Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, apostolisk86 είπε

Σαφώς και το Miui είναι το χειρότερο Android skin, αλλά πλέον οι διαφορές είναι μικρές. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο Android skin/fork που θα πρέπει να αποφεύγεται. 

Κοιτα , εχω δουλεψει και huawei (emui) και xiaomi (miui) και κινητα με πιο "καθαρα" android skins. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στα "καθαρα" android skins θα αναγκαστεις καποια στιγμη να βαλεις 3rd party apps για καποιες πολυ απλες καθημερινες εργασιες. Στα custom skins των εταιριων , υπαρχουν αυτα. Οπως επισης και καποια προεγκατεστημενα προγραμματα που ομολογουμενως καποια στιγμη θα τα βαλεις. Π.χ. πυξιδες , ξυπνητηρι , gallery , clock , file manager , recorder , weather κλπ κλπ.

Για μενα λοιπον , ενα custon skin δεν με ενοχλει , εφοσον δεν βαραινει το κινητο. Δεν εχει bugs. Δεν εχει διαφημισεις. Δεν εχει προβληματα.
Δεν ξερω τι εκανε το miui παλιοτερα , πλεον ειναι μια απο τα ιδια με τα υπολοιπα skins των υπολοιπων εταιριων...σε γενικες γραμμες.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι θα πρότεινα το xiaomi redmi 9t (όχι note) αν μπορει να ξεφύγει λίγο από τους όρους που βάζει 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, @lexunder είπε

επίσης για το RealMe 7

Αν βλεπω καλα το realme 7 ειναι εκτος μπατζετ. Το realme 7i ειναι εντος , αλλα το θεωρω σπαταλη χρηματος. Με λιγο πανω απο τις 6 ιντσες , χτυπας το huawei p smart 2020 4/128 , τιμιο κινητο. Για το tcl 10l δεν εχω ιδία αποψη , αλλα γενικως τελευταια η TCL εχει βγαλει καλα κινητα για την κατηγορια τους...

7 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε

Εγω παλι θα πρότεινα το xiaomi redmi 9t (όχι note) αν μπορει να ξεφύγει λίγο από τους όρους που βάζει 

Kαλο και αυτο , εντος μπατζετ , ξεφευγει στην οθονη βεβαια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mphxths είπε

Αν μιλας , τουλαχιστον μην λες ασυναρτησιες. Γινεσαι επικινδυνος παραπληροφορωντας.

36 λεπτά πριν, mphxths είπε

Αυτα ειναι τα απτα στοιχεια ? Παραπληροφορεις. Εισαι επικινδυνος.

Χαλάρωσε αδερφέ, για διαφημίσεις σε κινητά αναφέρεται. Τι επικίνδυνος λες? λες και σου είπε να πιεις χλωρίνη για να σκοτώσεις τον κορωνοιό.

Α ναι. Και όταν λες κάτι να το εννοείς και φυσικά ισχύει και για σένα ε? 

17 ώρες πριν, mphxths είπε

Μαθε να εκφερεις ανθρωπινα και πολιτισμενα την προσωπικη σου αποψη

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Χαλάρωσε αδερφέ, για διαφημίσεις σε κινητά αναφέρεται. Τι επικίνδυνος λες?

Χαλαρωσε αδελφε , για κατι_που_δεν_ισχυει σε κινητα αναφερεται. Αν τον πιστεψει καποιος , ναι γινεται επικινδυνος. Επηρεαζει την αγορα του. Και δημιουργει διασπορα ψευδων ειδησεων. Τεχνολογικο φορουμ ειναι εδω. Δεν ξερω αν το πηρες χαμπαρι. Αδιανοητο να κυκλοφορουν ανυποστατες πληροφοριες (τεχνολογικου περιεχομενου).

21 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Α ναι. Και όταν λες κάτι να το εννοείς και φυσικά ισχύει και για σένα ε? 

