Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, aXer είπε

Το πρώτο πάντως λέει "ανοίγει", και όχι άνοιξε όπως έγραψες στο προηγούμενο post.

Ειδικότερα από σήμερα 5 Ιουλίου έως και την Τρίτη 20 Ιουλίου:

• Θα ανοίξει ξανά η πλατφόρμα για αρχικές και τροποποιητικές δηλώσεις Ιανουαρίου – Απριλίου 2021. Μεταξύ αυτών, και για υποβολή αρχικών δηλώσεων για υπεκμισθώσεις ενός ακινήτου.

Thanks anyway

Επεξ/σία από Joshua21
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aXer είπε

... Τι μπορώ να απαντήσω σε αυτό... Οκ.

Δεν χρειάζεται να απαντήσεις κάτι αν δεν θέλεις, εγώ απλά επισήμανα ότι αυτό που είχες γράψει - και ειδικά έτσι όπως το είχες διατυπώσει - δεν ισχύει. Όλα τα site γράφουν ότι ΘΑ ανοίξουν οι τροποποιητικές, κανένα δεν γράφει πως ήδη άνοιξε.

Δημοσ.

@aXer καλησπερα η πλατφορμα δεν εχει ανοιξει μεχρι και τωρα, ειπαν μεσα στην μερα..

περιμενουμε νεοτερα ..  εγω ακομα δεν γνωριζω αν το κρατος εχει δωσει χρηματα στον ΟΠΑΠ

Δημοσ.

Μπαίνω καθημερινά στο taxis.
ΣΗΜΕΡΑ μόλις (μετά από τις 05/07 που λέγαν ότι άνοιξε η πλατφόρμα για διορθώσεις) είδα ότι είναι διαθέσιμες οι διορθώσεις για Μάρτιο - Μάιο 2020
Παρόλα αυτά πάλι δεν έχω κάποια πληροφόρηση για την "Υπεκμίσθωση" και ούτε με αφήνει να την τσεκάρω (disabled checkbox).

Άντε να δούμε....

Δημοσ.

θα απαντήσω μόνο σε 1. Αν επιλέγεις λογιστή βάσει κόστους, τότε θα τα πληρώσεις πολλαπλά μελλοντικά. Σε ένα λογιστή πληρώνεις τις εργατοώρες που θα ασχοληθεί με σένα και φυσικά τη γνώση του. Αν κόψεις απο αυτό το κόστος, σίγουρα κόβεις σε εργατοώρες και ενδεχομένως σε γνώσεις.

Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που απλά είναι μ@λ@κ@ς. Σε γενικές γραμμές όμως, ισχύει ότι έγραψα.

Οπότε? Βρες καλό λογιστή και πλήρωσε τον σωστά. 

Στις 4/5/2021 στις 4:06 ΜΜ, TheoAlex50 είπε

Σας κλείνει το τηλέφωνο ο λογιστής? Δεν σηκώνει καταγγελία αυτό? ( και προφανώς θέλετε νέο λογιστή) 

Για ρώτα και τη μεριά του λογιστή να δω κάτι που θέλω...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμεις εχουμε κανει εξωδικο στον ΟΠΑΠ και ετσι τουλαχιστον δεν εχουμε φορολογηθει για τα  ενοικια που δεν εισπραξαμε το 2020

και απο σεπτεμβρη θα κανουμε αγωγη για μα εισπραξουν τα ενοικια του 2020 2021

εκεινο που δεν ξερω και θα ηθελα να ρωτησω

ειναι αν θα επρεπε να κινηθω νομικα εναντια  στο κρατος, γιατι πιστευω με μια μικρη παρεμβαση να ειχε λυση το θεμα και οχι να υποστουμε τα εξοδα του δικαστηριου ,επιπλεον παρολα αυτα πιστευω οτι αν παμε δικαστικος θα δικαιωθουμαι 100%

Δημοσ.

Η αδερφή μου τίποτα ακόμα. Μάλιστα της δώσανε 60% Ιούνιο και ολόκληρο Ιούλιο αλλά ξαναεπικοινώνησαν και είπαν οτι κανονικά έπρεπε να μην δώσουν τίποτα για αυτούς τους μήνες και θα αφαιρεθούν από τους επόμενους.

😵

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...