Προς το περιεχόμενο

Δεν μου ανοιγει το google!


crupo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Συνδεση εχω wind.

Τα site της google δεν μου φορτωνει με τιποτα! Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και στο facebook, αλλα αυτο μερικες φορες ανοιγει π.χ. πριν κανενα 10λεπτο μου το φορτωσε ενω τωρα δεν μου το φορτωνει παλι.

Ωστοσο στο google δεν εχω καταφερει να μπω απο χτες! Οποτε παω να το ανοιξω καταληγω παντα να μου βγαζει μηνυμα ο browser πως ''το χρονικο οριο συνδεσης εληξε''.

Να τονισω πως δοκιμασα και με διαφορετικο browser. Επισης να τονισω πως το ιδιο συμβαινει σε 2 διαφορετικους υπολογιστες που εχω στο σπιτι. Και τελος να τονισω πως το ιδιο συμβαινει και στο κινητο οταν συνδεομαι με το wifi του σπιτιου!!!

Να επισημανω πως τις τελευταιες 2 μερες ειχα γενικως προβλημα με το Internet το οποιο σερνοταν. Σημερα πηρα στο 13700 της wind (που σε καθοδηγει αυτοματοποιημενα) και ανεφερε πως στην περιοχη μου υπαρχουν δυσλειτουργιες στο internet. Μιλησα μετεπειτα μεσω messenger με καποιον απο την wind ο οποιος μου ειπε πως δεν βλεπει κανενα προβλημα!!! Οτι να ναι δηλαδη...

Αυτη τη στιγμη μπορω να πω πως τα πραγματα εχουν βελτιωθει. Στην συντριπτικη πλειοψηφια των site μπορω να πω πως μπαινω χωρις σημαντικο προβλημα. Το site της google ωστοσο δεν μπορω να το φορτωσω με καμια παναγια, ενω το facebook μου ανοιγει μια στο τοσο.

Πως το εξηγειτε αυτο? Οφειλεται στη wind? Να προσπαθησω κατι αλλο εγω? Εχω δοκιμασει ηδη σβησιμο cookies, δοκιμη με αλλο browser, ενω επισης εκανα και επαναφορα συστηματος χωρις αποτελεσμα.

 

Επεξ/σία από crupo
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...