Δεν καταλαβα τι γραφεις εδω. Υπαρχει συντακτικο και νοηματικο προβλημα. Σορρυ. Αυτα που λεω εγω , παντως , περι οτι δεν υπαρχουν διαφημισεις στα xiaomi πλεον , δεν ειναι προσωπικες αποψεις. Ειναι αποδεδειγμενες πληροφοριες. 
Το αν με ενοχλει ή οχι κατι σε ενα κινητο , ειναι αλλη ιστορια και φυσικα προσωπικες αποψεις. Δεν ισχυουν για ολα τα κινητα , ουτε καν της ιδιας μαρκας και φυσικα δεν θα τα τσουβαλιασω ολα. Οπως αυτο που εγραψε ο πελατης σου (δικηγορος του δεν εισαι ?) , οτι το ταδε πραγμα που κανει το κινητο τον ... εκνευρισε και για αυτο το σουταρε.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mphxths είπε

Δεν καταλαβα τι γραφεις εδω. Υπαρχει συντακτικο και νοηματικο προβλημα. Σορρυ.

Δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφεις ΕΣΥ ο ίδιος? Μάλιστα. Κατάλαβα. Ας το ξαναβάλω άλλη μία

18 ώρες πριν, mphxths είπε

Μαθε να εκφερεις ανθρωπινα και πολιτισμενα την προσωπικη σου αποψη

Πάρε το σπαθάκι και την μπέρτα σου και βγες να υπερασπιστείς την κακομοίρα xiaomi από τους κακούς insomniacs. Από σένα κρέμεται η τύχη της

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφεις ΕΣΥ ο ίδιος? Μάλιστα. Κατάλαβα. Ας το ξαναβάλω άλλη μία

Οταν θες να σχολιασεις κατι , βαζεις την παραθεση πριν το σχολιο. Ετσι κανουν οι νοημοντες ανθρωποι.

4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Πάρε το σπαθάκι και την μπέρτα σου και βγες να υπερασπιστείς

τον κακομοιρο osfp1978. Εκτος και αν μιλαμε για το ιδιο προσωπο με δυο accounts. Για να γινει μια αναφορα να τσεκαρουν IPs οι moderators...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mphxths είπε

Αυτα ειναι τα απτα στοιχεια ? Παραπληροφορεις. Εισαι επικινδυνος.

Συγκρινεις το p40 lite με... ποιο ? Ουτε καν αναφερεις μοντελα κινητων που κραζεις τοση ωρα παραπληροφορωντας. Αν δεχτουμε οτι συγκρινεις κινητα με ιδιας χωρητικοτητας μπαταρια , το p40 lite δεν εχει google services , πραγμα που το καθιστα λιγοτερο ενεργοβορο. Να συγκρινεις ομοια πραγματα λοιπον. Οχι μπαμιες με μπανανες.

Μιλας για το note 9s προφανως. Δηλαδη μιλας για ενα μοναδικο μοντελο και ενα μοναδικο κομματι. Αυτο που ειχες εσυ. Και αναφερεσαι σε κατι που εκανε και σε εκνευριζε. Οχι δηλ ελαττωμα , αλλα κατι που απλα εκνευριζε εσενα. Και βασει αυτου του γεγονοτος και βασει της δικης σου προσωπικης εμπειριας με το συγκεκριμενο μοντελο και συγκεκριμενο ενα μοναδικο κομματι , εσυ κραζεις ολα τα xiaomi κινητα.

Παραπληροφορεις. Εισαι επικινδυνος. Ελπιζω το νουμερο στο nickname σου να μην υποδηλωνει ημερομηνια γεννησης , γιατι δεν θα εχεις κανενα ελαφρυντικο. Ας συμφωνησουμε οτι υποδηλωνει , βαθμους παραπληροφορησης. Καλυτερα θα ειναι για ολους μας. Ειδικα εσενα.

Ναι αγαπητε μου το note 9s ειχα....Οι ενοχλητικες διαφημισεις ζουν και βασιλευουν.Χρησιμοποιω opera και youtube vanced με απολυτη εποτυχια αλλα στο miui ΔΕΝ καταφερα να τις απενεργοποιησω....Ειχα δουλεψει για κινητο αντικαταστασης ενα note 4x απλα πιστεψα οτι ολα ειχσν εξαφανιστει με τις νεες εκδοσεις miui αλλα τελικα ΔΕΝ.

Aν δεν κανω λαθος ολα τα xiaomi τρεχουν miui αρα γιατι τα αλλα μοντελα ειναι διαφορετικα;Οι εποχες android one εχουν περασει...Στο κειμενο μου ανεφερα οτι δεν ειχα ελαττωματικο μοντελο αλλα απλα πραγματα που με εκνευρισαν αφανταστα....

Αρα ποιος ειναι επικινδυνος;Και δεν εχω σχεση με πελατες και δικηγορους,το παληκαρι ειπε το αυτονοητο.....

Και ο τιτλος μου ναι ειναι η ηλικια μου.Δεν μιλας με παιδαρελι,μιλας με ανθρωπο που το πρωτο του κινητο ηταν ενα eicsson t10 το 1999.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Aν δεν κανω λαθος ολα τα xiaomi τρεχουν miui αρα γιατι τα αλλα μοντελα ειναι διαφορετικα;

Και στο δικο μου λοιπον redmi note 9 pro , που ειναι παρομοιο στα specs με το note 9s και αρα ιδιας εποχης και ιδιου λογισμικου γιατι δεν εχει ουτε μιση διαφημιση ? Εχεις μπερδευτει. Αλλο διαφημισεις στο ΥΤ και αλλο διαφημισεις στο ιδιο το λογισμικο (miui) που καποτε υπηρχαν σε παλιοτερα xiaomi μοντελα και εκδοσεις του miui.
Πλεον αυτες δεν υπαρχουν. Στο ΥΤ δεν ξερω τι γινεται , δεν ασχολουμαι με το ΥΤ στο κινητο. Λογικα εχει διαφημισεις αν κρινω απο το ΥΤ στον Η/Υ μου.

5 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

αλλα απλα πραγματα που με εκνευρισαν αφανταστα....

Και καποιος παιρνει κινητο με κυρτη οθονη και εκνευριζεται και το πουλαει. Τι παει να πει αυτο ? Οτι το κινητο ειχε προβλημα ? Οτι εκανε κατι λαθος ?
Επειδη δεν εισαι παιδαρελι , διαβασε αυτα που γραφω και σκεψου τι λες. Μην γινεις εγωιστης και επιμεινεις σε λαθος πραγματα.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mphxths είπε

Αν βλεπω καλα το realme 7 ειναι εκτος μπατζετ. Το realme 7i ειναι εντος , αλλα το θεωρω σπαταλη χρηματος. Με λιγο πανω απο τις 6 ιντσες , χτυπας το huawei p smart 2020 4/128 , τιμιο κινητο. Για το tcl 10l δεν εχω ιδία αποψη , αλλα γενικως τελευταια η TCL εχει βγαλει καλα κινητα για την κατηγορια τους...

Δυστυχως....εδω θα συμφωνησω μαζι σου τιμιο το p smart 2020 που τρεχει κανονικα play store και θα προσθεσω στην εξισωση και το honor 9x lite.....

Αν εχεις δει τα στοιχεια πωλησεων του πρωτου τριμηνου στην Ελλαδα,θα δεις οτι η tcl εχει περιπου 250% ανοδος και η realme 400% συγκριτικα με την αντιστοιχη περιοδος περσι....

1 λεπτό πριν, mphxths είπε

Και στο δικο μου λοιπον redmi note 9 pro , που ειναι παρομοιο στα specs με το note 9s και αρα ιδιας εποχης και ιδιου λογισμικου γιατι δεν εχει ουτε μιση διαφημιση ? Εχεις μπερδευτει. Αλλο διαφημισεις στο ΥΤ και αλλο διαφημισεις στο ιδιο το λογισμικο (miui) που καποτε υπηρχαν σε παλιοτερα xiaomi μοντελα και εκδοσεις του miui.
Πλεον αυτες δεν υπαρχουν. Στο ΥΤ δεν ξερω τι γινεται , δεν ασχολουμαι με το ΥΤ στο κινητο. Λογικα εχει διαφημισεις αν κρινω απο το ΥΤ στον Η/Υ μου.

Δεν εχω μπερδευτει καθολου...Το ΥΤ εχει κανονικα διαφημισεις αλλα χρησιμοποιω το ΥΤ vanced που ειναι το ιδιο χωρις διαφημισεις και φυσικα δεν υπαρχει στο play store.....

Μιλαω για διαφημισεις μεσα στο miui.....Ειχαμε τα ΙΔΙΑ τηλεφωνα μονο η καμερα αλλαζει....Ειχα 48 αντι 64....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε nova 5T μεταχειρισμένο στα 150-170 και θα είσαι μια χαρά. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Δεν έχει νόημα να πάρεις κάτι καινούριο σε αυτά τα χρήματα, πραγματικά το κόλλημα κάποιων με τα καινούρια δεν έχει νόημα. Αν θέλεις οπωσδήποτε καινούριο παρε το Χ3 pro από banggood, αλλά πάλι το κόλλημα αγοράς μόνο από Ελλάδα δεν έχει πάλι νόημα. Σε βλέπω να καταλήγεις σε κάνα remdi 8 και να λες και ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Macosj
Δημοσ.

και εδώ βλέπουμε την ζημιά στην xiaomi που έχει γίνει απο τις παραεισαγωγές και τις rom που βάζουν τα μαγαζιά σε αυτά τα τηλέφωνα. 

Ναι κανονικά διαφημίσεις δεν υπάρχουν, αλλά αν έχουν βγάλει τα μάτια στην ρομ μια χαρά θα έχεις διαφημίσεις, η μπαταρία θα κρατάει λιγότερο, θα ξέρει ο κινέζος πότε κατουράς και πάει λέγοντας. 

Ίδια τηλέφωνα, άλλες εμπειρίες. Απο την άλλη πάλι καλά γιατί βγάζουμε κανα φράγκο όσοι τα φτιάχνουμε. 

Στην πραγματικότητα όμως τα χιαομι όχι απλά είναι μια χαρά κινητά αλλά σκύλοι μαύροι στην αντοχή. Εκτός της μπαταρίας που στα 2 χρόνια παθαίνει κοκομπλόκο. Μικρό κακό όμως.

Δημοσ.

Εγώ πάντως σε Xiaomi (Miui 12) από Infoquest είχα διαφημίσεις. Όχι στο UI/Launcher (όπως πχ στο Indian/Chinese version), αλλά στα προεγκατεστημένα system apps (file manager, security, cleaner κλπ). Και διακριτικές αλλά και full screen διαφημίσεις.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, apostolisk86 είπε

Εγώ πάντως σε Xiaomi (Miui 12) από Infoquest είχα διαφημίσεις. Όχι στο UI/Launcher (όπως πχ στο Indian/Chinese version), αλλά στα προεγκατεστημένα system apps (file manager, security, cleaner κλπ). Και διακριτικές αλλά και full screen διαφημίσεις.

Σαφώς και υπάρχουν διαφημίσεις στα system apps. Άσε τον άλλο να λέει πως δεν υπάρχουν πια. Προφανώς αυτός εννοεί να σου πετάει διαφημίσεις στο άσχετο. Αυτά ναι δεν υπάρχουν αλλα οι εφαρμογές της Xiaomi έχουν διαφημίσεις. Προφανώς ο φιλος δεν έχει δουλέψει άλλες συσκευές και θεωρεί φυσιολογικό στον file manager πχ. να σου βγάζει προτάσεις για άλλες εφαρμογές. Αν αυτό δεν είναι διαφήμιση τότε τι είναι; Όλες οι xiaomi συσκευές το κάνουν αυτό, όλες, και αυτές από infoquest και οι ναυαρχίδες, όλες. Κάποιους μπορεί να μην τους χαλάει. Σκέψου τώρα να σκας 1000€ για xiaomi και να σου βγάζει διαφημίσεις στον file manager ή στην gallery. Ξαναλέω αυτός που υποστηρίζει πως όλα είναι καλά στο miui και πως οι εφαρμογές του συστήματος είναι καθαρές δεν έχει δουλέψει αλλά τηλέφωνα και θεωρεί πως έτσι είναι σε όλα. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...