Προς το περιεχόμενο

Θέμα με νέα σύνδεση ίντερνετ σε νησί


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στην ομάδα,

Παιδιά βοήθεια!!! Μετακόμισα στην Αμοργό για ορισμένο χρονικό διάστημα αφού μου το επιτρέπει τώρα η κατάσταση με την απομακρυσμένη τηλεργασία. Το θέμα μου είναι λοιπόν πως ενώ υπέγραψα το συμβόλαιο και ενημερώθηκα πως θα μεταβεί κάποιος τεχνικός από την Νάξο στο νησί βρίσκομαι ακόμη χωρίς ίντερνετ. Ο τεχνικός από την Νάξο λοιπόν με κάλεσε την Μ. Τρίτη ή Μ. Δευτέρα και με ενημέρωσε πως μέχρι Μ. Πέμπτη θα έχει πάει στο σπίτι. Επίσης με παρακάλεσε να του βρω και το νούμερο που είχε το σπίτι για να τον διευκολύνω στην όλη διαδικασία. Μ.Πέμπτη λοιπόν δεν με κάλεσε κανείς και έκτοτε περιμένω τηλέφωνο από αυτόν τον τεχνικό....Βέβαια είχαμε και τις αργίες μέχρι την Τρίτη αλλά εχτές περίμενα έστω μια ενημέρωση. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής, αφου εχτές έφαγα άκυρο από την εξυπηέτηση πελατών και μ είπαν πως πρέπει να περιμένω, μήπως γνωρίζει κανείς σας κάποια άλλη οδό να εξυπηρετηθώ πέρα από την hotline, δηλαδή μέσω κάποιου email ή συγκεκριμένου ατόμου. Το θεωρώ απαράδεκτο εν έτη 2021να βρίσκομαι στο "έλεος" ενός και μόνο ανθρώπου που βρίσκεται σε άλλο νησί και δεν επικοινωνεί καν μαζί μου.

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα που πήγες εκει σιγα σιγα θα προσαρμοστείς στους ρυθμούς, μην ξεχνάς οτι κάποιος για να ερθει πρεπει να ταξιδέψει με πλοίο.

Μαθε κανενα τηλέφωνο απο τον οτε προσωπικό ή του τμήματος της Νάξου που εξυπηρετεί το νησί σου για να εχεις άμεση επαφη ή ρωτα τους γείτονες

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πλοια εχει καθε μερα,

το θεμα ειναι οτι μαζευουνε βλαβες κτλπ για να ερθει στο νησι..

περα απο υπομονη δεν νομιζω να γινεται κατι αλλο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...