Professeur Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Χαιρετώ τα μέλη και παρακαλώ για μία άποψη σχετικά με την αγορά νέου κινητού. Έχοντας στην κατοχή μου το s7 edge, ήρθε η ώρα να κάνω upgrade σε βαρβάτη ναυαρχίδα (αποκλειστικά Android, σιχαίνομαι τα μήλα). Σε όλα τα review έχω δει ότι υπερτερεί στις περισσότερες κατηγορίες (αν όχι όλες) το Samsung. Από την άλλη έχω ακούσει/διαβάσει -χωρίς να έχω το έχω δουλέψει ποτέ- τα καλύτερα για το smoothness του OxygenOS της OP, κάτι που μου κινεί την περιέργεια. Επίσης, ένα άλλο μείζον θέμα είναι η τιμή των 2, με το OP να παίζει ~750 € (banggood), ~910 € (σκρουτζ) και το S21ultra ~1010 € (σκρουτζ). Και ερωτώ τώρα, αξίζει η αγορά του S21 ultra έναντι του OP 9 pro βάσει brand name και υποσχόμενων αναβαθμίσεων ή έχουν περισσότερο value τα 750 € στους Κινέζους? ΥΓ: το κινητό, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θέλω να με βγάλει μια 4ετία όπως το S7 edge (σκυλί, ειδικά τον τελευταίο χρόνο το έχω χωρίς θήκη και με άπειρες τούμπες, λειτουργεί -δεδομένων των συνθηκών- σχεδόν άψογα)
BlueBlade Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω ότι υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές μεταξύ τους σε ποιότητα, hardware κτλ. Επιλέγεις καθαρά με βάση το λειτουργικό και το Brand name. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι ένας φίλος πήγε από s7 σε One plus 8 Pro πέρυσι και ένα χρόνο μετά ακόμα λέει πόσο χαρούμενος είναι με το κινητό. Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ που το έχω χρησιμοποιήσει είναι εξαιρετικό και δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τον ανταγωνισμό. Τόσο πολύ φαντάσου που με έβαλε σε σκέψεις να πάω και εγώ σε One plus κάποια στιγμή (iphoneακιας). Από εκεί και πέρα, η Samsung έχει το όνομα όπως και είναι μια εταιρία που προσωπικά εμπιστεύομαι περισσότερο στο θέμα των πληροφοριών που συλλέγει, προστασίας δεδομένων κτλ. (Γενικά με τους κινέζους δεν τα πάω τόσο καλά. Μου βγάζουν μια "ανασφάλεια"). Στο θέμα τιμής πάντως δεν το συζητάμε. Αν σε καλύπτει κανονικά η εγγύηση στην Ευρώπη αν αγοράσεις από Banggood, στα 750€ είναι εξαιρετική τιμή και με την εμπειρία που είχα με το OP 8 Pro αλλά και όσα μου λέει ο φίλος μου, βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι δεν θα σε απογοητεύσει. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από BlueBlade 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα