vactirio Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Καλημέρα, Ποια ειναι η οικονομικότερη πρόταση για πρόγραμμα για κινητό παιδιού (~15 ετών)? Σήμερα έχω την κόρη μου σε καρτοκινητό της Q και πληρώνω 10€ περίπου τον μήνα. Ψάχνω αν υπάρχει κάτι ακόμα πιο οικονομικό. Η χρήση ειναι εξαιρετικά μικρή: 1-2 κλήσεις τον μήνα και λίγο Internet όταν είναι εκτός σπιτιού. Ευχαριστώ!
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Πιο οικονομικό από το frog όχι. Μόνο μετά αν το μετατρέψεις σε μηδενικό πάγιο στα 5€, απλά για να δέχεται κλήσεις. Αν καλεί θα χρεώνεται επιπλέον.
adi32 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, vactirio είπε Καλημέρα, Ποια ειναι η οικονομικότερη πρόταση για πρόγραμμα για κινητό παιδιού (~15 ετών)? Σήμερα έχω την κόρη μου σε καρτοκινητό της Q και πληρώνω 10€ περίπου τον μήνα. Ψάχνω αν υπάρχει κάτι ακόμα πιο οικονομικό. Η χρήση ειναι εξαιρετικά μικρή: 1-2 κλήσεις τον μήνα και λίγο Internet όταν είναι εκτός σπιτιού. Ευχαριστώ! Γιατί 10€το μήνα. Αν βάζεις τα countdown με 3-4 € το μήνα καθάρισες
Kostas Savvidis Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Εγώ στην Q με 10 ευρώ βγάζω 3 μήνες χαλαρά, σε πακέτο ομιλίας που με ενδιαφέρει. Δεν σου μίλησε κανείς για τις Καουντ νταουν προσφορές της Q; 2 φορές την εβδομάδα ανεβάζει τέτοιες προσφορές, μόλις χθες τελείωσε μια πολύ καλή με 400mb και 200 λεπτα προς όλους με μόλις 3 ευρώ.
Dark_son20 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 3 hours ago, vactirio said: Καλημέρα, Ποια ειναι η οικονομικότερη πρόταση για πρόγραμμα για κινητό παιδιού (~15 ετών)? Σήμερα έχω την κόρη μου σε καρτοκινητό της Q και πληρώνω 10€ περίπου τον μήνα. Ψάχνω αν υπάρχει κάτι ακόμα πιο οικονομικό. Η χρήση ειναι εξαιρετικά μικρή: 1-2 κλήσεις τον μήνα και λίγο Internet όταν είναι εκτός σπιτιού. Ευχαριστώ! ~15 και καλοκαίρι να έρχεται δεν θα είναι "με λίγο internet" 😛 ξεκίνα να ψάχνεις με τα περισσότερα Data
GREGORYMO Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, vactirio είπε Καλημέρα, Ποια ειναι η οικονομικότερη πρόταση για πρόγραμμα για κινητό παιδιού (~15 ετών)? Σήμερα έχω την κόρη μου σε καρτοκινητό της Q και πληρώνω 10€ περίπου τον μήνα. Ψάχνω αν υπάρχει κάτι ακόμα πιο οικονομικό. Η χρήση ειναι εξαιρετικά μικρή: 1-2 κλήσεις τον μήνα και λίγο Internet όταν είναι εκτός σπιτιού. Ευχαριστώ! Η Q είναι η πιο οικονομική αλλά δεν την αξιοποιείς σωστά.
vactirio Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Οχι δεν είχα την παραμικρή ιδεά για το Καουντ νταουν!! θα το παρακολουθώ από εδώ και πέρα. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα