Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μετα απο format κατεβασα την εκδοση για pc αλλα δεν μμπορω να την κανω να δουλεψει στο pc Εχω κινητο samsung A71 Μου βγαζει τα παρακατω
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Τι προβλημα εχεις δηλαδή;Απο το κινητό κάνεις ότι πρέπει
Adrian Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Αν σκανάρεις με το κινητό το QR δεν λειτουργεί; Δεν λειτουργεί η κάμερα του κινητού; Αν στείλεις το κωδικό στον εαυτό σου με το gmail και το ανοίξεις απ'το κινητό; Δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα.. Το ξέρεις ότι πρέπει να το έχεις και στο κινητό, σωστά; Επεξ/σία 5 Μαΐου 2021 από Adrian
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Φυσικα και το εχω και στο κινητο ,Σκανιαρω με το Camscan αλλα το σωζει σαν pdf Στελνω τον κωδικο αλλα δεν γινεται κατι
Petros Electron Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δοκιμασε με αλλη εφαρμογή να το σκαναρεις, η μπες στις ρυθμίσεις του Camscan και δες αν μπορεις να απενεργοποιήσεις το σώσιμο ως .pdf
xaratsi Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Ποια αλλη εφαρμογη ρε παιδια στο viber στο κινητο--->περισσοτερα-->πανω δεξια εχει το QR scanner το πατας,μετα στοχευεις την οθονη του υπολογιστη και τελος 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, xaratsi είπε Ποια αλλη εφαρμογη ρε παιδια στο viber στο κινητο--->περισσοτερα-->πανω δεξια εχει το QR scanner το πατας,μετα στοχευεις την οθονη του υπολογιστη και τελος Αυτο ηταν .Ευχαριστω πολυ . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα