fastnickride Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. 1) έχω αυτό https://moto-discovery.com/eshop/design/stickers-decals/suzuki-v-strom-wheel-rim-tape.html Ξέρει κανένας κανένα βουλκανιζατέρ που μπορώ να το τοποθετήσω! Δυτική περιφέρεια κατά προτίμηση. Δεν έχω διπλό σταντ για να το κάνω μόνος μου. 2) θέλω να βάψω το κάτω καπάκι της εξατμίσης μαύρο. Είναι ξεθωριασμενο. Τι να χρησιμοποιήσω, αντιπυρικο σπρέι ή σπρέι νανολαδι? Επίσης θέλω να βάψω μαύρο και το πάνω καπάκι από ασημί. Τι σπρέι να χρησιμοποιήσω? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2021 από fastnickride
jimzak Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Τα αυτοκόλλητα μπορείς να τα περάσεις μόνος σου με λίγη προσοχή, όσο για το κάλυμμα της εξάτμισης, εγώ στο δικό μου που είχε ξεθωριάσει, το έβαψα με σπρέι προφυλακτήρων και έγινε καινούριο. Τρίψιμο με γυαλοχαρτο νερού 1000 , καλό πλύσιμο, το αφήνεις στεγνώνει και το βάφεις. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από jimzak 2 1
fastnickride Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, jimzak είπε Τα αυτοκόλλητα μπορείς να τα περάσεις μόνος σου με λίγη προσοχή, όσο για το κάλυμμα της εξάτμισης, εγώ στο δικό μου που είχε ξεθωριάσει, το έβαψα με σπρέι προφυλακτήρων και έγινε καινούριο. Τρίψιμο με γυαλοχαρτο νερού 1000 , καλό πλύσιμο, το αφήνεις στεγνώνει και το βάφεις. Έχεις κάνει καλή δουλειά. Αν το κάνω χωρίς τρίψιμο δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα? Να σε ρωτήσω για το πάνω καπάκι που θέλω να το βάψω και αυτό, το ίδιο σπρέι να χρησιμοποιήσω ? Είναι ασημί. Για την ταινία να την βάλω μόνος μου είναι δύσκολο. Μόνο πλαϊνό σταντ έχω. Πρέπει να έχω βοήθεια να κρατάει κάποιος την μηχανή ή να βάλω την γυναίκα μου να το κάνει 🤔! Μπα λίγο δύσκολο το βλέπω!!!
jimzak Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Χωρίς τρίψιμο δεν θα έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα, αλλά αν σου έχει ξεθωριάσει όπως λες, σίγουρα θα γίνει καλύτερο από πρίν. Θα το περάσεις 2-3 χέρια, μην προσπαθήσεις να το βάψεις κατ'ευθειαν στο πρώτο χέρι και σου τρέξει το χρώμα. Βάφεις πρώτο χέρι ίσα να καλύψει, περιμένεις 15' και περνάς το δεύτερο κτλ. Προσωπική μου άποψη είναι να μην το βάψεις μόνος σου το πάνω καπάκι, είναι άβαφο αλουμινίου. Η καλύτερη λύση είναι ή να το πας σε κάποιον να σου το κάνει ηλεκτροστατική ή να βρεις και να αγοράσεις ένα έτοιμο από μεταγενέστερο μοντέλο που το βγάζει μαύρο από την εταιρεία. Παρόλα αυτά αν θέλεις να δοκιμάσεις, βγάλε το καπάκι και βαψε από την μέσα μεριά που κοιτάει την εξάτμιση και δεν φαίνεται. Αν σου αρέσει το αποτέλεσμα συνεχίζεις. Άλλη μια λύση είναι αν θέλεις ,να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/19015654/Ταινία-Carbon-3D-60x100cm.html . Ούτε το καπάκι βάφεις/χαλάς και αν το βαρεθεις το βγάζεις. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από jimzak
fastnickride Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, jimzak είπε Χωρίς τρίψιμο δεν θα έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα, αλλά αν σου έχει ξεθωριάσει όπως λες, σίγουρα θα γίνει καλύτερο από πρίν. Θα το περάσεις 2-3 χέρια, μην προσπαθήσεις να το βάψεις κατ'ευθειαν στο πρώτο χέρι και σου τρέξει το χρώμα. Βάφεις πρώτο χέρι ίσα να καλύψει, περιμένεις 15' και περνάς το δεύτερο κτλ. Προσωπική μου άποψη είναι να μην το βάψεις μόνος σου το πάνω καπάκι, είναι άβαφο αλουμινίου. Η καλύτερη λύση είναι ή να το πας σε κάποιον να σου το κάνει ηλεκτροστατική ή να βρεις και να αγοράσεις ένα έτοιμο από μεταγενέστερο μοντέλο που το βγάζει μαύρο από την εταιρεία. Παρόλα αυτά αν θέλεις να δοκιμάσεις, βγάλε το καπάκι και βαψε από την μέσα μεριά που κοιτάει την εξάτμιση και δεν φαίνεται. Αν σου αρέσει το αποτέλεσμα συνεχίζεις. Άλλη μια λύση είναι αν θέλεις ,να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/19015654/Ταινία-Carbon-3D-60x100cm.html . Ούτε το καπάκι βάφεις/χαλάς και αν το Ταινία δεν θα είναι τόσο ωραίο εμφανισιακά! Κοίταξα για καπάκι μαύρο και δεν βρήκα πουθενά (εκτός αν δεν έψαξα σωστά)! Θα το κοιτάξω για ηλεκτροστατική, θα έχει σίγουρα καλύτερο αποτέλεσμα από ότι να το κάνω μόνος μου! Ναι το κάτω καπάκι έχω σκοπό να το περάσω 2 χεράκια. Απλά με τις σταγόνες φοβάμαι μην αφήσει σημάδια
jimzak Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 3 χέρια καλύτερα και το πρώτο να πιάσει σαν άχνη. Να βάφεις από μακριά με το σπρέι, δεν χρειάζεται να έχεις πλήρη καλυπτικοτητα με το πρώτο χέρι και να μην επιμένεις σε ένα σημείο και σου τρέξει. Αν τύχει και σου τρέξει, τρίβεις με γυαλοχαρτο το σημείο και το ξαναπερνας. Καλό θα είναι ανάμεσα στα χέρια να αφήνεις 10-15' να στεγνώσει το προηγούμενο. Όσο για τα αυτοκόλλητα, πήγαινε στο συνεργείο που την κάνεις σέρβις ή σε ένα οποιοδήποτε συνεργείο που ασχολείται με μοτοσυκλέτες να σου τα περάσουν, αυτοί θα έχουν Σταντ για μπροστά και πίσω 1000% . Άσε τους και ένα χαρτζιλίκι και είσαι έτοιμος. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2021 από jimzak
fastnickride Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Θα το κάνω 3 χέρια. Για το αυτοκόλλητο δυστυχώς λόγω covid δεν αφήνουν να μπω στο συνεργείο. Μόνο βουλκανιζατερ άμα βρω και αφήσουν! Σε ευχαριστώ για την βοήθεια
jimzak Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 53 λεπτά πριν, fastnickride είπε Θα το κάνω 3 χέρια. Για το αυτοκόλλητο δυστυχώς λόγω covid δεν αφήνουν να μπω στο συνεργείο. Μόνο βουλκανιζατερ άμα βρω και αφήσουν! Σε ευχαριστώ για την βοήθεια Τίποτα φίλε μου να είσαι καλά. Μπες αν θέλεις και στο face book στην ομάδα V-STROM greek riders, έχει αρκετά μέλη και από Θεσσαλονίκη, μπορεί να σε βοηθήσει και από εκεί κάποιος με τα αυτοκόλλητα 👍🏻
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα