μια gt 710 1 gb ddr3 , για βίντεο 1080p, σερφαρισμα είναι μια χαρά. Τα win10 την αναγνώρισαν μέσα σε 1-2 λεπτά. Ψάξε λίγο στο Google αν η μητρική σου έβγαλε ποτέ θέμα με gt710 και αν όχι πάρε την πιο φτηνή που θα βρεις. Εγώ την πήρα από παιδί στο ινσομνια με 25+ 5 ευρώ μεταφορικά.

Επεξ/σία από fotaras76

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...