Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου...Σημερα διαπιστωνω στο FB οτι στην ομαδα των Groups, μου βγαζει τον αριθμο 2...Ενω αλλες φορες οταν πατουσα επανω στα εικονιδεια αυτα, φευγανε....Σημερα οσο & αν προσπαθω να το κανω 0, δεν λεει να μηδενιστει το GROYPS. Μηπως γνωριζεται πως θα το επαναφερω παλι, ωστε πατωντας επανω[κανοντας κλικ], να φυγει ?  Ευχαριστω πολυ.

Υ.Γ Βαζω & μια φωτο

GROUPS.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 λεπτά πριν, vounisios είπε

Μηπως γνωριζεται πως θα το επαναφερω παλι, ωστε πατωντας επανω[κανοντας κλικ], να φυγει ?

Πάτα πάνω εκεί, μετά αριστερά πάνω έχει ένα γρανάζι. Πάτα το και απενεργοποίησε το "Εμφάνιση κουκκίδων ειδοποίησης". Είσαι έτοιμος

Επεξ/σία από Nabuko
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Πάτα πάνω εκεί, μετά αριστερά πάνω έχει ένα γρανάζι. Πάτα το και απενεργοποίησε το "Εμφάνιση κουκκίδων ειδοποίησης". Είσαι έτοιμος

Σε ευχαριστω. για να το κανω τωρα.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vounisios είπε

Σε ευχαριστω. για να το κανω τωρα.....

Δυστυχως τιποτα....Ενω στα αλλα τρια εικονιδεια βγαζει κανονικα την επιλογη <<"Εμφάνιση κουκκίδων ειδοποίησης">> στα GROUPS δεν μου βγαζει επιλογη & γραναζι...Μηπως μια φωτο ακομα στις Ομαδες αριστερα, μας βοηθησει ?   Εχει & αυτη το << 2 νεες>>...μα να μην μπορω να τα διαγραψω απο πουθενα ?????

TIPOTA.jpg

Επεξ/σία από vounisios
Δημοσ.

Οχι, δεν το βγαζει το γραναζι...Ομως εκανα κατι αλλο....Μπηκα απο τον Mozilla Firefox. Εδω μια χαρα βγαινει το γραναζι  & εννοειται το εφτιαξα.....Τωρα δεν ξερω γιατι στον Chrome δεν δουλευει...δεν ξερω αν εχω πειραξει εγω κατι, αλλα δεν νομιζω...τελος παντων, σας ευχαριστω για την βοηθεια. καλο βραδυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...