Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους,θα ηθελα να ρωτησω αν τυχον καποιος ξερει να μου απαντησει.

Γενναω σε 1,5 μηνα περιπου σε ιδιωτικη κλινικη και στα διαφορα που εψαχνα για ολη αυτη τη χαρτουρα και τις αιτησεις κλπ που πρεπει να κανω ειδα καπου οτι ο ΕΟΠΠΥ εχει ενα βοηθημα τοκετου.

Για την ακριβεια διαβασα αυτο:

"Σε περίπτωση τοκετού εκτός δημοσίου μαιευτηρίου -ιδιωτικού συμβεβλημένου ή μη- καταβάλλεται αντί μαιευτικής περίθαλψης, εφάπαξ επίδομα ύψους 900 ευρώ. Για δίδυμη κύηση προβλέπεται το ποσό των 1.200 ευρώ και για τρίδυμη το ποσό των 1600 ευρώ. Σημειώνεται ότι τοκετός θεωρείται και η γέννηση νεκρού εμβρύου άνω των 22 εβδομάδων"

Στο ικα που ρωτησα (κ παρατριχα να με φαει η υπαλληλος ) μου ειπε θα ρωτησω στο μαιευτηριο που θα γεννησω.

Ξερει καποιος κατι;;Αν ισχυει;Που κανεις αιτηση κλπ;;Γιατι ατο ιντερνετ δε βγαζω ακρη ειναι η αληθεια!!

Επεξ/σία από mn90
Δημοσ.

Βασικά η τιμή που σου έχουν πει στο μαιευτήριο περιλαμβάνει το επίδομα του ΟΑΕΔ, αν πχ σου είπαν 1800, εννοούν 1800 + τα λεφτά του ΟΑΕΔ, τα οποία τους εξουσιοδοτείς για να τα πάρουν απευθείας αυτοί 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mn90 είπε

Καλησπερα σε ολους,θα ηθελα να ρωτησω αν τυχον καποιος ξερει να μου απαντησει.

Γενναω σε 1,5 μηνα περιπου σε ιδιωτικη κλινικη και στα διαφορα που εψαχνα για ολη αυτη τη χαρτουρα και τις αιτησεις κλπ που πρεπει να κανω ειδα καπου οτι ο ΕΟΠΠΥ εχει ενα βοηθημα τοκετου.

Για την ακριβεια διαβασα αυτο:

"Σε περίπτωση τοκετού εκτός δημοσίου μαιευτηρίου -ιδιωτικού συμβεβλημένου ή μη- καταβάλλεται αντί μαιευτικής περίθαλψης, εφάπαξ επίδομα ύψους 900 ευρώ. Για δίδυμη κύηση προβλέπεται το ποσό των 1.200 ευρώ και για τρίδυμη το ποσό των 1600 ευρώ. Σημειώνεται ότι τοκετός θεωρείται και η γέννηση νεκρού εμβρύου άνω των 22 εβδομάδων"

Στο ικα που ρωτησα (κ παρατριχα να με φαει η υπαλληλος ) μου ειπε θα ρωτησω στο μαιευτηριο που θα γεννησω.

Ξερει καποιος κατι;;Αν ισχυει;Που κανεις αιτηση κλπ;;Γιατι ατο ιντερνετ δε βγαζω ακρη ειναι η αληθεια!!

Νομίζω αυτό ίσχυε παλιά. Ήταν ένα έξτρα επίδομα που έδιναν αν πηγαινες σε ιδιωτικό.

Τώρα νομίζω ισχύει ότι είπε ο Αριστείδης.

Στο δημόσιο υπολόγισε ότι για ΜΟΝΟκλινο δίνεις 55€ την ημέρα!!! Δεν ξέρω τι χαμός γίνεται αυτήν την εποχή στο δημόσιο, αλλά αν κλείσεις μονοκλινο είναι πιο ασφαλές για εσένα και το παιδί σου.

Καλή ελευθερία σου εύχομαι και με το καλό να έρθει το νέο μέλος της οικογένειας σου.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Νομίζω αυτό ίσχυε παλιά. Ήταν ένα έξτρα επίδομα που έδιναν αν πηγαινες σε ιδιωτικό.

Τώρα νομίζω ισχύει ότι είπε ο Αριστείδης.

Στο δημόσιο υπολόγισε ότι για ΜΟΝΟκλινο δίνεις 55€ την ημέρα!!! Δεν ξέρω τι χαμός γίνεται αυτήν την εποχή στο δημόσιο, αλλά αν κλείσεις μονοκλινο είναι πιο ασφαλές για εσένα και το παιδί σου.

Καλή ελευθερία σου εύχομαι και με το καλό να έρθει το νέο μέλος της οικογένειας σου.

Ετσι είναι. Μέχρι και τον μικρό μου γιό που είναι τώρα 12 έπαιξα με το παλιό μοτίβο. Εσκασα όλα τα φράγκα στην ιδιωτική κλινική, και μετά πήρα πίσω απο το ΙΚΑ τότε, επιταγή των 900 ευρώ.

Πλέον παίζει το άλλο μοτίβο που ανέφερε και ο Αριστείδης παραπάνω.

Δημοσ.

Eμείς γεννήσαμε πριν ενα μήνα και ακόμα ψάχνω να δω εάν η γυναίκα μου σαν δημοσιος υπάλληλος που είναι,  δικαιούται επιδόματα απο εοππυ οπαδ κλπ και δεν έχω βγάλει άκρη. Το μόνο σίγουρο ειναι τα 2.000 ευρω του μητσοτακη. Με ταυπόλοιπα δεν έχω βγάλει άκρη τι δικαιούται

Κάπου διάβασα για 900 - 1000 ευρώ σαν επίδομα τοκετου/μητροτητας.

Αν κάποιος είναι δημόσιος υπάλληλος και ξέρει τί προβλέπεται απο επιδόματα ας μας πέι :) 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, splash18 είπε

Eμείς γεννήσαμε πριν ενα μήνα και ακόμα ψάχνω να δω εάν η γυναίκα μου σαν δημοσιος υπάλληλος που είναι,  δικαιούται επιδόματα απο εοππυ οπαδ κλπ και δεν έχω βγάλει άκρη. Το μόνο σίγουρο ειναι τα 2.000 ευρω του μητσοτακη. Με ταυπόλοιπα δεν έχω βγάλει άκρη τι δικαιούται

Κάπου διάβασα για 900 - 1000 ευρώ σαν επίδομα τοκετου/μητροτητας.

Αν κάποιος είναι δημόσιος υπάλληλος και ξέρει τί προβλέπεται απο επιδόματα ας μας πέι :) 

τα 2000 ειναι για την γεννα η για καθε παιδι ? πχ αν εχει καποιοσ διδυμα?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, makiss8 είπε

τα 2000 ειναι για την γεννα η για καθε παιδι ? πχ αν εχει καποιοσ διδυμα?

τα 2.000 ειναι για καθε γεννα ανα παιδι...αν εχεις διδυμα παει 4.000

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kapetanakos είπε

ξερουμε τι παιζει  με αδειες γεννας?η γυναικα μου γενναει μεσα Ιουλιου.

56 μερες πριν τον τοκετο,σταματαει τη δουλειά..

Δημοσ.

2300 με τα COVID tests, καισαρική και ένα πακέτο εξετάσεων του μικρού στο Ιασώ πριν ενάμιση μήνα 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, filarhos είπε

Κάποιος σε ιδιωτικό να μας πει πόσο του στοίχισε η γέννα;

2400 ΡΕΑ σε τρικλινο πριν 1 μηνα, με covid test, καισσαρικη, διαφορες εξετασεις του μωρου, 1300 γιατρος, 200 η μαια του γιατρου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, splash18 είπε

2400 ΡΕΑ σε τρικλινο πριν 1 μηνα, με covid test, καισσαρικη, διαφορες εξετασεις του μωρου, 1300 γιατρος, 200 η μαια του γιατρου

4 ώρες πριν, AristidisZ είπε

2300 με τα COVID tests, καισαρική και ένα πακέτο εξετάσεων του μικρού στο Ιασώ πριν ενάμιση μήνα 

Τοσα παιζουν στο τρικλινο πανω κατω, και Μητερα μια απο τα ιδια πριν λιγο καιρο

Αυτα περιλαμβανουν το επιδομα που λεει η τοπικ σταρτερ, το αναφερουν στις σελιδες τους.

Οσοι ειναι ιδιωτικο τομεα και εχουν ομαδικο ασφαλιστηριο, πολλα εχουν καποιο εφαπαξ επιδομα αντιστοιχα (αν και δεν καλυπτουν οτι εχει σχεση με εγγυμοσυνη)

Επεξ/σία από imr
Δημοσ.

160 ευρώ σε δημόσιο νοσοκομειο, 4 ημέρες , σε ΜΟΝΟκλινο, με τεστ covid και άλλες εξετάσεις που χρειάστηκαν να γίνουν στην μητέρα μετά την γέννα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...