CT99 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Χαιρετε κυριοι , Προσφατα προεκυψε η αναγκη να ριξω μια ματια στις κατασκευες και στο δικτυο του οτε, στις τεχνικες προδιαγραφες του δικτυου, στα υλικα που χρησιμοποιουνται, στους κανονισμους που ισχυουν βασει μηχανολογικων μελετων στατικοτητας των στυλων ,αντοχης των υλικων κλπ Ξερετε πού μπορω να βρω καποιο αρχειο η εγγραφο σχετικα με τις τυποποιημενες κατασκευες που απαρτιζουν το δικτυο του ΟΤΕ; Η ΔΕΗ διαθετει ενα σχετικο εγγραφο "ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ" στο οποιο περιγραφει τεχνικα και με εικονες τα υλικα που χρησιμοποιει, τους στυλους, τα πυλαρ, τα ειδη των αγωγων κλπ Ξερετε εαν διαθετει και ο ΟΤΕ καποιο παρομοιο εγγραφο το οποιο να ειναι διαθεσιμο για ληψη διαδικτυακως;Ενδιαφερομαι για τεχνικες προδιαγραφες και τυποποιησεις στα υλικα και τις κατασκευες που χρησιμοποιει ή εναν καταλογο υλικων και εξαρτηματων.Υπαρχει παρομοιο εγγραφο της ΕΕΤ σχετικα με τα ειδη της συνεγκαταστασης των τηλεπικοινωνιακων παροχων στα αστικα κεντρα του ΟΤΕ , τεχνική περιγραφή των εγκαταστάσεων και των χώρων των αστικών κέντρων κλπ, αλλα εγω ενδιαφερομαι περισσοτερο στο κομματι του τοπικου και υποτοπικου βροχου.Εαν καποιος μπορει να παραθεσει καποιο σχετικο εγγραφο η οτιδηποτε που μπορει να βοηθησει θα του ημουν υπόχρεος Ευχαριστω για τον χρονο σας
TheoAlex50 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, CT99 είπε Χαιρετε κυριοι , Προσφατα προεκυψε η αναγκη να ριξω μια ματια στις κατασκευες και στο δικτυο του οτε, στις τεχνικες προδιαγραφες του δικτυου, στα υλικα που χρησιμοποιουνται, στους κανονισμους που ισχυουν βασει μηχανολογικων μελετων στατικοτητας των στυλων ,αντοχης των υλικων κλπ Ξερετε πού μπορω να βρω καποιο αρχειο η εγγραφο σχετικα με τις τυποποιημενες κατασκευες που απαρτιζουν το δικτυο του ΟΤΕ; Η ΔΕΗ διαθετει ενα σχετικο εγγραφο "ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ" στο οποιο περιγραφει τεχνικα και με εικονες τα υλικα που χρησιμοποιει, τους στυλους, τα πυλαρ, τα ειδη των αγωγων κλπ Ξερετε εαν διαθετει και ο ΟΤΕ καποιο παρομοιο εγγραφο το οποιο να ειναι διαθεσιμο για ληψη διαδικτυακως;Ενδιαφερομαι για τεχνικες προδιαγραφες και τυποποιησεις στα υλικα και τις κατασκευες που χρησιμοποιει ή εναν καταλογο υλικων και εξαρτηματων.Υπαρχει παρομοιο εγγραφο της ΕΕΤ σχετικα με τα ειδη της συνεγκαταστασης των τηλεπικοινωνιακων παροχων στα αστικα κεντρα του ΟΤΕ , τεχνική περιγραφή των εγκαταστάσεων και των χώρων των αστικών κέντρων κλπ, αλλα εγω ενδιαφερομαι περισσοτερο στο κομματι του τοπικου και υποτοπικου βροχου.Εαν καποιος μπορει να παραθεσει καποιο σχετικο εγγραφο η οτιδηποτε που μπορει να βοηθησει θα του ημουν υπόχρεος Ευχαριστω για τον χρονο σας Κάτι πρέπει να υπάρχει. Αυτό είναι για έρευνα, εργασία ή έναρξη επαγγέλματος πάνω στο ίδιο κομμάτι?
CT99 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Κάτι πρέπει να υπάρχει. Αυτό είναι για έρευνα, εργασία ή έναρξη επαγγέλματος πάνω στο ίδιο κομμάτι? Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει Είναι για εργασία ευχαριστώ
verylife78 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Καλημερα, αφου ειναι για εργασια γιατι δεν στελνεις ενα email στον ΟΤΕ και να ζητησεις αυτα που σε ενδιαφερουν? Ισως θα κανεις πιο γρηγορα την δουλεια σου...
CT99 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, verylife78 είπε Καλημερα, αφου ειναι για εργασια γιατι δεν στελνεις ενα email στον ΟΤΕ και να ζητησεις αυτα που σε ενδιαφερουν? Ισως θα κανεις πιο γρηγορα την δουλεια σου... Δεν νομίζω να μπορεί να αναγνωριστεί επίσημα η εργασία μου ώστε να είναι σε θέση κάποιος αρμόδιος να με βοηθήσει με αρχεία κ συναφή Εξάλλου δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το κατά πόσο θα ανταποκριθεί ο παραλήπτης του email κ πόσο θα προθυμοποιηθεί να με βοηθήσει Παρόλαυτα θα κάνω μια προσπάθεια ευχαριστώ Επεξ/σία 8 Μαΐου 2021 από CT99
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα